Įkraunama...
Įkraunama...

Buto fotoalbumai - 5

QUOTE(laimikė @ 2008 04 16, 21:43)
NA TIKRAI NERA MANO BUTAS TAMSUSU...JIS YRA SAULETAS....UZTAI SPALVOS TOKIOS RINKTOS smile.gif
BET KIEKVIENAM SKIRTINGAI...AS NEGALECIAU GYVENTI BALTUOSE NAMUOSE...MAN PERSTERILU mirksiukas.gif
BET I KITUS ZIURIU IR GRAZU...
TAD  DAROMES SAVO NAMUS KIEKVIENAS SAU ,KAD BUTU GRAZUS IR JAUKUS.....

o man neatrodo tamsūs namai
aišku fotografuojant vakare prie įjungtų lempų taip ir gaunasi, kad butas tamsus
man, gražu, drąsu ir jauku.
Atsakyti
QUOTE(laimikė @ 2008 04 16, 21:43)
NEGALECIAU GYVENTI BALTUOSE NAMUOSE...MAN PERSTERILU

drinks_cheers.gif man taip pat.

nuotraukos manau atrodo tik tamsios, nes fotografuota vakare, prie dirbtinio apšvietimo.

man irgi patinka ryškios spalvos, medžiagos, viskas kas jauku... man ne prie širdies beveidis skandinaviškas minimalistinis stilius 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(jooratuke @ 2008 04 06, 14:08)

ziuriu, esi Fairness (genera) gerbeja thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(laimikė @ 2008 03 26, 18:16)
sveikutes

nutariau ir as parodyti savo namucius....

cia musu vonios kambarys
user posted image

miegamasis
user posted image
miegamojo spinta

user posted image

svetaine sujungta su virtuve

user posted image

virtuve
user posted image

user posted image
tikiuosi labai neispeiksit  mirksiukas.gif

man irgi ne ,nepyk verysad.gif skonio reikalas,negaleciau tokiuose namuose ilsetis
Atsakyti
Suprantu, kad jei jau deda savo namučių nuotraukas, tai žmogus turi būti pasiruošęs išgirsti pačių įvairiausių nuomonių.
Bet sakyčiau, gal tikslingiau būtų išsakyti savo nuomonę, tarkime "žinai, man atrodo, kad pas tave, pakeitus užuolaidų spalvą, arba vietoj roletų pasikabinti x spalvos romanetes, tada kambarys taptų jaukesnis", arba jei pakeisi staliuką, vietoje stiklinio į rudą medinį, kambarys taps jaukesniu", " o gal perstūmus komodėlę prie lango atsirastų vietos tam ir anam ir tada nebebūtų tas ar anas kampas apkrautas".
O dabar kažkokia nesąmonė gaunasi, vienos sako, kad man tavo namai nepatinka, nes man toks stilius nemielas, o kitos atvirkščiai, man ten per šviesu, o vat pas tave tamsiau ir jaukiau. O viso šito prasmė kokia? blink.gif Tada kokią apklausą surenkime, kokio stiliaus namučiai populiariausi mūsų tautiečių tarpe. Ar jūs čia bandote atrasti butą kuris patiktų be išimties visiems?? Manyčiau nerealu.
Atsakyti
QUOTE(Cobrytė @ 2008 04 17, 14:35)
Suprantu, kad jei jau deda savo namučių nuotraukas, tai žmogus turi būti pasiruošęs išgirsti pačių įvairiausių nuomonių.
Bet sakyčiau, gal tikslingiau būtų išsakyti savo nuomonę, tarkime "žinai, man atrodo, kad pas tave, pakeitus užuolaidų spalvą, arba vietoj roletų pasikabinti x spalvos romanetes, tada kambarys taptų jaukesnis", arba jei pakeisi staliuką, vietoje stiklinio į rudą medinį, kambarys taps jaukesniu", " o gal perstūmus komodėlę prie lango atsirastų vietos tam ir anam ir tada nebebūtų tas ar anas kampas apkrautas".
O dabar kažkokia nesąmonė gaunasi, vienos sako, kad man tavo namai nepatinka, nes man toks stilius nemielas, o kitos atvirkščiai, man ten per šviesu, o vat pas tave tamsiau ir jaukiau. O viso šito prasmė kokia?  blink.gif Tada kokią apklausą surenkime, kokio stiliaus namučiai populiariausi mūsų tautiečių tarpe. Ar jūs čia bandote atrasti butą kuris patiktų be išimties visiems?? Manyčiau nerealu.

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif butent as taip ir isivaizdavau kad cia bus.....
Atsakyti
Nu labai gražūs Jooratukes namai thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Žinoma, labai smalsu pasižiūrėti kaip gyvena kiti. Man asmeniškai, "foto albumai" įdomūs, tuo, kad pamatai ne žurnalinių "sulaižytų" paveikslėlių, o realios gyvenamosios aplinkos. Ne visi išdrįsta parodyti savo namus, nes daug kam tai sakralinė erdvė, kiti bijosi kritikos. Tačiau apsižvalgykime savo namuose..ar taip jau viskas idealu: vieniems idėjos įgyvendinti pritrūksta pinigų, kitiems fantazijos ar erdvės, tretiems tiesiog tai nesvarbu. Taip, kad kritikuoti mažų mažiausiai nesąžininga. Dar kartą noriu padėkoti visiems pasiskelbusiems, ir dar tik palnuojantiems pakviesti mus į virtulią kelionę po savo namus.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo AMELY: 17 balandžio 2008 - 13:46
QUOTE(AMELY @ 2008 04 17, 15:43)
Žinoma, labai smalsu pasižiūrėti kaip gyvena kiti. Man asmeniškai, "foto albumai" įdomūs, tuo, kad pamatai ne žurnalinių "sulaižytų" paveikslėlių, o realios gyvenamosios aplinkos. Ne visi išdrįsta parodyti savo namus, nes daug kam tai sakralinė erdvė, kiti bijosi kritikos. Tačiau apsižvalgykime savo namuose..ar taip jau viskas idealu: vieniems idėjos įgyvendinti pritrūksta pinigų, kitiems fantazijos ar erdvės, tretiems tiesiog tai nesvarbu.  Taip, kad kritikuoti mažų mažiausiai nesąžininga. Dar kartą noriu padėkoti visiems pasiskelbusiems, ir dar tik palnuojantiems pakviesti mus į virtulią kelionę po savo namus.

pritariu. drinks_cheers.gif
as taip pat idesiu savo namucius, dar tik juos dazys 4u.gif bet labai jau laukiu.

o kiekvienam jik neitiksi mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(AMELY @ 2008 04 17, 15:43)
Dar kartą noriu padėkoti visiems pasiskelbusiems, ir dar tik palnuojantiems pakviesti mus į virtulią kelionę po savo namus.

Labai gražiai pasakei. Ir aš prisijungiu drinks_cheers.gif
O kritika gal ir geras dalykas, bet turi būti motyvuota kritika, o ne patinka-nepatinka schmoll.gif
Atsakyti
bet ar jus nepastebejot,kad lietuviams labai patinka liaudiskai vadinama''morkava''spalva,zinokit kiek turiu pazistamu visi kazkaip tai panasiai daro ,nesvarbu tonai yra ivairiausiu,bet vistiek pas visus taip panasu,kad tiesiog nuo to pertekliaus jau ir negrazu ta spalva blush2.gif viskas ok pas tave su baldais ,bet as buciau pasirinkus ne ta ryskia morkvine,rodos ziuriu ir isivaizduoju kaip atrodytu kita spalva biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(linnce @ 2008 04 17, 15:57)
bet ar jus nepastebejot,kad lietuviams labai patinka liaudiskai vadinama''morkava''spalva,zinokit kiek turiu pazistamu visi kazkaip tai panasiai daro ,nesvarbu tonai yra ivairiausiu,bet vistiek pas visus taip panasu,kad tiesiog nuo to pertekliaus jau ir negrazu ta spalva blush2.gif viskas ok pas tave su baldais ,bet as buciau pasirinkus ne ta ryskia morkvine,rodos ziuriu ir isivaizduoju kaip atrodytu kita spalva biggrin.gif

Bet čia jau manyčiau skonio reikalas ax.gif Man visiškai kitokios spalvos patinka, bet pagal butuko nuotraukas, tai manau mano skonio spalvos šeiminikams siaubą įvarytų biggrin.gif
Atsakyti