Tokias lubas bei spintų ir kitų baldų viršų valyti reikia su spec. Norwex šluoste. Ji yra su kotu - toli galima pasiekti, ir ji yra tarsi "įelektrinta" - sutraukia dulkes į save. Nepakeičiamas dalykas
QUOTE(0jura @ 2008 09 22, 21:27)
0jura nerealiai grazi lova
kas? kur? uz kiek? toki grozi galima rasti?
kas? kur? uz kiek? toki grozi galima rasti?
nu keistuole jus taigi pilna tokiu lovu kiekvienam salone, kad ir " Domus galerijoj" paziurekit.
QUOTE(voveriena @ 2008 10 01, 14:48)
nu keistuole jus taigi pilna tokiu lovu kiekvienam salone, kad ir " Domus galerijoj" paziurekit.
O prie ko čia moteriškė keistuolė? Gal žmogus dar nebandė ieškot ir nežino kur pradėt Dėl to ir klausia
O juolab kiekvienam salone...
Nezinau, kaip kituose miestuose, Vilniuj pilna sio stiliaus, a la " provanco" lovu. Be Domus galerijos, labai panasiu lovu yra Baldu rojuje, Dubingiuose, tame paciame Ermitaze..
QUOTE(voveriena @ 2008 10 02, 06:58)
Nezinau, kaip kituose miestuose, Vilniuj pilna sio stiliaus, a la " provanco" lovu. Be Domus galerijos, labai panasiu lovu yra Baldu rojuje, Dubingiuose, tame paciame Ermitaze..
laksciau po vln pardes ir turiu pasakyti, kad ju jokiu budu nera pilna. Na po viena tokio stiliaus esu radus, bet visos kaip tycia maximum 150-160. o cia man pasirode (gal tik pasirode) platesne.
turiu pastebeti,kad tamsta per drasiai teigiate, kad ju pilna
turiu pastebeti,kad tamsta per drasiai teigiate, kad ju pilna
na, as teigiu, ka matau, o matau , nes ieskau o del plocio tai taip, jos visos siauros, bet is nuotraukos man neatrodo, kad apkalbama lovyte butu irgi plati
alksnio baldai gamina tokia a la sendinta... kokio reik plocio padaro. gyvai maciau kaune "nemuno baldu centre", bet kiek zinau tai jie ir kazkur vilniuje prekiauja...
QUOTE(pele @ 2008 07 08, 22:26)
Niu, sveikos, senai matytos
Čia vienas iš paskutinių mano darbelių. Prašom įvertinti ir nuoširdžiai pakritikuoti. Būsiu dėkinga. Prašyčiau vengti vertinimų: oi, mano mažasis padauža tokį .. iš kart nuterlios ... išvartys ..., todėl negražu
Čia vienas iš paskutinių mano darbelių. Prašom įvertinti ir nuoširdžiai pakritikuoti. Būsiu dėkinga. Prašyčiau vengti vertinimų: oi, mano mažasis padauža tokį .. iš kart nuterlios ... išvartys ..., todėl negražu
Man viskas labai patiko, viskas dera, silta ir grazu
Man asmeniskai pastarasis butas atrodo neskoningas, visiskai neturi bendros visumos, neharmoningas, reziantis aki ir tuo pat metu neidomus.
Daug jaukesnis ir skoningesnis Ojuros butas, ypac svetaine- mielai pati tokioj pagyvenciau
Daug jaukesnis ir skoningesnis Ojuros butas, ypac svetaine- mielai pati tokioj pagyvenciau
QUOTE(voveriena @ 2008 10 03, 17:37)
Man asmeniskai pastarasis butas atrodo neskoningas, visiskai neturi bendros visumos, neharmoningas, reziantis aki ir tuo pat metu neidomus.
Prasideda Temoje buvo tartasi, kad kritika išsakoma konkreti ir argumentuota, jokių šlykštu, nepatinka, fuuu ir t.t.
Pasirodykit su savo butu