Sveikos, prisižiūrėjau jūsų butų nuotraukyčių, pas visas labai gražu , nusprendžiau ir aš savąjį parodyt Pradėsiu nuo vaikų kambarių Dukros kambarys:
cia kaip supratau viena siena tapetuota, labai graziai atrodo... ir apskritai viskas labai grazu tik idomu ar cia butas ar ne, nes kazkaip suabejojau ?
Meiles vardan Mes žiūrim vienas kitam į akis, Mes drąskom vienas kitam širdis. Neapkenčiam ir niekinam, Dievinam ir garbinam. Meilės vardan statome tiltus, Meilės vardan nuo jų šokinėjam. Deginam laiškus, daužome langus. Meilės vardan gyvename, Meilės vardan žūstame. Meilės vardan laukiame, šypsomės, Meilės vardan verkiame, liūdime. Meilės vardan kylame balionu, Meilės vardan šokinėjame iš traukinių... Meilės vardan gaminame valgį Ir meilės vardan ilgai nevalgome...
, man irgi atrodo, kad istempiamos. Beje, Laiminke, man jusu namuciu siena... megstu oranzine spalva, ryskia... O siaip, truksta erdvumo sakyciau, nelabai patogiai tv, bent jau man...
Sveikos, prisižiūrėjau jūsų butų nuotraukyčių, pas visas labai gražu , nusprendžiau ir aš savąjį parodyt
beje, gal isduosit kokia ten sienos spalva, kur uz televizoriaus i kaire durys (tiksliau ten praejimas) yra? man labai patiko
Meiles vardan Mes žiūrim vienas kitam į akis, Mes drąskom vienas kitam širdis. Neapkenčiam ir niekinam, Dievinam ir garbinam. Meilės vardan statome tiltus, Meilės vardan nuo jų šokinėjam. Deginam laiškus, daužome langus. Meilės vardan gyvename, Meilės vardan žūstame. Meilės vardan laukiame, šypsomės, Meilės vardan verkiame, liūdime. Meilės vardan kylame balionu, Meilės vardan šokinėjame iš traukinių... Meilės vardan gaminame valgį Ir meilės vardan ilgai nevalgome...
mabn ir viskas grazu tik miegamajam kazkaip uzkliuvo uzuolaidos ir tas adijalas kazkaip netinka noretusi kitokiu uzuolaidu ir grazios lovatieses
ir dukros kambary - jai gerai miegoti ant tokios lovos sofkutes, nes kiek matau pas berniukus - tai kusetkos ar tiesiog lovos asiaip tai smagus butukas