Įkraunama...
Įkraunama...

Buto fotoalbumai - 5

Aš labai norėčiau kad mums pavyktų 2 kambarių butą susitvarkyti iki žiemos
Atsakyti
mirksiukas.gif oi susitvarkysit tikrai. tik noro. sėkmės.
Atsakyti
QUOTE(aitiii @ 2008 06 21, 20:07)

manau kad sėkmės tikrai prireiks bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(aitiii @ 2008 06 21, 11:23)
cia buvo...

Gražu thumbup.gif Ir labai įdomu, kai matosi prieš ir po bigsmile.gif thumbup.gif

QUOTE(čelsė @ 2008 06 21, 17:19)
Mūsų 60 kvadr. butą vyras kartais su giminaičio pagalba įrengė - nuo A iki Ž. Per mėnesį.

oho, kaip greit bigsmile.gif
Man iš pradžių irgi viskas greit ir paprasta atrodė, dabar jau kitaip mąstau lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(wanesa @ 2008 06 21, 19:03)
Tai greit susisukot smile.gif Pas mus jau antri metai tęsiasi, ir tik dabar pabaiga clap.gif Pradėjom tai nuo vamzdžių ir elektros laidų ax.gif

Mūsų naujas butas buvo, tai sienų per daug lyginti nereikėjo. Bet tikrai taip, greitai palyginti apsisukom. Buvo planų išvažiuoti, tai "raginau" ir visaip "spaudžiau", visokiais padejavimais "ką ten tiek veikti prie tų sienų reikia, kaip galima kelių kvadratų tuoleto plyteles dvi dienas klijuoti ir pan. biggrin.gif ". Žodžiu, moteriškė blush2.gif Ir iš tiesų, negalvojau, kad gražios sienos tik po tiek intensyvaus darbo išeina, iš pradžių maniau, kad 2 dienos miegamojo paruošimui, kokios 4 dienos - svetainei su virtuve ir viskas, paskui jau dažymas - juokai. Įtariu, jei nebūčiau taip skubinusi vyro, jis dar bent porą savaičių būtų dailinęs. Jo akimis yra netobulų vietų (įdomu, ar ta tobulybė iš vis pasiekiama), bet labai labai nesijaudinam dėl to, nes vėl norim persidažyti - kadangi vieną buto sieną pūslėm išmušė doh.gif - nieko nepadarysi, čia naujų, "ant greičio" pastatytų butų ir ne iki galo išdžiūvusių sienų pasekmė.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo čelsė: 21 birželio 2008 - 22:36
QUOTE(aitiii @ 2008 06 21, 20:07)

Oj, vien noro cia neužteks biggrin.gif Dar ir pinigine stora turi buti lotuliukas.gif
Mes savo dvieju kambariu buta remontavome metus, nors ir noras begalinis buvo remonta pasidaryti iškarto
Papildyta:
QUOTE(jooratuke @ 2008 04 06, 14:08)
Sveikutės! Pagaliau pabaigėme remontus  doh.gif ... galime ir pasirodyti ax.gif

Labai graziai suremontuotas wub.gif Ypač patiko virtuvė wub.gif
Atsakyti
Sveikos merginos,
mes taip pat greitai pradesim remontuotis savo maza buteli. Ketinam pradeti liepos 15d., o pabaigti reikia iki spalio 1d., nes namo pridavimas bus. Baisu man, kad nespes darbininkai, nes draugu, giminaiciu patirtis rodo, kad sunku su tais darbininkais susitarti, kad greiciau dirbtu.
Noriu paklausti gal zinot koki puslapiuka kur yra foto tapetu, kuriuos galima butu isigyti?
aitiii labai grazus namuciai, o ypac kai matai kokie buvo. Gerai padirbeta thumbup.gif
Atsakyti
4u.gif aciu uz pagyrimus. Kantrybės jums remontuose, o jos jums prireiks 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
O mes dar ne lietuvoj gyvenam, tai manu kantrybe rikes apsisarvuoti. Dabar griztam menesiu, paskui vel porai dienu grisim patikrinti, jauciu bus sunku.
Atsakyti
Dingusios visos, turbut intensyviai Jonines svencia smile.gif

Mergaites, kokia kaina remonto yra kvadratui?
Atsakyti
QUOTE(Girmantee @ 2008 06 20, 16:35)
jus pacios interjera kuriates ar dizaineriai padejo? ax.gif

tik pati, MB kartais minčių pametėjo, bet spalvos - mano vaizduotės vaisius

QUOTE(aitiii @ 2008 06 21, 12:25)
blush2.gif aciu labai uz pagyrima. as ir nezinojau tu spalvu kokiu noriu, bet labai norejau vieno kambario ramaus, kito ryskaus, tai ir pasirinkau tokias.(nors realiai jos man geriau atrodo nei fotike)

super gražiai padirbėjot thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(aitiii @ 2008 06 21, 09:45)
vienoj palepeje padarysim spinta . slankiojancim sistemom. stai cia.

user posted image

aitiii - pirmiausia tai rasau jumei 10 uz darba, kantrybe, idejas. Ypac suviliojo raudoni tapetai su juostelem rolleyes.gif thumbup.gif Na bet mano namuciai turetu kvepeti Provansu, taip kad bus daug daug visaapimancios "senos" baltos spalvos smile.gif
Ir tikrai parodysiu cia tongue.gif

O dabar klausimas - pas mus miegamajame irgi turetu buti sienine spinta, lygiai tokioj pacioj palepes vietoj kaip jusu. Matau kazkoki karkasa padaret? Kaip suprantu cia tam kad tvirtintusi begeliai? Mes jau sita praziopsiojom, tai dabar mastau kaip man cia spinta padarys g.gif
Atsakyti