Įkraunama...
Įkraunama...

Buto fotoalbumai - 5

QUOTE(pele @ 2008 07 09, 11:25)
Užkilus Savanoriais, prie "Aušros" gimnazijos.

matyt ne vilniuje?
galima detaliau papasakoti kokia cia parduotuve? o kokia stalo buvo kaina?
aciuuu blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jura-rura: 09 liepos 2008 - 10:52
QUOTE(pele @ 2008 07 09, 11:25)
Užkilus Savanoriais, prie "Aušros" gimnazijos.

kad ausros gimnazija laisves alejoj priešais ivanausko muzieju, o savanoriais užkilus ten saulės gimnazija 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(rutelyte @ 2008 07 09, 11:28)
kad ausros gimnazija laisves alejoj priešais ivanausko muzieju, o savanoriais užkilus ten saulės gimnazija 4u.gif

blush2.gif Aha, "Saulės".

Papildyta:
QUOTE(jura-rura @ 2008 07 09, 10:52)
matyt ne vilniuje?
galima detaliau papasakoti kokia cia parduotuve? o kokia stalo buvo kaina?
aciuuu blush2.gif

Nea, Kaune...
Pati firma, berods RAVA vadinasi, o kokia iškaba prie įėjimo nė nepastebėjau.
Atsakyti
QUOTE(čelsė @ 2008 07 08, 22:27)
Ai, ir dar - užuolaida miegamajame  wub.gif Gal gali parašyti, kur pirkai ir už kiek  ax.gif

Būsiu pamiršus dar į vieną klausimėlį atsakyt doh.gif
Modeliuką pati galvojau, o užsakinėjom Dubingiuose (Kaune, Svanorių pr.), bet kainytės tikrai nežinau unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pele: 09 liepos 2008 - 13:22
QUOTE(pele @ 2008 07 08, 22:26)
Niu, sveikos, senai matytos bigsmile.gif
Čia vienas iš paskutinių mano darbelių. Prašom įvertinti ir nuoširdžiai pakritikuoti. Būsiu dėkinga. Prašyčiau vengti vertinimų: oi, mano mažasis padauža tokį .. iš kart nuterlios ... išvartys ..., todėl negražu  mirksiukas.gif

sveiki 4u.gif
jei leisit, tai ir naujokė norėtų savo nuomonę išreikšt ax.gif
suprantu, kad nuotraukose nesimato daug ko, todėl sprendžiu grynai iš "plokščio" vaizdo, kas matosi. taigi,
- labai super 'dining area' t.y. labai graži nuotrauka. kedės, staliukas, šviestuvas thumbup.gif
- durys-kaip suprantu derinta su grindim? mano akim per daug skiringos medienos panaudota vienam bute. vaizdas-ne išplaukiantis vientisas stilius, o atskiri kambariai apstatyti baldais unsure.gif
- kodel valgomojo stalas taip toli nuo virtuvės?
- užuolaidos-jei sliuoksniuot pakabinamas ir romanetes-audiniai turi but vienas kitą papildantys, mano akimis žiurint. šiuo atveju būtų buvę kur kas gražiau pakabinama užuolaida ir arba roletas (tekstilinis) arba romanete, bet vidinėje lango dalyje. tada jie abu turėtų progą atskleisti savo funciją ir grožį.

pradžiai tiek ax.gif tikiuosi esi iš tų žmonių, kuriuos kritika stiprina, o ne žeidžia drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(*P.S* @ 2008 07 09, 13:44)
- kodel valgomojo stalas taip toli nuo virtuvės?

Kai vietos nedaug tai imi konkrečius baldus (ar funkcijas) ir dėliojiesi plane taip, kad tilptų. Nevisada įmanoma padaryti ideliai, bet nors maksimaliai pagal galimybes (viskas geriau matyt planelyje, kurį įdėjau). Valgomojo stalas būtų gerai arčiau virtuvės, bet kur? Kur tada statysiu sofa? O juk atstumas iki TV taip pat reglamentuotas... Beto pastatę valgomajį stalą prie sienos sukūrėm labai jaukią erdvę su tapetu ir sieniniu apšvietimu. Savi pliusai, savi minusai.
QUOTE(*P.S* @ 2008 07 09, 13:44)
šiuo atveju būtų buvę kur kas gražiau pakabinama užuolaida ir arba roletas (tekstilinis) arba romanete, bet vidinėje lango dalyje. tada jie abu turėtų progą atskleisti savo funciją ir grožį.

Nei užuolaidos nei romanetės vidinėje nišos pusėje kabinti neturėjom galimybės dėl varstomų langų verysad.gif

Labai dėkui už visus komentarus 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pele: 09 liepos 2008 - 15:14
QUOTE(špokulia @ 2008 07 04, 22:23)
user posted image
Labai limpantis mano skoniui butukas  wub.gif Tik virtuveje, kur maista ruosi? Patrauki ta gele, ar kaip?  unsure.gif

Kitoje virtuvės pusėje yra stalas (nefotkinau, nes senas dar blush2.gif ), bet man jo neprireikia, nebent koks rimtesnis balius, užtenka vietos ir stalviršio, nors gaminu tikrai dažnai, beje gėlės net nepajudinu iš vietos smile.gif
Atsakyti
pele mane domina jusu durys...faneruotos?kaina
Atsakyti
QUOTE(Vladislava @ 2008 07 09, 19:25)
pele mane domina jusu durys...faneruotos?kaina

Taip, faneruotos. Kainų nebandau įsimint. Nieko įpatingai brangaus (manau apie 1500 Lt). Pirkom firmoj "Kalstas". Modeliuką tokį galima susirast jų internetinėje svetainėje, o paskambinus paklaus kainos mirksiukas.gif .
Atsakyti
QUOTE(jooratuke @ 2008 04 06, 14:08)
Sveikutės! Pagaliau pabaigėme remontus  doh.gif ... galime ir pasirodyti ax.gif

bigsmile.gif thumbup.gif wooooowwww va cia tai yra mano svajoniu namai.laaaabai grazu ASMENISKAI man smile.gif
Atsakyti
O aš turiu klausimuka PELEI. Pažiūrėjau tavo internetinį psl. blush2.gif - jau jis pats vertas dėmesio 4u.gif Ir pamačiau labai gražų stalą (toks mano skonio ax.gif ), gal gali parašyti iš kur jis pirktas? Čia kalbu apie tą, kur žaliakalnio bute stovi blush2.gif
Atsakyti
nors cia ne mano namuciai (o gaila smile.gif ), bet idedu cia, gal kas ideju pasisems
user posted image
user posted image
Atsakyti