Įkraunama...
Įkraunama...

Buto fotoalbumai - 5

QUOTE(0jura @ 2008 09 22, 22:27)
niu, o mes gyvenam stai taip - nei tamsiai, nei sviesiai. gal per puse  biggrin.gif

user posted image

user posted image

Niugi super thumbup.gif Virtuvė su svetaine tiesiog pasakiška, miegamajam kažko lyg trūksta( gal čia dėl kėdžių g.gif) bet va mažyliuko kambarys, tai net ištirpau kaip gražiai tie balint baldeliai atrodo... O sakykit ar ilgai mažas gyventojas jais jau džiaugiasi, nes mane prigasdino, kad baltų baldelių jokiais būdais nedėčiau, nes greit susidirbs g.gif

Labai šilta ir jauku pas jus namuose,o ar patys interjerą kūrėt??? Jei taip ŠAUNUOLIAI thumbup.gif Jums tikrai pavyko sukurti begalo jaukius gražius namučius...
Atsakyti
4u.gif ojura, labai pas jus jauku ir silta, o tuo paciu ir vintisumas puikiai pasiektas. Nuostabus nuostabiu zmoniu namai. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(0jura @ 2008 09 22, 22:27)
niu, o mes gyvenam stai taip - nei tamsiai, nei sviesiai. gal per puse  biggrin.gif
user posted image

user posted image

Manos svajonių kampelis wub.gif taip ir įsivaizduoju senamiesčio stogus pro tą langą thumbup.gif Tikrai laaabai gražu.
Prisipažinkit, kam medalį įteikti tokį grožį sukūrus 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(migliux7 @ 2008 08 20, 14:15)
user posted image

Norėjau paklaust šeimininkės ir pas ką irgi yra tokios lubos smile.gif Kaip sprendžiat dulkių problemą? g.gif Viskas labai gržu, bet vat valymas tai mane neramina g.gif
Atsakyti
QUOTE(0jura @ 2008 09 22, 23:27)

user posted image

visai nieko namučiai, jaukiai žiūrisi. Tik dėl tų angeliukų miegamajame man neramu -jūs dažėte juos? Nes kiek žinau, "retroformoj" yra tokie šviestuvėliai, su angeliukais, tik juodais. Kažkaip spalvoti man jie atrodo kaip barbės vaikas ant šniūro tongue.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kusachius: 23 rugsėjo 2008 - 15:42
QUOTE(kusachius @ 2008 09 23, 16:40)
visai nieko namučiai, jaukiai žiūrisi. Tik dėl tų angeliukų miegamajame man neramu -jūs dažėte juos? Nes kiek žinau, "retroformoj" yra tokie šviestuvėliai, su angeliukais, tik juodais. Kažkaip spalvoti man jie atrodo kaip barbės vaikas ant šniūro  tongue.gif

o kodėl neramu? kad dažyti, kad prie lovos, kad ...

man čia vienas iš gražiausių interjerų, gaila, kad mano antrai pusei toks stilius nepriimtinas
Atsakyti
QUOTE(lietutis @ 2008 09 23, 10:43)
tuo paciu ir vintisumas puikiai pasiektas.

drinks_cheers.gif Ne tik gražu ir jauku, bet ir bendra visuma išlaikyta wub.gif

šaunuoliai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(linnn @ 2008 09 23, 17:45)
o kodėl neramu? kad dažyti, kad prie lovos, kad ...
man čia vienas iš gražiausių interjerų, gaila, kad mano antrai pusei toks stilius nepriimtinas

kad dažyti, ir toliau paminėjau kodėl. Jei čia kiti šviestuvėliai, tik panašūs į mano matytus retroformoje, tada man jie tiesiog nepatinka. Bet jei tai tie patys tik nudažyti, tada jau man neramu. Nes juodi man jie labai gražūs buvo, o nudažyti rožiniai -sugadinti.
Atsakyti
QUOTE(kusachius @ 2008 09 23, 22:45)
kad dažyti, ir toliau paminėjau kodėl. Jei čia kiti šviestuvėliai, tik panašūs į mano matytus retroformoje, tada man jie tiesiog nepatinka. Bet jei tai tie patys tik nudažyti, tada jau man neramu. Nes juodi man jie labai gražūs buvo, o nudažyti rožiniai -sugadinti.

nepyk, bet labai juokingai skamba, maniau žinai ką nors, kaip pavyzdžiui "angeliukų negalima kabinti galvugaly, nes sapnuosis košmarai biggrin.gif ", na arba logiškesnis, kad dažai kenkia. Bet jei tau nepatinka, tai tada aišku, nes tikriausiai tiems žmonėms labai patinka. Juk nebūtinai turi visiems viskas patikti rodytam interjere
Atsakyti
QUOTE(kusachius @ 2008 09 23, 16:40)
visai nieko namučiai, jaukiai žiūrisi. Tik dėl tų angeliukų miegamajame man neramu -jūs dažėte juos? Nes kiek žinau, "retroformoj" yra tokie šviestuvėliai, su angeliukais, tik juodais. Kažkaip spalvoti man jie atrodo kaip barbės vaikas ant šniūro  tongue.gif

nemanau, kad dazyti. ir ten jie ne roziniai, o tokie balksv,jei teisingai atsimenu g.gif .
as juodu nemacius bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo une: 24 rugsėjo 2008 - 08:21
QUOTE(Pause @ 2008 09 23, 12:16)
Manos svajonių kampelis wub.gif taip ir įsivaizduoju senamiesčio stogus pro tą langą thumbup.gif  Tikrai laaabai gražu.
Prisipažinkit, kam medalį įteikti tokį grožį sukūrus 4u.gif

Nuostabu, labai viskAS GRAZU IR SUDERINTA. O man atrodo, kad per tuos langus, prie popsincio zidinio turetu matytis jura rolleyes.gif Idomu kas kure interjera? Gal pati Ojura dizainere g.gif
Atsakyti
Ojura-
kokie pauikus tavo namuciai
tokie jaukus
tikras seimos ir meiles lizdelis wub.gif
ir vaikucio kampelis
ir miegamasis wub.gif
manau kad pati Ojura susikure savo namucius
ji gi super meninske auksaranke thumbup.gif wub.gif
Atsakyti