Įkraunama...
Įkraunama...

Buto fotoalbumai - 5

QUOTE(laimikė @ 2008 03 26, 17:16)
sveikutes
svetaine sujungta su virtuve
user posted image
virtuve
user posted image

Labai idomu, kokios cia lubos pas jus? Kiek imatau jos tokios kaip lakines, atsispindincios? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(isdykusS @ 2008 08 05, 01:33)
Labai idomu, kokios cia lubos pas jus? Kiek imatau jos tokios kaip lakines, atsispindincios? 4u.gif

Greiciausiai cia itempiamos lubos.
Atsakyti
Labai gražu 4u.gif
Atsakyti
Sveikos, prisižiūrėjau jūsų butų nuotraukyčių, pas visas labai gražu thumbup.gif , nusprendžiau ir aš savąjį parodyt ax.gif
Pradėsiu nuo vaikų kambarių
Dukros kambarys:
user posted image
user posted image
Berniukių kambarys:
user posted image
user posted image
Vaikai spalvas rinkosi patys, tai kambariai šiek tiek ryškoki bigsmile.gif
Svetainė sujungta su virtuve:
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
čia kai darė virtuvinį tai padarė ne taip kaip reikėjo ir gavosi tarpai, bet dabar laukiam naujo stalviršio ir dėsim įmontuojama virykle:
user posted image

Papildyta:
nu ir dar kelios nuotraukytės:
miegamasis:
user posted image
user posted image
user posted image
Vonia:
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
EX kaip grazu ax.gif man labiausiai patiko tu akmeniniu plytu dekoras wub.gif ten labai graziai atrodo thumbup.gif o sakykit kur pirkot ir kaina kokia uz kv.m? g.gif
Atsakyti
nerealus butas wub.gif thumbup.gif:
Atsakyti
QUOTE(migliux7 @ 2008 08 20, 14:15)
Sveikos, prisižiūrėjau jūsų butų nuotraukyčių, pas visas labai gražu thumbup.gif , nusprendžiau ir aš savąjį parodyt ax.gif
Pradėsiu nuo vaikų kambarių
Dukros kambarys:
user posted image

cia kaip supratau viena siena tapetuota, thumbup.gif labai graziai atrodo... ir apskritai viskas labai grazu ax.gif tik idomu ar cia butas ar ne, nes kazkaip suabejojau blush2.gif ?
Atsakyti
Viskas liux, tik tas pledas ant lovos miegamąjam ne į temą biggrin.gif Tvarkingas butas ir tiek... wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Giedrai @ 2008 08 05, 13:05)
Greiciausiai cia itempiamos lubos.

drinks_cheers.gif , man irgi atrodo, kad istempiamos. Beje, Laiminke, man jusu namuciu siena... wub.gif megstu oranzine spalva, ryskia... wub.gif 4u.gif O siaip, truksta erdvumo sakyciau, nelabai patogiai tv, bent jau man... ax.gif mirksiukas.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(migliux7 @ 2008 08 20, 14:15)
user posted image

beje, gal isduosit kokia ten sienos spalva, kur uz televizoriaus i kaire durys (tiksliau ten praejimas) yra?
man labai patiko blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rositina: 20 rugpjūčio 2008 - 13:58
mabn ir viskas grazu
tik miegamajam kazkaip uzkliuvo uzuolaidos ir tas adijalas g.gif kazkaip netinka
noretusi kitokiu uzuolaidu ir grazios lovatieses

ir dukros kambary - jai gerai miegoti ant tokios lovos sofkutes, nes kiek matau pas berniukus - tai kusetkos ar tiesiog lovos biggrin.gif
asiaip tai smagus butukas thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(oregano @ 2008 08 20, 13:52)
Viskas liux, tik tas pledas ant lovos miegamąjam ne į temą biggrin.gif Tvarkingas butas ir tiek... wink.gif

drinks_cheers.gif

Beje, man 'labai' miegamojo siena ir vonios plyteles. thumbup.gif 4u.gif
Atsakyti