Įkraunama...
Įkraunama...

Buto fotoalbumai - 5

Sveiki, gal ir ne visai į temą, bet visgi, tai buto dalis - šitą nuotraukytę gavau kaip bajerį, bet iš tikro, kaip gerai sugalvota, kiek vietos galima sutaupyti bigsmile.gif Gal kam pravers ax.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(emrata @ 2008 04 09, 10:24)

kalbant apie dirbtine oda tai tikrai vasara viskas limpa ir baisiai karsta, o ziema nejauku net prisiliesti smile.gif su naturalia tikiuosi taip nebuna

tai kad ir naturali tas pats schmoll.gif Isbandyta...
Atsakyti
paskutinis butukas labai grazus 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(laimikė @ 2008 03 28, 13:21)
na aciu kad taip giriat mano namucius... smile.gif

o as maniau kad cia deda visos savo foto ...o dabar tik mano yra...pasirodykit ir kitos savo mielus namucius ..... mirksiukas.gif

norisi ideju pasisirinkti ax.gif kitam savo bustui....

Atsiprasau, bet man nepatiko: marga, ryšku, tamsu mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(jooratuke @ 2008 04 06, 14:08)
Sveikutės! Pagaliau pabaigėme remontus  doh.gif ... galime ir pasirodyti ax.gif

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

Gaivu, šviesu, jauku thumbup.gif Man patinka toks interjeras thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nosferatu: 09 balandžio 2008 - 20:26
Tikrai labai jauku mirksiukas.gif
Atsakyti
man patiko injerjerai. thumbup.gif
aš irgi parodysiu,kai vonioj pasikabinsim spinteles, tai visas įkelsiu vienu metu ax.gif
Atsakyti
Labutis 4u.gif
QUOTE(laimikė @ 2008 03 26, 19:16)

miegamojo spinta

user posted image

Labai norėjau paklausti, ar nesimato drabužiai per ta šviesų stiklą (kur per spintos durų vidurį įdėta). Pati labai noriu į prieškambario spintą užsisakyti ištiso tokios stiklo duris, tik nerimauju ar nesimatys kas sudėta blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(braskute_v @ 2008 04 11, 10:37)
Labutis  4u.gif
Labai norėjau paklausti, ar nesimato drabužiai per ta šviesų stiklą (kur per spintos durų vidurį įdėta). Pati labai noriu į prieškambario spintą užsisakyti ištiso tokios stiklo duris, tik nerimauju ar nesimatys kas sudėta  blush2.gif

tai gal naudingiau kaip prieskambari tamsintus veidrodzius det, vietoj balto stiklo g.gif
Atsakyti
QUOTE(braskute_v @ 2008 04 11, 11:37)
Labutis  4u.gif
Labai norėjau paklausti, ar nesimato drabužiai per ta šviesų stiklą (kur per spintos durų vidurį įdėta). Pati labai noriu į prieškambario spintą užsisakyti ištiso tokios stiklo duris, tik nerimauju ar nesimatys kas sudėta  blush2.gif

na nesimato...bet tolokai lentynos su rubais cia iseina...o prieskambario spintoj bus arti....tai gali ir matytis....ir cia ne baltas o lengvai rozinis stiklas...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo laimikė: 11 balandžio 2008 - 12:18
Jooratuke jusu butas net nemoku apsakyti koooooks grazus.Tikrai super thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif Manau jums labai jauku jame. smile.gif
Turiu klausimuka apie svetaines kilima.Kur jus ji pirkot? Kaip jis valosi? ar lengva siurbti ji ar nerenka kiekvieno sapelio.Ir paskutinis klausimukas kiek jis jums kainavo ? Kainavo del to kad mazdaug orientuociausi kainoj. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Nosferatu @ 2008 04 11, 12:42)
tai gal naudingiau kaip prieskambari tamsintus veidrodzius det, vietoj balto stiklo g.gif

Gal ir dėčiau, bet pas mus viena siena, šalia, visa veidrodinė (nuo...iki) bigsmile.gif . Bus sviestas sviestuotas blush2.gif Užtai galvoju ką čia įvairesnio rolleyes.gif

QUOTE(laimikė @ 2008 04 11, 14:17)
na nesimato...bet tolokai lentynos su rubais cia iseina...o prieskambario spintoj bus arti....tai gali ir matytis....ir cia ne baltas o  lengvai rozinis  stiklas...

Supratau ax.gif Ačiū aciuks.gif
Atsakyti
QUOTE(braskute_v @ 2008 04 11, 10:37)
Labutis  4u.gif

Na ir tegu matosi. 4u.gif Nesuprantu, kas cia tokio? blush2.gif Jeigu tvarkinga. 4u.gif
Atsakyti