Įkraunama...
Įkraunama...

Buto fotoalbumai - 5

QUOTE(kusachius @ 2008 04 14, 21:37)
Taipogi, tiems kas laiko namie gyvūnus, odiniai baldai praktiškiau. Kad paskui netektų katino mest per langą, kai brangaus gobeleno siūlus nagučiais ištampo hihihi.gif

Tikriausiai nesi maciusi ka viena nedidele katyte sugeba padaryti odiniams baldams doh.gif doh.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(anileva @ 2008 04 14, 22:10)
Tikriausiai nesi maciusi ka viena nedidele katyte sugeba padaryti odiniams baldams doh.gif  doh.gif  doh.gif

neteko bigsmile.gif niekad nelaikiau namie gyvūnų. Na tik sraigę, bet ji nieko blogo baldams nedarė ax.gif
Bet teko matyti ką katinėlis sofų gobelenui padarė doh.gif ir kaip šeimininkė gelbėjosi, prismaigstydama į sofų kraštus adatų doh.gif doh.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(kusachius @ 2008 04 14, 20:37)
na jau, kodėl išsityčiojimas? jei gražus baldas, tai visai smagu. Aš pavyzdžiui, būčiau visai nieko prieš, kad po mirties mano oda aptrauktų kokią dailią Fornasetti sofutę  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

Bet vargu ar sutiktum būtent tam tikslui mirti doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Saja @ 2008 04 15, 01:07)
Bet vargu ar sutiktum būtent tam tikslui mirti  doh.gif

jei būčiau tam tikslui auginama, tam tikslui ir mirčiau. Nieko čia nepaprasto. Dažniausiai juk visai be tikslo mirštam.
Atsakyti
Vis dar paskaitau si foruma ir, deja, nieko idomaus cia neberandu. Pavyzdziui, apie odinius baldus yra atskira tema, kurioje isgvildenta ir kaciu problema...
Kas cia, mielos moterys, pavasaris veikia? Tikriausiai, nebesinori prie kompo sedet smile.gif
Butu gaila, kad toks idomus ir naudingas forumas apie NAMUS visai "numirtu"...
Atsakyti
nieko nepadarysi,
apmirę ir visi kiti forumai šiomis temomis.

Praėjo bumas, apmažėjo statybų ir remontų... Aš 3-4 metus skaitinėju tiek čia, tiek bitėj+ , dar omnitel.building peržvelgiu - visur pasjautė apatija.

tikėkimės kad paskutiniai entuziastai neleis forumui nugrimzti į užmarštį drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(laimikė @ 2008 03 26, 19:16)
sveikutes

nutariau ir as parodyti savo namucius....

cia musu vonios kambarys
user posted image

miegamasis
user posted image
miegamojo spinta

user posted image

svetaine sujungta su virtuve

user posted image

virtuve
user posted image

user posted image
tikiuosi labai neispeiksit  mirksiukas.gif

jetau vajetau kaip graaaaazu..... blush2.gif wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
Eilinis butas , tvarkingas, bet grozio neizvelgiu.Tamsu, niuru verysad.gif
Atsakyti
Aūūū... na tai bus dar butelių, ar išsigandot kritikos? Iš tiesų, dėl skonio nesiginčijama. Butas gali atrodyti tamsus ir dėl nuotraukų kokybės. Kokie bebūtų tie butai, AČIŪ šeimininkėms už drąsą. biggrin.gif 4u.gif Gal ir kitos įsidrąsins? mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Nosferatu @ 2008 04 16, 16:23)
Eilinis butas , tvarkingas, bet grozio neizvelgiu.Tamsu, niuru  verysad.gif

Nu jau tikrai neeilinis schmoll.gif gražu, jauku, nors ir tamsoka smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Nosferatu @ 2008 04 16, 17:23)
Eilinis butas , tvarkingas, bet grozio neizvelgiu.Tamsu, niuru  verysad.gif

NA TIKRAI NERA MANO BUTAS TAMSUSU...JIS YRA SAULETAS....UZTAI SPALVOS TOKIOS RINKTOS smile.gif
BET KIEKVIENAM SKIRTINGAI...AS NEGALECIAU GYVENTI BALTUOSE NAMUOSE...MAN PERSTERILU mirksiukas.gif
BET I KITUS ZIURIU IR GRAZU...
TAD DAROMES SAVO NAMUS KIEKVIENAS SAU ,KAD BUTU GRAZUS IR JAUKUS.....
Atsakyti
Jei ne paslaptis kur miegamojo lova pirkta? blush2.gif
Atsakyti