Įkraunama...
Įkraunama...

Buto fotoalbumai - 5

QUOTE(Cikadelė @ 2008 07 13, 20:26)
ne to klausiau- tvarkys, netvarkys tongue.gif klausimus skaityti aukščiau biggrin.gif

aišku, o čia jūsų butas ar nuosavas namas, nes dar tokios formos nelabai teko langų matyti, bent jau savo mieste daugiabučio tikrai, kad ne g.gif

namas. na tikrai butu tai ir as nemacius. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Neffertite_ @ 2008 07 13, 18:43)
pele, turiu tau kelet klausimų:

Kas šioje foto ant sienos? Šviestuvas toks??? Jėga. Kur pirkti ir kokia kaina?  blush2.gif
user posted image

pas draugus ant vienos sienos tokios dvi plokstes dideles pakabintos, jos daugiau vertikalios (pailgos) ir taip apsviestos, super atrodo, sienos dazytos dramblio kaulo spalva, o plokstes alyvuogiu zalsvumu thumbup.gif pas juos irgi paprasciausia plokste pritvirtinta ir nudazyta
Atsakyti
QUOTE(Neffertite_ @ 2008 07 14, 12:13)
Dėkui pele, dar biškį dėl tos plokštės - iš ko ji? Dažytras MDF juodas? O kaip šviestuvai už jos pritvirtinti? Tiesiog dieninės lempos prie sienos pritvirtintos?o kaip nuimti plokštę ir pakeisti lemputę?

Šituo atveju - plokštė laminuota kaip visi kieti baldai kambaryje, bet gali būti įvairių atvejų: dažyta, aptapetuota, aptraukta audiniu, oda, kailiu...
Plokštė tvirtinta ant kaladėlių, todėl prie lempų lieka laisvas priėjimas. Žinoma, gaila daryt ir nuimamą. Įvest kabliukus kaip pvz. veidrodžių. Dienines lempas galima tvirtint ir prie sienos ir prie kaladėlių.
Vienas iš tvirtinimo būdų čia kiek geriau matyt:
http://www.interjera...ry/IMG_1229.jpg
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pele: 14 liepos 2008 - 18:59
Na man irgi Pele rodytame interjere atskiri daiktai labai thumbup.gif , bet visuma visgi per tamsi verysad.gif trūksta kažkokių šviesių detalių g.gif
Atsakyti
pele, kur galima pamatyti daugiau jūsų darbiukų? mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(vėjuke @ 2008 07 15, 13:18)
pele, kur galima pamatyti daugiau  jūsų darbiukų?  mirksiukas.gif

jau gi minėjo jos neto psl.
www.interjeras.net mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Plumeria: 15 liepos 2008 - 12:56
QUOTE(Plumeria @ 2008 07 15, 13:56)
jau gi minėjo jos neto psl.
www.interjeras.net mirksiukas.gif

ąčiū labai, Plumeria 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Pampani @ 2008 04 06, 21:53)
na man tai asmeniskai miegamasis nepatiko butent del tos besaikes raudonos. cia mano nuomone, neisizeisk: man tokiam kambaryje butu bloga.
o vonios kambarys ir virtuve visai nieko.
Papildyta:
labai fainas butas smile.gif mano stilius  4u.gif tik ta tigra patarciau kazkuom kitu pakeisti  cool.gif

100% sutinku, lygiai taip ir norėjau rašyti. Tiesa pridurčiau kad pirmam bute svetainė tai superinė.

dėl antro buto man irgi tas užklotas užkliuvo, kažkoks siaubas. Taip viskas gražiai subalansuota, visi namai gražiai padaryti, o čia tokia beskonybė. (tiesa toks butas ne mano stiliaus, bet tikrai stilingas ir gražus).
Atsakyti
Kaip ankščiau žadėjau - šviesus interjeras gossip.gif
Rekonstruotas butas Kauno Senamiestyje
Daugiau foto
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pele: 16 liepos 2008 - 09:20
QUOTE(pele @ 2008 07 16, 10:19)
Kaip ankščiau žadėjau - šviesus interjeras gossip.gif
Rekonstruotas butas Kauno Senamiestyje
Daugiau foto
user posted image

O šis man jau arčiau širdies biggrin.gif Ypač koridorius wub.gif Tas suoliukas superinis kur pirktas ir kiek orientacinė kaina? wub.gif Tik kažkaip neišpildyta visa buto tema... Man kažkaip norisi šiame bute metalinės lovos ir užuolaidų kokių romantiškesnių g.gif Aišku jei lova nuo seniau pirkta neliepsi šeimininkams naujos pirkti biggrin.gif O va su užuolaidom, tai dar galima būtų padirbėti, beje o kokio stiliaus virtuvė šiuos namuos???
Atsakyti
Miegamajam viena romanetė, kita romantiška užuolaida, ar ne g.gif Man šis butukas labiausiai iš visų pelės interjerų patiko, kiek rodė bent jau... Tik svetainėj - koridoriuj gal norisi daugiau jaukumo, bet dėl vietos stokos romanetės pakabintos... Odiniai baldai, trūksta šiltesnių faktūrų, gal kokių mielų spalvingų paveikslų...
Atsakyti
QUOTE(Rimvyda @ 2008 07 16, 09:34)
O šis man jau arčiau širdies biggrin.gif  Ypač koridorius wub.gif Tas suoliukas superinis kur pirktas ir kiek orientacinė kaina?  wub.gif Tik kažkaip neišpildyta visa buto tema... Man kažkaip norisi šiame bute metalinės lovos ir užuolaidų kokių romantiškesnių g.gif Aišku jei lova nuo seniau pirkta neliepsi šeimininkams naujos pirkti biggrin.gif O va su užuolaidom, tai dar galima būtų padirbėti, beje o kokio stiliaus virtuvė šiuos namuos???

Prieškambario baldeliai is interjero salono "AURE" (pirkom Kaune, PC MOLAS). Neprisimenu kainos g.gif
Virtuvė gana šiuolaikiška - lukšto fasadai, lietas stalviris...
Metalinė lovytė pagal stilių gal tikrai būtų tikusi, bet yra keli niuansai. Pirma - būsimus gyventojus visada sunku įtikinti, kad tokia metalinių konstrukcijų lova bus patogi. Jie paprastai skeptiškai į tai žiūri. Beto tokios lovos yprastai aukštos, o mūsų miegamasis labai mažytis, specialiai ieškojom labai žemo baldo.
Atsakyti