Įkraunama...
Įkraunama...

Buto fotoalbumai - 5

QUOTE(pele @ 2008 07 08, 22:26)

Viskas labai thumbup.gif
Klausimukas dėl šitų pailgų lempų. Ar užtenka šviesos nuo jų? Pati planuoju tokias 3 dėti vieną šalia kitos, apie 2,7m aukštyje, įdomu ar užteks šviesos po to g.gif
Atsakyti
labukas pele, jau seniai laukiu tavo darbuku. bet jau ir senokai cia uzsukus buvai. valio clap.gif clap.gif kad pasirodiai. ESI man davus ne viena patarima. man patiko. jau mano namuciai ikurti. igivendinau savo norus blush2.gif ax.gif tik balduku, uzuolaidu truksta tai dar uzduosiu klausimeliu(veliau) ax.gif

o dabar apie tavo foto. Kadangi nesu nusimananti tai tik pasakysiu savo nuomone.
Man patiko tapetai 3 foto kur satalas su kedem. Grazus. tos lempos ilgos super. noriu tokiuilgu ir dideliu bet niekur nerandu arba labai brangios. ax.gif 4 foto kur yra tos uzuolaidos tamsios as nedeciau palikciau tas svieses romanetes ir viskas.
miegamajam tie tapetai thumbup.gif man super taip pat. tik tie meskiukai man schmoll.gif schmoll.gif ir paskutineje tapetai na ne,nebent kazka panasaus derinti prie ju .na nelimpa man jie. ir ta spina kazkaip atrodo kaip priklijuota biggrin.gif arba ji butu iki lubu , na gal as cia klistu. bet taip tik manau. bet seip man grazu. ir dar pirmoje foto tas sviestuvas thumbup.gif as kazkaip visada atejus i namus atkreipiu demesi i sviestuvus ir tapetus. Na man silpnybe. wub.gif wub.gif 4u.gif blush2.gif ax.gif smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo aitiii: 09 liepos 2008 - 08:22
QUOTE(pele @ 2008 07 08, 21:26)
Niu, sveikos, senai matytos bigsmile.gif
Čia vienas iš paskutinių mano darbelių. Prašom įvertinti ir nuoširdžiai pakritikuoti.

QUOTE(gyde @ 2008 07 08, 22:38)
Pele priimk  4u.gif  ir nenusiskink visu lauru , pripazink kad cia ir  namu seiminiku bendras darbas su ju norais o svarbiausia  finansinemis galimybemis.

Gražu, bet man asmeniškai per tamsu mirksiukas.gif Tas tamsumas tokią slogią nuotaiką kelią.

Kiek supratau, čia dizainerės darbas g.gif O kažin ar šeimininkai žino apie viešas jų namų publikacijas?
Man asmeniškai šokas būtų, netyčia savo namus kažkur internete užtikus doh.gif

Atsakyti
manau nieko baisaus ka idejo foto. cia ir nuo zmogaus priklauso. ax.gif 4u.gif kaip jis tai toleruos. rolleyes.gif
Atsakyti
sienines lentynos  suvenyrams, labiau derancios virtuves zonai, kaip supratau  jos matomos is valgomojo zonos.  

Nors ten visur bendra erdvė, bet šitos lentynėlės yra prieškambario zonoj. Valgomojo stalas - 2m į dešinę.
Pridedu planelį
Kokia apytiksle sios erdevs kvadratura jungianti virtuve valgomojo ir svetaines zonas, vetos nedaug tad neliko tau vietos pasireiksti... tongue.gif  

Prieškambaris, virtuvė ir svetaine su valgomuoju - 32,38 kv. m
Pridedu planelį
... o svetaineje naktine uzuolaida to paties audinio, is kurio miegamajame siuta romanete?

Ne, audiniai visai skirtingi. Svetainėje romanetė iš pieno spalvos šilko, onaktinių imitacija - bordo organza siuvinėta tamsiais blizgančiais siūlais. Gaila, kad nuotraukose nematyt wub.gif
Svetaineje prie vitrininio lango grindyse imontuotas konvektorius,  mastau kokiu atstumu ji montuoti nuo lango kad ji uzdengtu kabancios uzuolaidos, siuo atveju jos eina per viduri tad jei isijungs kionvektoriaus viniliatorius jos plazdens.?

Patiems kovektoriams technologiškai montavimo vieta nėra apibrėžta, vadinasi pati gali ir nusprest, kur jį dėti. Gerai, kad žinai, į ką reik atkreip dėmesį (kad užuolaida neplasdentų ir pan).
QUOTE(Joa @ 2008 07 08, 23:24)
Per daug baldu vienoj erdvej, truputi uzkrautai atrodo.

Vietos mažai teturėjom, nors pastaba ir teisinga smile.gif
Miegamajam, krenta i akis tie zaislai ne i tema, nors smulkmena, bet gadina vaizda  g.gif

Jie lelytę mažą tik ką įsigijo, tai žaislų neišvengsi
user posted image
Paskutinej foto, nzn koks ten kambarys, kur juodai baltas tapetas, graziai ziuretusi balti baldai  bigsmile.gif ta ruda spinta kazkaip  schmoll.gif

Tapetas baltai vioeltinis, o balti baldai tikrai būtų labai tikę.
QUOTE(ritavi @ 2008 07 09, 06:53)
Sakyčiau per tamsu  g.gif

Gal nuotraukose nelabai atsispindi bendars buto spalvynas. Fotografavau tas dekoratyviasias tapetuotas sienas. Nors visa masė pertvarų nudažydą kremine spalva.
QUOTE(Vikadi @ 2008 07 09, 07:28)
Klausimukas dėl šitų pailgų lempų. Ar užtenka šviesos nuo jų? Pati planuoju tokias 3 dėti vieną šalia kitos, apie 2,7m aukštyje, įdomu ar užteks šviesos po to  g.gif

Šituose šviestuvuose įmontuotos dienos šviesos lempos. Šviesos tikrai daugiau nei reikia. Kadangi šis kambarys skirtas darbui, rūpinomės, kad būtų šviesu. Plius, dar pakabinom ir ramios spalvos šviestuvą kitai nuotaikai cool.gif
user posted image
Papildyta:
QUOTE(a79 @ 2008 07 09, 08:22)
Kiek supratau, čia dizainerės darbas  g.gif O kažin ar šeimininkai žino apie viešas jų namų publikacijas?

Tikrai žino. Dedu nuotraukas ir į savo asmeninę svetainę. Visada susitariam su užsakovais.
Kitu atveju, manau būtų tikras nusikaltimas doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pele: 09 liepos 2008 - 08:53
pele, man irgi per tamsu, o ir tas laikrodis kazkaip nedera su tokiu stalu ir kedemis ax.gif kazkaip nemano stilius, nors viskas graziai sudeliota ir grazus daiktai
Atsakyti
QUOTE(Nerytė @ 2008 07 09, 09:13)
pele, man irgi per tamsu, o ir tas laikrodis kazkaip nedera su tokiu stalu ir kedemis ax.gif kazkaip nemano stilius, nors viskas graziai sudeliota ir grazus daiktai

Supratau. Niu, sekantį įdėsiu jums šviesesnį thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pele: 09 liepos 2008 - 09:18
QUOTE(pele @ 2008 07 09, 07:58)

Tapetas baltai vioeltinis, o balti baldai tikrai būtų labai tikę.

geras, o man ten pasirode ruda spalva...tai dar karta patvirtina kaip nuotraukos neperteikia tikrojo vaizdo smile.gif tikiu, kad realybej ispudingesnis sitas butas
Atsakyti
QUOTE(laimikė @ 2008 03 26, 19:16)
sveikutes

nutariau ir as parodyti savo namucius....

tikiuosi labai neispeiksit  mirksiukas.gif

oi kaip viskas liuks, patis viska sumastete?
Atsakyti
[
user posted image

kur gavote toki stala, visur tokio ieskau... pasakykit ka? kur ir uz kiek? aciu...

man tai stilius neblogas, tik per daug visame bute tos rudos spalvos ri margu rastu.... smile.gif
Atsakyti
pele, labai patiko virtuve wub.gif tokia silta, jauki thumbup.gif o miegamasis nea, del margu sienu, ypac tos pilkos blush2.gif bet kudikio lovele pasakiska wub.gif
Atsakyti
QUOTE(jura-rura @ 2008 07 09, 09:54)
user posted image
kur gavote toki stala, visur tokio ieskau... pasakykit ka? kur ir uz kiek? aciu...

Užkilus Savanoriais, prie "Aušros" gimnazijos.
Atsakyti