Įkraunama...
Įkraunama...

Buto fotoalbumai - 5

QUOTE(Ledietė @ 2008 08 27, 10:24)
Merginos gal galit patarti kas geriau rpmanetes ar roletai. Kad romanetes graziau, tai tikrai, bet idomu kas patogiau? Gal pas kuria namuciuose yra ir tas ir tas, tai galetu pakomentuoti.

pas mane nei vienų nei kitų rasta... tarybinis variantas - užuolaidos, kaip sakant be fantazijos hihihi.gif

o roletų dabar nesirinkčiau:
-lango stiklas žiemos metu bute rasoja dėl nepakankamo šildymo/vėdinimo ir kitoje pusėje kelių m. bėgyje (jei tai nespalvotas ir ne stipriai margas) tookie viražai pelėsiniai kartais išsipaišo...
-romanetės sulaiko dulkes
-vaikų kamb. saulė neprasiveržia ir pradarius langą
-..... tęskit jūs...

tik romanetės brangios... bet graažios be galo gali būti.

Todėl sumislinau vieną mixinį variantą. Jei pavyks, ir padabnai atrodys, mėnesio laike parodysiu. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Viltė** @ 2008 08 27, 20:01)
Aš taip pat norėčiau paklausti apie romanetes. Kaip jas skalbti, prižiūrėti? rolleyes.gif

o tai roletų irgi įvairūs audiniai. Kažin kas paprasčiau... greičiau romanetės... prasiurbliuoji įvairiais antgaliais/siurbliais... ar nukabunusi užmerki su visom virvutėmis.... kaip neturinti gerai fantazuoju biggrin.gif
o roletų šriubelius lyg reikėtų atsukti mastau.gif

Papildyta:
QUOTE(ataner.s @ 2008 07 25, 07:39)
Na as biskiuka pafantazuosiu kas sovi igalva zvilgtelejus  wink.gif
Kaip uzziurejau lyg tai lange matosi zaliuzes, tai reiktu priderinti kokias nors visiskai visiskai lengvas uzuolaidas net siek tiek krentancias ant grindu ir tarkim su gelsvu atspalviu. 
Sienas perklijavus sviesesniais tapetais ir pati erdve padidetu, bet as irgi pritariu tai nuomonei, kad ryskiai geltonai pasirinkti tapetuoti viena - pvz. ta pagrindine didziausia siena uz minktosios dalies, o kitas spalvas pasirinkti ramesnes. Tokiu atveju sedint ir ziurint TV, ji bus nugaroje ir neturetu erzinti, o gyvumo ir zaismingumo tikrai suteiks. Paskui, kad minkstasis kampas prisiderintu prie bendro konteksto pasidairyk geltonu pagalveliu su kokiais nors rastais ar ornamentasi, kad jos butu tarkim kelios lygios geltonos, kelios lygios melsvos ar kelios lygios kelios su rastais.
Tame kamputyje kuris yra laisvas atnroje nuotraukoje desineje noretusi gelytes aukstesnes arba ant stovelio Geles man isvis labai daug jaukumo priduoda, bet tu lyg n umaciusi tenai lentyna deti, tada gelyte netinka.
Ant sienos pagrindines uz minkstos dalies gali koki nors paveiksliuka pakabinti - suteiks zaismingumo.
O priekyje minkstos dalies idomu keik yra vienos, nes maciau, kad yra  nuotraukoje daug spinteliu zemuciu, tai ta, kur uzdeta ant virsaus reiktu deti salia ir per ta visa siena isdelioti jas visas, ant ju padesi visa aparatura ir seip dar kokiu niekuciu. Turiu omenyje, kad mano manymu geriau spinteliu daugiau isdestyti prie tos sienos kur numatyta statyti TV, kad labiau atlaisvetu ta siena i kuria atsidaro vonios durys. Turetu buti patogiau, bet cia jau reikia ziureti kaip tos spinteles ten telpa, kokio jos ilgio.
Jaukumo priduotu ir koks nors nedidukas kilimelis po staliuku  smile.gif
Mano manymu tai geltona spalva labai graziai susizais su jusu koridoriumi. Man jis labai patiko - dvelkia pavasariu - toks zaismingas  smile.gif
Nu prifantazavau as cia. Gal kokia mintimi ir pasinaudosi  wink.gif

fantazijos kieeek, lyg pati būtum susiruošusi ten apsigyventi thumbup.gif

QUOTE(Pause @ 2008 07 25, 12:28)
........Veidrodžio rėmus turiu nerealius nusižiūrėjusi pas močiutę (tektų Jėzaus paveikslą išrėminti  lotuliukas.gif ), jei derės tai super bus wub.gif ..
bigsmile.gif ir dar bažnyčion už tai suvaikščioti pioneer.gif biggrin.gif

QUOTE(migliux7 @ 2008 08 20, 13:15)
Sveikos, prisižiūrėjau jūsų butų nuotraukyčių, pas visas labai gražu thumbup.gif , nusprendžiau ir aš savąjį parodyt ax.gif
Pradėsiu nuo vaikų kambarių
......čia kai darė virtuvinį tai padarė ne taip kaip reikėjo ir gavosi tarpai, bet dabar laukiam naujo stalviršio ir dėsim įmontuojama virykle:
user posted image
.........

man virtuvė wub.gif

QUOTE(migliux7 @ 2008 08 20, 20:16)
Žinokit nežinau, bet prišildo tai nerealiai biggrin.gif

einu ieškoti kas ką kur po kiek stumdo, nu jau taip ne vasara namie biggrin.gif

QUOTE(Lejute @ 2008 08 24, 12:15)
labai fainas butas tik nisoij galetumet patalpint koki akwariuma tada butu thumbup.gif
jis irgi tiktų drinks_cheers.gif tik jei šeiminkai savaitėmis iš namų nedingsta biggrin.gif

Papildyta:

kuri čia sienų dekorus užrodėt, a ? mirksiukas.gif
nu jautaip gražuuuuu cool.gif akys tirpsta cool.gif
- nuoroda -
Atsakyti
ax.gif
QUOTE(~Rasa~ @ 2008 08 28, 15:30)
pas mane nei vienų nei kitų rasta... tarybinis variantas - užuolaidos, kaip sakant be fantazijos hihihi.gif 

o roletų dabar nesirinkčiau:
-lango stiklas žiemos metu bute rasoja dėl nepakankamo šildymo/vėdinimo ir kitoje pusėje kelių m. bėgyje (jei tai nespalvotas ir ne stipriai margas) tookie viražai pelėsiniai kartais išsipaišo...
-romanetės sulaiko dulkes
-vaikų kamb. saulė neprasiveržia ir pradarius langą
-..... tęskit jūs...

tik romanetės brangios... bet graažios be galo gali būti.

Todėl sumislinau vieną mixinį variantą. Jei pavyks, ir padabnai atrodys, mėnesio laike parodysiu.  ax.gif

Man asmeniškai tai gražiau romanetės, jų priežiūrai tai jokio mokslo nereikia biggrin.gif , ta medžiaga būna pritvirtinta prie rėmo kuris įsisuka į sieną o medžiaga pritvirtinta prie jo tokiom lipūškėm ax.gif , tai va nuplėši ta medžiagą nuo rėmo ištrauki visus tuos pagaliukus ir skalbi kaip ir visas užuolaidas, paskui vėl viską sukiši priklijuoji ir vėl kaip naujos thumbup.gif , vienas trūkumas tas kad jos brangios bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(migliux7 @ 2008 08 28, 15:25)
ax.gif
Man asmeniškai tai gražiau romanetės, jų priežiūrai tai jokio mokslo nereikia biggrin.gif , ta medžiaga būna pritvirtinta prie rėmo kuris įsisuka į sieną o medžiaga pritvirtinta prie jo tokiom lipūškėm ax.gif , tai va nuplėši ta medžiagą nuo rėmo ištrauki visus tuos pagaliukus ir skalbi kaip ir visas užuolaidas, paskui vėl viską sukiši priklijuoji ir vėl kaip naujos thumbup.gif , vienas trūkumas tas kad jos brangios bigsmile.gif

drinks_cheers.gif toks mažytis mažytis minusas romanetėms biggrin.gif

va dar pelės interjerus žiūrinėju wub.gif
yra tikrai man patikusių sprendimų, kuriuos jūs jau anksčiau esat suminėjusios thumbup.gif Tik fredos variantai ne očen blush2.gif

Atsakyti
QUOTE(migliux7 @ 2008 08 26, 15:36)

Gražu thumbup.gif o ypač romanetės lotuliukas.gif

ačiū 4u.gif ir tavo thumbup.gif lotuliukas.gif drinks_cheers.gif thumbup.gif

tik mano kažkaip kitaip vadinasi...Man rodos - austrietės g.gif
pasiuvimas vertikalus, o keliant darosi horizontalios klostės smile.gif

kaina panaši doh.gif nusiima lengvai, kaip ir romanetės - nuo mechanizmo lipuko. Turim ir roletus. jokių minusų nepastebėjau schmoll.gif

Atsakyti
QUOTE(migliux7 @ 2008 08 28, 16:25)
ax.gif

Pas mus virtuvėj ir vaikų kambary langai vienodi, virtuvėj romanetė, o vaikų - tie gumuoti roletai. Tai romanetė gavosi 430 atrodo, o roletai 290 ax.gif Ne toks didelis ir skirtumas, o vaizdas thumbup.gif
Bet čia nuo temos nusivažiavom ax.gif
Atsakyti
ax.gif

Realiai tai tas mechanizmas nėra jau toks brangus. Brangiausiai gaunasi, kai užsisakai visas romanetes padaryti, o jei perki atskirai mechanizmą ir siūniesi, tai gaunasi mažiau. O jei dar pats moki pasisiūt, tai išvis thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(wanesa @ 2008 08 28, 22:20)
Pas mus virtuvėj ir vaikų kambary langai vienodi, virtuvėj romanetė, o vaikų - tie gumuoti roletai. Tai romanetė gavosi 430 atrodo, o roletai 290 ax.gif  Ne toks didelis ir skirtumas, o vaizdas thumbup.gif
Bet čia nuo temos nusivažiavom ax.gif

Nu šiaip tai jo, tie gumuoti roletai tai irgi ne iš pigiųjų, nes mums romanetės gavosi 2000Lt, o reletai 1000Lt, bet ten kur romanetės tai langai šiek tiek didesni nei ten kur dėjom roletus. ax.gif
Atsakyti
a as vakar irgi uzsisakiau butent gumuotus
kad butu nepralaidus saulei

ir kazkaip keista kad atsirado ten kazkam pelesis po roletais g.gif
nebent vesus ir dregnas butas

o mum tai bus labai gerai kai langai i pietu puse
Atsakyti
QUOTE(mama_gulbe @ 2008 08 29, 09:32)
a as vakar irgi uzsisakiau butent gumuotus
kad butu nepralaidus saulei
ir kazkaip keista kad atsirado ten kazkam pelesis po roletais  g.gif
nebent vesus ir dregnas butas
o mum tai bus labai gerai kai langai i pietu puse

Pas mus tai irgi tas pats, langai irgi i pietus, tai vaikų kambariuose saulė nuo pat ryto šviečia, o per tuos roletus tai visai saulė nepatenka, dieną kai juos nuleidi, tai kambarį naktis biggrin.gif
Atsakyti
... vienas trūkumas tas kad jos brangios bigsmile.gif

Kad užuolaidos irgi brangios ax.gif O kur dar karnizai doh.gif Praėjusią savaitę žiūrinėjau salone, tai romanetė kainavo mažiau nei dieninės užuolaidos doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Will @ 2008 08 29, 12:41)
Kad užuolaidos irgi brangios  ax.gif  O kur dar karnizai  doh.gif  Praėjusią savaitę žiūrinėjau salone, tai romanetė kainavo mažiau nei dieninės užuolaidos  doh.gif

Karnizai tai labai brangūs doh.gif , mes vienus kur buvom išsirinkę tai kai pasakė kainą kad kainuos apie 2000 lt, tai fantazija atšoko doh.gif , bet tuos kur pirkom tai irgi sumokėjom apie 700Lt bigsmile.gif, vien tie žiedai kur ant karnizų dedasi kainuoja nerealiai daug unsure.gif
Atsakyti