Sveiki, gal ir ne visai į temą, bet visgi, tai buto dalis - šitą nuotraukytę gavau kaip bajerį, bet iš tikro, kaip gerai sugalvota, kiek vietos galima sutaupyti Gal kam pravers
QUOTE(emrata @ 2008 04 09, 10:24)
kalbant apie dirbtine oda tai tikrai vasara viskas limpa ir baisiai karsta, o ziema nejauku net prisiliesti su naturalia tikiuosi taip nebuna
tai kad ir naturali tas pats Isbandyta...
QUOTE(laimikė @ 2008 03 28, 13:21)
na aciu kad taip giriat mano namucius...
o as maniau kad cia deda visos savo foto ...o dabar tik mano yra...pasirodykit ir kitos savo mielus namucius .....
norisi ideju pasisirinkti kitam savo bustui....
o as maniau kad cia deda visos savo foto ...o dabar tik mano yra...pasirodykit ir kitos savo mielus namucius .....
norisi ideju pasisirinkti kitam savo bustui....
Atsiprasau, bet man nepatiko: marga, ryšku, tamsu
Papildyta:
QUOTE(jooratuke @ 2008 04 06, 14:08)
Gaivu, šviesu, jauku Man patinka toks interjeras
Tikrai labai jauku
man patiko injerjerai.
aš irgi parodysiu,kai vonioj pasikabinsim spinteles, tai visas įkelsiu vienu metu
aš irgi parodysiu,kai vonioj pasikabinsim spinteles, tai visas įkelsiu vienu metu
Labutis
Labai norėjau paklausti, ar nesimato drabužiai per ta šviesų stiklą (kur per spintos durų vidurį įdėta). Pati labai noriu į prieškambario spintą užsisakyti ištiso tokios stiklo duris, tik nerimauju ar nesimatys kas sudėta
QUOTE(laimikė @ 2008 03 26, 19:16)
Labai norėjau paklausti, ar nesimato drabužiai per ta šviesų stiklą (kur per spintos durų vidurį įdėta). Pati labai noriu į prieškambario spintą užsisakyti ištiso tokios stiklo duris, tik nerimauju ar nesimatys kas sudėta
QUOTE(braskute_v @ 2008 04 11, 10:37)
Labutis
tai gal naudingiau kaip prieskambari tamsintus veidrodzius det, vietoj balto stiklo
QUOTE(braskute_v @ 2008 04 11, 11:37)
Labutis
na nesimato...bet tolokai lentynos su rubais cia iseina...o prieskambario spintoj bus arti....tai gali ir matytis....ir cia ne baltas o lengvai rozinis stiklas...
Jooratuke jusu butas net nemoku apsakyti koooooks grazus.Tikrai super Manau jums labai jauku jame.
Turiu klausimuka apie svetaines kilima.Kur jus ji pirkot? Kaip jis valosi? ar lengva siurbti ji ar nerenka kiekvieno sapelio.Ir paskutinis klausimukas kiek jis jums kainavo ? Kainavo del to kad mazdaug orientuociausi kainoj.
Turiu klausimuka apie svetaines kilima.Kur jus ji pirkot? Kaip jis valosi? ar lengva siurbti ji ar nerenka kiekvieno sapelio.Ir paskutinis klausimukas kiek jis jums kainavo ? Kainavo del to kad mazdaug orientuociausi kainoj.
QUOTE(Nosferatu @ 2008 04 11, 12:42)
tai gal naudingiau kaip prieskambari tamsintus veidrodzius det, vietoj balto stiklo
Gal ir dėčiau, bet pas mus viena siena, šalia, visa veidrodinė (nuo...iki) . Bus sviestas sviestuotas Užtai galvoju ką čia įvairesnio
QUOTE(laimikė @ 2008 04 11, 14:17)
na nesimato...bet tolokai lentynos su rubais cia iseina...o prieskambario spintoj bus arti....tai gali ir matytis....ir cia ne baltas o lengvai rozinis stiklas...
Supratau Ačiū
QUOTE(braskute_v @ 2008 04 11, 10:37)
Labutis
Na ir tegu matosi. Nesuprantu, kas cia tokio? Jeigu tvarkinga.