QUOTE(Viltė** @ 2008 08 27, 20:01)
Aš taip pat norėčiau paklausti apie romanetes. Kaip jas skalbti, prižiūrėti?
o tai roletų irgi įvairūs audiniai. Kažin kas paprasčiau... greičiau romanetės... prasiurbliuoji įvairiais antgaliais/siurbliais... ar nukabunusi užmerki su visom virvutėmis.... kaip neturinti gerai fantazuoju
o roletų šriubelius lyg reikėtų atsukti
Papildyta:
QUOTE(ataner.s @ 2008 07 25, 07:39)
Na as biskiuka pafantazuosiu kas sovi igalva zvilgtelejus
Kaip uzziurejau lyg tai lange matosi zaliuzes, tai reiktu priderinti kokias nors visiskai visiskai lengvas uzuolaidas net siek tiek krentancias ant grindu ir tarkim su gelsvu atspalviu.
Sienas perklijavus sviesesniais tapetais ir pati erdve padidetu, bet as irgi pritariu tai nuomonei, kad ryskiai geltonai pasirinkti tapetuoti viena - pvz. ta pagrindine didziausia siena uz minktosios dalies, o kitas spalvas pasirinkti ramesnes. Tokiu atveju sedint ir ziurint TV, ji bus nugaroje ir neturetu erzinti, o gyvumo ir zaismingumo tikrai suteiks. Paskui, kad minkstasis kampas prisiderintu prie bendro konteksto pasidairyk geltonu pagalveliu su kokiais nors rastais ar ornamentasi, kad jos butu tarkim kelios lygios geltonos, kelios lygios melsvos ar kelios lygios kelios su rastais.
Tame kamputyje kuris yra laisvas atnroje nuotraukoje desineje noretusi gelytes aukstesnes arba ant stovelio Geles man isvis labai daug jaukumo priduoda, bet tu lyg n umaciusi tenai lentyna deti, tada gelyte netinka.
Ant sienos pagrindines uz minkstos dalies gali koki nors paveiksliuka pakabinti - suteiks zaismingumo.
O priekyje minkstos dalies idomu keik yra vienos, nes maciau, kad yra nuotraukoje daug spinteliu zemuciu, tai ta, kur uzdeta ant virsaus reiktu deti salia ir per ta visa siena isdelioti jas visas, ant ju padesi visa aparatura ir seip dar kokiu niekuciu. Turiu omenyje, kad mano manymu geriau spinteliu daugiau isdestyti prie tos sienos kur numatyta statyti TV, kad labiau atlaisvetu ta siena i kuria atsidaro vonios durys. Turetu buti patogiau, bet cia jau reikia ziureti kaip tos spinteles ten telpa, kokio jos ilgio.
Jaukumo priduotu ir koks nors nedidukas kilimelis po staliuku
Mano manymu tai geltona spalva labai graziai susizais su jusu koridoriumi. Man jis labai patiko - dvelkia pavasariu - toks zaismingas
Nu prifantazavau as cia. Gal kokia mintimi ir pasinaudosi
fantazijos kieeek, lyg pati būtum susiruošusi ten apsigyventi
QUOTE(Pause @ 2008 07 25, 12:28)
........Veidrodžio rėmus turiu nerealius nusižiūrėjusi pas močiutę (tektų Jėzaus paveikslą išrėminti
), jei derės tai super bus
..
ir dar bažnyčion už tai suvaikščioti
QUOTE(migliux7 @ 2008 08 20, 13:15)
Sveikos, prisižiūrėjau jūsų butų nuotraukyčių, pas visas labai gražu
, nusprendžiau ir aš savąjį parodyt
Pradėsiu nuo vaikų kambarių
......čia kai darė virtuvinį tai padarė ne taip kaip reikėjo ir gavosi tarpai, bet dabar laukiam naujo stalviršio ir dėsim įmontuojama virykle:
.........
man virtuvė
QUOTE(migliux7 @ 2008 08 20, 20:16)
Žinokit nežinau, bet prišildo tai nerealiai
einu ieškoti kas ką kur po kiek stumdo, nu jau taip ne vasara namie
QUOTE(Lejute @ 2008 08 24, 12:15)
labai fainas butas tik nisoij galetumet patalpint koki akwariuma tada butu
jis irgi tiktų
tik jei šeiminkai savaitėmis iš namų nedingsta
Papildyta:
kuri čia sienų dekorus užrodėt, a ?
nu jautaip gražuuuuu