QUOTE(Rimvyda @ 2008 07 25, 08:08)
Kampo kaip suprantu nekeisit, tai butinai reiketu pažiūrėti kokia spalva iš šiltesniųjų labiau dera.
Tik gal visų sienų nedaryk ryškių jei abejoji geriau tik vieną sieną
Kampu norėtume atsikratyti, nes jis griozdiškas gan, o ir spalva baisi
Jei pavyks rasti nebrangią mažesnę sofkutę, tada kampo nebeliks
Jau apsisprendžiau dažyti tik vieną sieną geltonai
QUOTE(agente009 @ 2008 07 25, 08:38)
Tada panašiu atspalviu nudažyčiau ir virtuvės sieną virš plytelių, tuo labiau, kad nėra durų - labiau viskas derėtų.
Dar galit tokiu pat tapetu, kaip koridoriuje, ištapetuoti vieną kambario sieną, o kitas nudažyti derančia spalva.
Super idėjos, galvojam tapetu užklijuoti tą siaurą sienelę tarp dviejų langų
O virtuvėj gal irgi nieko ta geltona atrodytų prie žalių spintelių
Norėčiau ryškesnio buto, kad energijos priduotų
QUOTE(ataner.s @ 2008 07 25, 08:39)
Kaip uzziurejau lyg tai lange matosi zaliuzes, tai reiktu priderinti kokias nors visiskai visiskai lengvas uzuolaidas net siek tiek krentancias ant grindu ir tarkim su gelsvu atspalviu.
Sienas perklijavus sviesesniais tapetais ir pati erdve padidetu, bet as irgi pritariu tai nuomonei, kad ryskiai geltonai pasirinkti tapetuoti viena - pvz.
ta pagrindine didziausia siena uz minktosios dalies, o kitas spalvas pasirinkti ramesnes. Tokiu atveju sedint ir ziurint TV, ji bus nugaroje ir neturetu erzinti, o gyvumo ir zaismingumo tikrai suteiks. Paskui, kad minkstasis kampas prisiderintu prie bendro konteksto pasidairyk geltonu pagalveliu su kokiais nors rastais ar ornamentasi.
Tame kamputyje kuris yra laisvas atnroje nuotraukoje desineje noretusi gelytes aukstesnes arba ant stovelio Geles man isvis labai daug jaukumo priduoda, bet tu lyg n umaciusi tenai lentyna deti, tada gelyte netinka.
O priekyje minkstos dalies idomu keik yra vienos, nes maciau, kad yra nuotraukoje daug spinteliu zemuciu, tai ta, kur uzdeta ant virsaus reiktu deti salia ir per ta visa siena isdelioti jas visas, ant ju padesi visa aparatura ir seip dar kokiu niekuciu. Turiu omenyje, kad mano manymu
geriau spinteliu daugiau isdestyti prie tos sienos kur numatyta statyti TV, kad labiau atlaisvetu ta siena i kuria atsidaro vonios durys. Turetu buti patogiau, bet cia jau reikia ziureti kaip tos spinteles ten telpa, kokio jos ilgio.
Jaukumo priduotu ir koks nors nedidukas kilimelis po staliuku
Mano manymu tai geltona spalva labai graziai susizais su jusu koridoriumi. Man jis labai patiko - dvelkia pavasariu - toks zaismingas
Ačiū už pagyrimą koridoriui, pradžioj MB juokėsi iš mano dizaineriškų užmačių ir keikėsi kai reikėjo tapetus horizontaliai klijuoti, bet dabar ir pats džiaugiasi
Spintelę su stalčiukais prie TV pabandysim dar paderinti, lentynos kampe jau atsisakiau, nebesižiūri man ji ten, paversim kitu baldu
Gėlių labai norėčiau, visus kampus kampus apstatyčiau, bet va turiu šešką, kuri sodininkė rausikė užkietėjusi
Bet pabandysiu priderinti aukštesnį stovelį, nes gėlių šituose namuose laabai trūksta
Kilimo taip pat
QUOTE(dendule @ 2008 07 25, 09:54)
Man tai visai patiko stalas ir baldai salionio. Itariu jie labai neblogai ziuretusi prie japonisko stiliaus raudonu rastuotu tapetu, aisku jie netiks sitoje situacijoje. Bet stalas
. Sutinku kad geltona...geltonai salotine viena siena ar dvi tikrai gerai ziuretusi...Beje labai grazu kai tokios spalvos siena apsviecia saule...
Ka pirmiausia padaryciau tai isnesciau is salionio ta salotine dezute:). Ir ant senovisko stiliaus baldu nedeciau muzikinio centro sidarbinio:).
Aisku kad truksta uzuolaidu - romaneciu - ar sirmu kurios jaukumo suteiktu:)
Beje man irgi patiko koridorius visai
Ačiū už patarimus
Gaila, kad tos dėžutės išnešt neišeina taip paprastai, reikėtų augintinio įpročius keisti
Saliono baldai tai mano pačios idėja, čia supjaustyta tarybinė sekcija DELTUVA. Truputį vėliau įdėsiu kaip atrodė ir ką "pagaminau" iš jos. Užuolaidos ar kas nors kitas būtinai bus, nekenčiu tų žaliuzių
QUOTE(JABLYNKST @ 2008 07 25, 11:16)
ant grindų šalia patiesčiau nedidelį kilimą taip pat derinant prie bendrų spalvų tik kiek tamsesnį, o staliuką rinkčiaus šviesų ir žemesnį paprastų aiškių geometrinių formų, prie sienos sienos priešais pastatyčiau žemą spintelę o ant jos televizorių ir šalia kokią aukštą gėlę fikusą kokį pvz ant sienos pakabinčiau
pailgą paveikslą arba veidrodį pailgais puošniais rėmais spintelę rinkčiaus tokios pat spalvos kaip ir staliuką.Akcentuočiau pagrindinę sieną ją daryčiau kad ir persikine intensyvesnės spalvos, o kitas sienas kremines
Veidrodžio rėmus turiu nerealius nusižiūrėjusi pas močiutę (tektų Jėzaus paveikslą išrėminti
), jei derės tai super bus
Ačiū labai labai už tiek nuostabių idėjų, net akyse prašviesėjo
Vėliau idėsiu savo radinukus