Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti

kada baigiam nd "dviese"? siūlau antradienį po Velykų, tada "daržovės" dar po savaitės. ar per ilgai?
Atsakyti
user posted image
user posted image
na va bandau dar karta ax.gif
Atsakyti
QUOTE(marakeš @ 2008 03 15, 23:29)
kada baigiam nd "dviese"? siūlau antradienį po Velykų, tada "daržovės" dar po savaitės. ar per ilgai?

net nezinau. Gal ir galim. o gal darom kad darzoves baigiam po velyku,nes si tema lengvesne. o ta uztesiam dviese.
Atsakyti
Meilushka, gražios vietos. Bet tau praverstų pasiskaityti apie kompoziciją smile.gif

http://www.efoto.lt/...kos_kompozicija
http://www.efoto.lt/...ozicija_2_dalis
Atsakyti
QUOTE(Meilushka @ 2008 03 15, 23:31)

1 foto nerandu cinkelio, t.y. to, kas kabintų. Dabar atrodo, kad pažiūrėjai pro langą ir nufotografavai, tik tiek smile.gif
2 foto negerai, kad horizontas maždaug per pusę nuotraukos. Neaišku į ką žiūrėti - atspindį ar pačius kalnus. Ir kirpčiau kaip nors (tuos dalykus kairėje) smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Elina @ 2008 03 15, 22:44)
Mano šunio portretas 4u.gif

QUOTE(Elina @ 2008 03 15, 22:55)
Taigi fotkinau daugiau naują pavadėlį blush2.gif

Tada viskas aišku smile.gif
Man pirma mintis buvo, kas norisi ryškaus šuniuko "veidelio", o pavadėlis sunkus labai atrodo. Toks jausmas, kad tempia šunytį žemyn.
Atsakyti
QUOTE(Meilushka @ 2008 03 15, 23:31)

Man patiko abi foto, ypac antroji. Tik as bandyciau fotografuoti is siek tiek kaires, kad daugiau tu akmenu matytusi , nes db kai ju tiek mazai,man jei maiso biggrin.gif
o siaip super grazu.. na as pries gamta negaliu atsilaikyti smile.gif
marakes jau imete nuoroda apie kompozicija wink.gif

Matei ka as tau pries tai rasiau,, ko klausiau?
ar esi skaiciusi BLOG'a kur ideta pirmam psl,ir siaip pirma psl?

PS. su kokiu fotoaparatu fotografuoji?
Atsakyti
O kam keisti ND atlikimo datas? g.gif Ai, galima ir pakeisti, man tai kas. Šiandien sėdėjau prie daržovių ir... nor verk, kičo tik pridariu ir tiek doh.gif
Atsakyti
O gal rimtai nekeiciam Nd laiko ? g.gif
Atsakyti
Meilushka kalnai nuostabus wub.gif Myliu Norvegijos gamta wub.gif Tik kaip jau kiti pastebejo kompozicija slubuoja. O antra nuotrauka... Man ji nesukelia jokiu jausmu ax.gif
Atsakyti
galim ir nekeisti
Atsakyti
QUOTE(Agniuke* @ 2008 03 15, 23:46)
O gal rimtai nekeiciam Nd laiko ? g.gif

Nesiblaškom. Tik man vis dar neaišku, kur bus talpinami naujieji namų darbai? doh.gif
Atsakyti