Įkraunama...
Įkraunama...

Buto fotoalbumai - 5

QUOTE(kruopa31 @ 2008 04 11, 15:31)
Na ir tegu matosi.  4u.gif Nesuprantu, kas cia tokio?  blush2.gif Jeigu tvarkinga.  4u.gif

Žinoma, kad nieko bigsmile.gif Tik man norėtųsi, kad nesimatytų blush2.gif
Atsakyti
Man abu butukai laabai patiko thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Zanku @ 2008 04 11, 13:05)
Jooratuke jusu butas net nemoku apsakyti koooooks grazus.Tikrai super thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif Manau jums labai jauku jame. smile.gif
Turiu klausimuka apie svetaines kilima.Kur jus ji pirkot? Kaip jis valosi? ar lengva siurbti ji ar nerenka kiekvieno sapelio.Ir paskutinis klausimukas kiek jis jums kainavo ? Kainavo del to kad mazdaug orientuociausi kainoj. smile.gif

Aciu 4u.gif ...
Kilima pirkom senukuose, siurbti lengva, rimciau valyti dar neteko ax.gif , o musu juodo katino plauku net nesimato ant to sviesaus kilimo, nors jis ten pastoviai guli... Kainavo 550Lt ismatavimai (160*230)... Kolkas nusiskundimu neturime good.gif
Atsakyti
Jooratuke , tikrai labai gražu 4u.gif

o man labai smalsu, kokio tipo name jūsų butas? Na kokio išplanavimo, nes mane labai domina sienų griovimas. Kaip jūs sienas išgriovėte? Tualete taip pat? Ruošiamės remontams, o pas mus reikės sienas griauti. Turiu daug minčių, idėjų, bet nežinau ar pavyks įgyvendinti. Na kaip matau jūsų tikrai įgyvendinta viskas bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(plato @ 2008 04 11, 23:22)
Jooratuke , tikrai labai gražu 4u.gif

o man labai smalsu, kokio tipo name jūsų butas? Na kokio išplanavimo, nes mane labai domina sienų griovimas. Kaip jūs sienas išgriovėte? Tualete taip pat? Ruošiamės remontams, o pas mus reikės sienas griauti. Turiu daug minčių, idėjų, bet nežinau ar pavyks įgyvendinti. Na kaip matau jūsų tikrai įgyvendinta viskas bigsmile.gif

Aciu 4u.gif
Namas musu blokinis, pentas aukstas is penkiu... gavom leidimus is architektu ir visu kitu strukturu blink.gif (buvo vargo vakariene)... griovimo darbus kaip ir visus kitus atliko meistrai... tualetas taip pat isgriautas ir dalis koridoriaus sienos, kad butu daugiau vietos ax.gif
Viskas pavyks, jei tik turite ideju... 4u.gif
Atsakyti
jooratuke's butas tikrai labai skoningai ir graziai irengtas. tik man svetaine uzkliuvo - niuri ir nuobodoka.... kazkaip paveiklso kokio norisi ant tos sienos..... blush2.gif ir svetainei spalvyte ..., na, as tokios nesirinkciau. blink.gif o visa kita - LIUKS. thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(jooratuke @ 2008 04 06, 14:08)
Sveikutės! Pagaliau pabaigėme remontus  doh.gif ... galime ir pasirodyti ax.gif

user posted image

user posted image

user posted image

WOW thumbup.gif thumbup.gif
Vat šitas butas tai SUPER
Atsakyti
NE TEN PATAIKIAU
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gudytejol: 13 balandžio 2008 - 19:59
QUOTE(išprotėjus @ 2008 04 09, 11:47)
As irgi tokios noreciau  ax.gif  Bet isivaizduok, nueinam i parduotuve rinktis, o pardaveja sako, mazdaug ka jus durni, kad norit nat odos pirkti (vos ne tokiam lygi) Sako ziema salta, o vasara karsta  hihihi.gif (painioja su masinu salonu oda  hihihi.gif )
Ir dar... teko girdeti, kad oda pradeda skilinėti cia tiesa ar ne?

Mes pirkom naturalios odos baldus ir galejomes,nes nejauku sedet,gulet ant ju,o dekiais gi nebus pastoviai apkloti,o kad ziema salta,o vasara karsta,tai tiesa. Dabar jeigu pirkciau,tai tik medziaginius,nes ir kambariui jaukumo suteikia ir daug maloniau ant tokiu patogiai isitaisyt.
Atsakyti
QUOTE(~FSCG~ @ 2008 04 13, 22:21)
Mes pirkom naturalios odos baldus ir galejomes,nes nejauku sedet,gulet ant ju,o dekiais gi nebus pastoviai apkloti,o kad ziema salta,o vasara karsta,tai tiesa. Dabar jeigu pirkciau,tai tik medziaginius,nes ir kambariui jaukumo suteikia ir daug maloniau ant tokiu patogiai isitaisyt.

drinks_cheers.gif pas mus irgi natūralios odos baldai, 10 metų juos paturėjom, bet dabar baigiam įrenginėti naujus namus, tai net nežiūrim į odinius, renkamės tik natūralių medžiagų gobeleną. Man labai nepatiko tie odiniai -slidūs, nejaukūs, žiemą šalti, nemalonu atsisėsti, vasarą kaista, prilimpi prie jų schmoll.gif vienintelis pliusas -lengviau valos. Bet ir tai, pas mus jie šviesūs buvo, tai šveisti nemažai reikėdavo.
Jau geriau tamsesnis nuimamas gobelenas thumbup.gif
Atsakyti
Isvis naturalios odos baldai ispindejimas kazkoks ir issityciojimas is gyvuliu, kai yra zymai puosnesniu, grazesniu ir praktiskesniu alternatyvu.
Atsakyti
QUOTE(~FSCG~ @ 2008 04 14, 01:06)
Isvis naturalios odos baldai ispindejimas kazkoks ir issityciojimas is gyvuliu, kai yra zymai puosnesniu, grazesniu ir praktiskesniu alternatyvu.

na jau, kodėl išsityčiojimas? jei gražus baldas, tai visai smagu. Aš pavyzdžiui, būčiau visai nieko prieš, kad po mirties mano oda aptrauktų kokią dailią Fornasetti sofutę lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Taipogi, tiems kas laiko namie gyvūnus, odiniai baldai praktiškiau. Kad paskui netektų katino mest per langą, kai brangaus gobeleno siūlus nagučiais ištampo hihihi.gif
Atsakyti