Įkraunama...
Įkraunama...

Buto fotoalbumai - 5

QUOTE(emrata @ 2008 04 07, 08:13)
man tai labiausiai istrigo jooratukes svetaines baldai, ypatingai stalas wub.gif  beje norejau paklausti ar interjera patys kuretes?

Pirmiausia labai aciu visoms mergaitems uz aplodismentus blush2.gif
Taip interjera kureme patys... labai padejo zurnalai apie interjera, beje ir vyras sioks toks dizaineris 4u.gif

QUOTE(krisste.by @ 2008 04 07, 12:10)
jooratuke nerealu thumbup.gif  labai grazus namukai, spalvos man labai wub.gif
Klausimukas, kur galimotes virtuve? ir kokia spalva stalvirsio (kaip vadinasi) mes toki pati spalvini varianta issirinkom tik tos virsutines spinteles bus su tamsiu stiklu (tikriausiai) , fasadas wenge?

Kaune prie Aleksoto tilto ofisas ju (nebeprisimenu firmos, jei reikes kontaktu surasiu), stalvirsis baltas tik su smulkiu grudeliu, fasadas "nezinau pavadinimo" lotuliukas.gif , bet galiu imesti nuotrauka kartu su stalvirsiu:

user posted image

QUOTE(emb @ 2008 04 07, 13:30)
labai noreciau suzinoti, kiek toks remontas (pilnas) kainuoja....
Man abu butai labai patiko. smile.gif

Medziagos apie 18000 ir darbas panasiai tiek, na ir + baldai

QUOTE(tesa20 @ 2008 04 07, 14:41)
Labai grazus namuciai  bigsmile.gif  man labai patiko svetaines pagrindines sienos spalvyte  wub.gif  gal gali pasakyti kokia tai spalva ir kokios firmos dazais dazete  blush2.gif

Tai kad teks tapetas ax.gif toks va

user posted image

Atsakyti
Butukas tikrai super thumbup.gif Grazus jaukus ir modernus thumbup.gif viskas ant tiek suderinta!Baltai pavydziu blush2.gif
Iskilo toks klausimukas o tarp koridoriaus ir saliono padarytas slenkstis su halogenais?ar slekscio na kaip pakilos nera?
Atsakyti
QUOTE(nataliux @ 2008 04 07, 21:04)
Butukas tikrai super  thumbup.gif Grazus jaukus ir modernus  thumbup.gif viskas ant tiek suderinta!Baltai pavydziu  blush2.gif
Iskilo toks klausimukas o tarp koridoriaus ir saliono padarytas slenkstis su halogenais?ar slekscio na kaip pakilos nera?

Sveika, ten padarytas laiptelis su diodinemis lemputemis
Atsakyti

Dar vienas klausimelis: as planuoju pirkti butuka(tik su daline apdaila), tai turbut kokie 70 tukst. su viskuo ir iseitu? Man jusu labai grazus thumbup.gif , kazka panasaus ir as daryciau 4u.gif
Atsakyti
jooratuke labai grazus ir jaukus butas, ir pastbejau kad visur duominuoja mano megstmiausios spalvos wub.gif o pas jus 2k butas? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(emb @ 2008 04 08, 08:24)
Dar vienas klausimelis: as planuoju pirkti butuka(tik su daline apdaila), tai turbut kokie 70 tukst. su viskuo ir iseitu? Man jusu labai grazus thumbup.gif , kazka panasaus ir as daryciau 4u.gif

Manau kad tilptum i sita suma 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Butaforija @ 2008 04 08, 11:33)
jooratuke labai grazus ir jaukus butas, ir pastbejau kad visur duominuoja mano megstmiausios spalvos  wub.gif o pas jus 2k butas?  blush2.gif

Aciu... butukas 3 k., tiesiog vaiku kambarys visiskai tuscias, todel ir nedejau blush2.gif
Atsakyti
laimikė sakyk, kaip ta jusu sofa? patenkinti? g.gif Beje, cia jusu nat. odos? ar eko?
Atsakyti
QUOTE(išprotėjus @ 2008 04 08, 20:04)
laimikė sakyk, kaip ta jusu sofa? patenkinti?  g.gif Beje, cia jusu nat. odos? ar eko?

ten nat oda ...o siaip esam patenkinti baldais....na dar tik 3 metus naudojam ,bet kol kas thumbup.gif
Atsakyti
Jooratuke labai mielas butukas,viskas labai patiko,ir aplamai kokie šaunuoliai esat,tikrai skoningai sugalvojot. thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(laimikė @ 2008 04 08, 19:37)
ten nat oda ...o siaip esam patenkinti baldais....na dar tik 3 metus naudojam ,bet kol kas  thumbup.gif

As irgi tokios noreciau ax.gif Bet isivaizduok, nueinam i parduotuve rinktis, o pardaveja sako, mazdaug ka jus durni, kad norit nat odos pirkti (vos ne tokiam lygi) Sako ziema salta, o vasara karsta hihihi.gif (painioja su masinu salonu oda hihihi.gif )
Ir dar... teko girdeti, kad oda pradeda skilinėti cia tiesa ar ne?
Atsakyti
odinius baldus reikia atitinkamai priziureti, kad nenusidevetu anksciau laiko, cia panasiai kaip su batais smile.gif
kalbant apie dirbtine oda tai tikrai vasara viskas limpa ir baisiai karsta, o ziema nejauku net prisiliesti smile.gif su naturalia tikiuosi taip nebuna
Atsakyti
QUOTE(išprotėjus @ 2008 04 09, 11:47)
As irgi tokios noreciau  ax.gif  Bet isivaizduok, nueinam i parduotuve rinktis, o pardaveja sako, mazdaug ka jus durni, kad norit nat odos pirkti (vos ne tokiam lygi) Sako ziema salta, o vasara karsta  hihihi.gif (painioja su masinu salonu oda  hihihi.gif )
Ir dar... teko girdeti, kad oda pradeda skilinėti cia tiesa ar ne?

nu ir pardaveja.... blink.gif nieko panasaus nera....

QUOTE(emrata @ 2008 04 09, 12:24)
odinius baldus reikia atitinkamai priziureti, kad nenusidevetu anksciau laiko, cia panasiai kaip su batais smile.gif
kalbant apie dirbtine oda tai tikrai vasara viskas limpa ir baisiai karsta, o ziema nejauku net prisiliesti smile.gif su naturalia tikiuosi taip nebuna

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif prieziura tinkama ,ir viskas liuks....
Atsakyti