Įkraunama...
Įkraunama...

Buto fotoalbumai - 5

QUOTE(Florra @ 2008 07 10, 12:09)
O aš turiu klausimuka PELEI. Pažiūrėjau tavo internetinį psl.  blush2.gif   - jau jis pats vertas dėmesio 4u.gif Ir pamačiau labai gražų stalą (toks mano skonio ax.gif ), gal gali parašyti iš kur jis pirktas? Čia kalbu apie tą, kur žaliakalnio bute stovi blush2.gif

Oi, šitą staliuką tai mes SBA balduose pirkom irnesakyk.gif Ir mokėjom prisimenu labai nedaug, gal kokius 400 Lt g.gif
... ir ačiū, žinoma, už mano puslapiuko įvertinimą cool.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pele: 11 liepos 2008 - 09:28
QUOTE(Nerytė @ 2008 07 10, 17:50)
nors cia ne mano namuciai (o gaila smile.gif ), bet idedu cia, gal kas ideju pasisems

kerincios spalvos wub.gif visai noreciau tokio kambarelio
Atsakyti
SBA staliukas ir kėdės:
user posted image
Atsakyti
QUOTE(uogute @ 2008 07 04, 22:03)

stai jums ideju is airoku gyvenimo.... oi nigaliu susilaikyti

lotuliukas.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(pele @ 2008 07 11, 10:26)
Oi, šitą staliuką tai mes SBA balduose pirkom irnesakyk.gif Ir mokėjom prisimenu labai nedaug, gal kokius 400 Lt g.gif
... ir ačiū, žinoma, už mano puslapiuko įvertinimą cool.gif

Sveikos merginos(vaikinai jei ir tokie skaito), as cia vis paskaitau bet nesireiskiu. Taciau sita violetine spalva...jega...gaila su dazais sudetinga tokia ryskia isgauti, mes miegamaji isdazem silta violetine spalva (kai turesiu foto imesiu). Saliona norejau padaryt chaki spalva bet gavosi ne tokia ryski kokios norejau nes dazai super sudetinga padaryt ryskius...
Ir vaizdas labai grazus cia aplamai!
Atsakyti
QUOTE(pele @ 2008 07 11, 11:47)
SBA staliukas ir kėdės:
user posted image

Labai gražu ax.gif
Noriu tokių kėdžių bigsmile.gif O stalo ieškom su prailginimu, sudėtinga gražų rasti tokį, gal kas kur matėt? Dauguma tokie senoviški būna unsure.gif
Atsakyti
pele, o kur tavo internetinis adresiukas, kazkaip jo nematau unsure.gif blush2.gif
Papildyta:
QUOTE(pele @ 2008 07 11, 10:47)
SBA staliukas ir kėdės:

liux thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Nerytė @ 2008 07 11, 11:56)
pele, o kur tavo internetinis adresiukas, kazkaip jo nematau unsure.gif  blush2.gif
Papildyta:

liux  thumbup.gif

wwww.interjeras.net
Atsakyti
QUOTE(MAMICY @ 2008 07 11, 11:59)
wwww.interjeras.net

4u.gif aciu

neveikia tas puslapis unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nerytė: 11 liepos 2008 - 12:42
QUOTE(Nerytė @ 2008 07 11, 13:41)
neveikia tas puslapis  unsure.gif

tiesiog viena W per daug parašyta smile.gif
bet jau kooooks nepatogus tinklalapis doh.gif
Atsakyti
mano akimis ziurint, visi ten irengti namuciai nejaukus... grazus daiktai, baldai, bet be jaukumo.... tokie standartiniai mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(šešėlis @ 2008 07 11, 12:53)
tiesiog viena W per daug parašyta smile.gif
bet jau kooooks nepatogus tinklalapis doh.gif

Čia gal ir nebus į temą, bet į až mielai sulaukčiau pastabų, kodėl nepatogu naudotis šituo puslapiu unsure.gif Bandysim pagerinti smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pele: 11 liepos 2008 - 13:07