Įkraunama...
Įkraunama...

Buto fotoalbumai - 5

QUOTE(agente009 @ 2008 07 21, 17:21)

QUOTE(Gardenija @ 2008 07 21, 20:49)

DEKOJU!!!
Kiek graziu ideju radau, ir ziuriu kad visai nesaltas kambarys atrodo, tai is viso super!!!

Aciu dar kartuka!!! 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Gardenija @ 2008 07 21, 21:49)

niu pasaka kaip grazu ypač ta pirmoji sužavejo tokia jauki jauki atmosfera wub.gif
Atsakyti
O mane tai paskutinioji labiausiai jaukiausia atmosfera atrodo, tokia silta namu wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Nosferatu @ 2008 04 16, 16:23)
Eilinis butas , tvarkingas, bet grozio neizvelgiu.Tamsu, niuru  verysad.gif

tikrai kazkaip niuroka..gal spalvos per ryskios man..nzn..tikiuosi nepavargstat, nes sviesos mazai ir spalvos per tamsios
Atsakyti
Sveikos, reikia jūsų kritikos, patarimų ir t.t., nes viską pakeisti galima bigsmile.gif Nusprendėme pasiremontuoti savo kambariuką. Jame 2 dideli langai, bet šviesos nepatenka, tad visada kambary tamsu. Sugalvojau dažyti geltonai, norėčiau kokią sieną idomesniu tapetu apklijuoti, bet aš galvoju apie tokią sodrią geltoną, ne pastelinę g.gif Prisiskaičiau, kad nuo tokios stogas pavažiuoja tai dabar ir pasimečiau ką daryti doh.gif Imetu planelį (pati papaišiau, tai matmenys netikslūs) ir keletą dabartinių fotkių, gal kokių idėjų kils jums kaip šitą butą paversti gyvenamu? ax.gif (beje, kadangi tai laikinas būstas tai ir investicijų minimaliai norisi įdėti) blush2.gif

Buto planas
user posted image
Pats kambarys dabar atrodo šitaip:
Ta siena kur kampas ir kambario langai
user posted imageuser posted image
Ta siena kur spintelė
user posted image
Dalis sienos kur TV (dabar spintelė kitokia ir stovi TV) ir durys į vonią
user posted image

O taip iš kambario matosi koridorius ir virtuvė:

Būsiu dėkinga už bet kokius patarimus ir pasiūlymus drinks_cheers.gif Pasižadu pademonstruoti eigą ir galutinį rezultatą bigsmile.gif Padėkite sukurti jaukius namučius wub.gif
P.S. Gyvensime dviese su MB.
Atsakyti
QUOTE(Pause @ 2008 07 24, 23:55)
Sveikos, reikia jūsų kritikos, patarimų ir t.t., nes viską pakeisti galima bigsmile.gif  Nusprendėme pasiremontuoti savo kambariuką. Jame 2 dideli langai, bet šviesos nepatenka, tad visada kambary tamsu. Sugalvojau dažyti geltonai, norėčiau kokią sieną idomesniu tapetu apklijuoti, bet aš galvoju apie tokią sodrią geltoną, ne pastelinę g.gif Prisiskaičiau, kad nuo tokios stogas pavažiuoja tai dabar ir pasimečiau ką daryti doh.gif  Imetu planelį (pati papaišiau, tai matmenys netikslūs) ir keletą dabartinių fotkių, gal kokių idėjų kils jums kaip šitą butą paversti gyvenamu? ax.gif (beje, kadangi tai laikinas būstas tai ir investicijų minimaliai norisi įdėti) blush2.gif

Buto planas
user posted image
Pats kambarys dabar atrodo šitaip:
Ta siena kur kampas ir kambario langai
Ta siena kur spintelė
user posted image
Dalis sienos kur TV (dabar spintelė kitokia ir stovi TV) ir durys į vonią
user posted image

O taip iš kambario matosi koridorius ir virtuvė:

Būsiu dėkinga už bet kokius patarimus ir pasiūlymus drinks_cheers.gif Pasižadu pademonstruoti eigą ir galutinį rezultatą bigsmile.gif Padėkite sukurti jaukius namučius wub.gif 
P.S. Gyvensime dviese su MB.

Visai mieli namuciai tik va gaila, kad šviesos beveik nebuna. Na aš mėgstu geltoną spalvą ir visus jos atspalvius bei visai pritariu tokiai idejai, bet čia jau reikia mėgti tokias spalvas, nes poto tikrai gali nervinti. Kampo kaip suprantu nekeisit, tai butinai reiketu pažiūrėti kokia spalva iš šiltesniųjų labiau dera. Bandykit pirkti tapetus nusinešę kokia skaitę arba jei nėra galimybės pirkit po vieną ruloną ir namuose paderinę netinkamus atspalvius grąžinsit mirksiukas.gif Tik gal visų sienų nedaryk ryškių jei abejoji geriau tik vieną sieną mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Pause @ 2008 07 24, 23:55)
Sveikos, reikia jūsų kritikos, patarimų ir t.t.,

Pažiūrėk, kaip tau žiūrisi geltonos sienos interjere, pvz.:
user posted image
http://www.color24.eu/ va šitam tinklalapy pavartyk, paspaudinėk kairėje - iškart matysi, ks tau miela, kas į akį krenta, žinosi, ko maždaug nori, bus lengviau ieškoti. Nebijok geltonos spalvos, tamsiame kambaryje ji nėra tokia intensyvi ir skaisti. Aišku, jau labai ryškios nereikėtų, tikrai pavargs akys ir galva, geriau kokią pastelinę. Tada panašiu atspalviu nudažyčiau ir virtuvės sieną virš plytelių, tuo labiau, kad nėra durų - labiau viskas derėtų.
Galima derinti su koridoriaus spalvine gama, pabrėžti jo geltonumą ir pažaisti su tokio pat žalio atspalvio akcentais (pagalvėlėmis, vazelėmis, vazonėliais) - tai tikrai nebrangu ir gražiai bei skoningai atrodo.
Dar galit tokiu pat tapetu, kaip koridoriuje, ištapetuoti vieną kambario sieną, o kitas nudažyti derančia spalva.
Ech, daug ko galima prigalvoti... ax.gif
Atsakyti
Na as biskiuka pafantazuosiu kas sovi igalva zvilgtelejus wink.gif
Kaip uzziurejau lyg tai lange matosi zaliuzes, tai reiktu priderinti kokias nors visiskai visiskai lengvas uzuolaidas net siek tiek krentancias ant grindu ir tarkim su gelsvu atspalviu.
Sienas perklijavus sviesesniais tapetais ir pati erdve padidetu, bet as irgi pritariu tai nuomonei, kad ryskiai geltonai pasirinkti tapetuoti viena - pvz. ta pagrindine didziausia siena uz minktosios dalies, o kitas spalvas pasirinkti ramesnes. Tokiu atveju sedint ir ziurint TV, ji bus nugaroje ir neturetu erzinti, o gyvumo ir zaismingumo tikrai suteiks. Paskui, kad minkstasis kampas prisiderintu prie bendro konteksto pasidairyk geltonu pagalveliu su kokiais nors rastais ar ornamentasi, kad jos butu tarkim kelios lygios geltonos, kelios lygios melsvos ar kelios lygios kelios su rastais.
Tame kamputyje kuris yra laisvas atnroje nuotraukoje desineje noretusi gelytes aukstesnes arba ant stovelio Geles man isvis labai daug jaukumo priduoda, bet tu lyg n umaciusi tenai lentyna deti, tada gelyte netinka.
Ant sienos pagrindines uz minkstos dalies gali koki nors paveiksliuka pakabinti - suteiks zaismingumo.
O priekyje minkstos dalies idomu keik yra vienos, nes maciau, kad yra nuotraukoje daug spinteliu zemuciu, tai ta, kur uzdeta ant virsaus reiktu deti salia ir per ta visa siena isdelioti jas visas, ant ju padesi visa aparatura ir seip dar kokiu niekuciu. Turiu omenyje, kad mano manymu geriau spinteliu daugiau isdestyti prie tos sienos kur numatyta statyti TV, kad labiau atlaisvetu ta siena i kuria atsidaro vonios durys. Turetu buti patogiau, bet cia jau reikia ziureti kaip tos spinteles ten telpa, kokio jos ilgio.
Jaukumo priduotu ir koks nors nedidukas kilimelis po staliuku smile.gif
Mano manymu tai geltona spalva labai graziai susizais su jusu koridoriumi. Man jis labai patiko - dvelkia pavasariu - toks zaismingas smile.gif
Nu prifantazavau as cia. Gal kokia mintimi ir pasinaudosi wink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ataner.s: 25 liepos 2008 - 07:43
Man tai visai patiko stalas ir baldai salionio. Itariu jie labai neblogai ziuretusi prie japonisko stiliaus raudonu rastuotu tapetu, aisku jie netiks sitoje situacijoje. Bet stalas thumbup.gif . Sutinku kad geltona...geltonai salotine viena siena ar dvi tikrai gerai ziuretusi...Beje labai grazu kai tokios spalvos siena apsviecia saule...
Ka pirmiausia padaryciau tai isnesciau is salionio ta salotine dezute:). Ir ant senovisko stiliaus baldu nedeciau muzikinio centro sidarbinio:).

Aisku kad truksta uzuolaidu - romaneciu - ar sirmu kurios jaukumo suteiktu:)

Na bet cia tik mano nuomone:), priklauso viskas kokios investicijos bus:)

Beje man irgi patiko koridorius visai
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dendule: 25 liepos 2008 - 08:55

aš tą kampą uždengčiau kokiu nors šiltų spalvų užtiesalu ir pagalvėles tada sudėčiau ant viršaus, nes dabar tas kampas labai traukia į save dėmesį.. ant grindų šalia patiesčiau nedidelį kilimą taip pat derinant prie bendrų spalvų tik kiek tamsesnį, o staliuką rinkčiaus šviesų ir žemesnį paprastų aiškių geometrinių formų, prie sienos sienos priešais pastatyčiau žemą spintelę o ant jos televizorių ir šalia kokią aukštą gėlę fikusą kokį pvz ant sienos pakabinčiau pailgą paveikslą arba veidrodį pailgais puošniais rėmais spintelę rinkčiaus tokios pat spalvos kaip ir staliuką.Akcentuočiau pagrindinę sieną ją daryčiau kad ir persikine intensyvesnės spalvos, o kitas sienas kremines ,ant langų nors ir tamsu siūlyčiau vis tiek kažką dėti, nes tai sušildo erdvę, galbūt tik naktines užuolaidas, arba romanetes siltų spalvų,jų gi galima nenuleisti ir tiek kiek patenka šviesos tiek ir pateks,o jaukumo aplinkai suteiktų 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Rimvyda @ 2008 07 25, 08:08)
Kampo kaip suprantu nekeisit, tai butinai reiketu pažiūrėti kokia spalva iš šiltesniųjų labiau dera. Tik gal visų sienų nedaryk ryškių jei abejoji geriau tik vieną sieną

Kampu norėtume atsikratyti, nes jis griozdiškas gan, o ir spalva baisi verysad.gif Jei pavyks rasti nebrangią mažesnę sofkutę, tada kampo nebeliks
Jau apsisprendžiau dažyti tik vieną sieną geltonai
QUOTE(agente009 @ 2008 07 25, 08:38)
Tada panašiu atspalviu nudažyčiau ir virtuvės sieną virš plytelių, tuo labiau, kad nėra durų - labiau viskas derėtų.
Dar galit tokiu pat tapetu, kaip koridoriuje, ištapetuoti vieną kambario sieną, o kitas nudažyti derančia spalva.

Super idėjos, galvojam tapetu užklijuoti tą siaurą sienelę tarp dviejų langų thumbup.gif
O virtuvėj gal irgi nieko ta geltona atrodytų prie žalių spintelių g.gif Norėčiau ryškesnio buto, kad energijos priduotų

QUOTE(ataner.s @ 2008 07 25, 08:39)
Kaip uzziurejau lyg tai lange matosi zaliuzes, tai reiktu priderinti kokias nors visiskai visiskai lengvas uzuolaidas net siek tiek krentancias ant grindu ir tarkim su gelsvu atspalviu. 
Sienas perklijavus sviesesniais tapetais ir pati erdve padidetu, bet as irgi pritariu tai nuomonei, kad ryskiai geltonai pasirinkti tapetuoti viena - pvz. ta pagrindine didziausia siena uz minktosios dalies, o kitas spalvas pasirinkti ramesnes. Tokiu atveju sedint ir ziurint TV, ji bus nugaroje ir neturetu erzinti, o gyvumo ir zaismingumo tikrai suteiks. Paskui, kad minkstasis kampas prisiderintu prie bendro konteksto pasidairyk geltonu pagalveliu su kokiais nors rastais ar ornamentasi.
Tame kamputyje kuris yra laisvas atnroje nuotraukoje desineje noretusi gelytes aukstesnes arba ant stovelio Geles man isvis labai daug jaukumo priduoda, bet tu lyg n umaciusi tenai lentyna deti, tada gelyte netinka.
O priekyje minkstos dalies idomu keik yra vienos, nes maciau, kad yra  nuotraukoje daug spinteliu zemuciu, tai ta, kur uzdeta ant virsaus reiktu deti salia ir per ta visa siena isdelioti jas visas, ant ju padesi visa aparatura ir seip dar kokiu niekuciu. Turiu omenyje, kad mano manymu geriau spinteliu daugiau isdestyti prie tos sienos kur numatyta statyti TV, kad labiau atlaisvetu ta siena i kuria atsidaro vonios durys. Turetu buti patogiau, bet cia jau reikia ziureti kaip tos spinteles ten telpa, kokio jos ilgio.
Jaukumo priduotu ir koks nors nedidukas kilimelis po staliuku
Mano manymu tai geltona spalva labai graziai susizais su jusu koridoriumi. Man jis labai patiko - dvelkia pavasariu - toks zaismingas 

Ačiū už pagyrimą koridoriui, pradžioj MB juokėsi iš mano dizaineriškų užmačių ir keikėsi kai reikėjo tapetus horizontaliai klijuoti, bet dabar ir pats džiaugiasi blush2.gif
Spintelę su stalčiukais prie TV pabandysim dar paderinti, lentynos kampe jau atsisakiau, nebesižiūri man ji ten, paversim kitu baldu smile.gif Gėlių labai norėčiau, visus kampus kampus apstatyčiau, bet va turiu šešką, kuri sodininkė rausikė užkietėjusi doh.gif Bet pabandysiu priderinti aukštesnį stovelį, nes gėlių šituose namuose laabai trūksta unsure.gif Kilimo taip pat ax.gif

QUOTE(dendule @ 2008 07 25, 09:54)
Man tai visai patiko stalas ir baldai salionio. Itariu jie labai neblogai ziuretusi prie japonisko stiliaus raudonu rastuotu tapetu, aisku jie netiks sitoje situacijoje. Bet stalas thumbup.gif . Sutinku kad geltona...geltonai salotine viena siena ar dvi tikrai gerai ziuretusi...Beje labai grazu kai tokios spalvos siena apsviecia saule...
Ka pirmiausia padaryciau tai isnesciau is salionio ta salotine dezute:). Ir ant senovisko stiliaus baldu nedeciau muzikinio centro sidarbinio:).
Aisku kad truksta uzuolaidu - romaneciu - ar sirmu kurios jaukumo suteiktu:)
Beje man irgi patiko koridorius visai

Ačiū už patarimus thumbup.gif Gaila, kad tos dėžutės išnešt neišeina taip paprastai, reikėtų augintinio įpročius keisti doh.gif Saliono baldai tai mano pačios idėja, čia supjaustyta tarybinė sekcija DELTUVA. Truputį vėliau įdėsiu kaip atrodė ir ką "pagaminau" iš jos. Užuolaidos ar kas nors kitas būtinai bus, nekenčiu tų žaliuzių schmoll.gif
QUOTE(JABLYNKST @ 2008 07 25, 11:16)
ant grindų šalia patiesčiau nedidelį kilimą taip pat derinant prie bendrų spalvų tik kiek tamsesnį, o staliuką rinkčiaus šviesų ir žemesnį paprastų aiškių geometrinių formų, prie sienos sienos priešais pastatyčiau žemą spintelę o ant jos televizorių ir šalia kokią aukštą gėlę fikusą kokį pvz ant sienos pakabinčiau pailgą paveikslą arba veidrodį pailgais puošniais rėmais spintelę rinkčiaus tokios pat spalvos kaip ir staliuką.Akcentuočiau pagrindinę sieną ją daryčiau kad ir persikine intensyvesnės spalvos, o kitas sienas kremines

Veidrodžio rėmus turiu nerealius nusižiūrėjusi pas močiutę (tektų Jėzaus paveikslą išrėminti lotuliukas.gif ), jei derės tai super bus wub.gif

Ačiū labai labai už tiek nuostabių idėjų, net akyse prašviesėjo thumbup.gif

Vėliau idėsiu savo radinukus ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Nerytė @ 2008 07 17, 17:29)
ne mano buto, bet gal kazkam kazkas patiks
user posted image

gerai atrodo tamsesnė siena už sofos, įdomu, ar pasikeitus sofos ilgiui, įspūdis liktų tas pats g.gif
Atsakyti