jau mano i pabaiga, siandien baigia. bet be baldu tai gal dar nerodyti
QUOTE(aitiii @ 2008 06 20, 13:01)
Rodyti rodyti Butinai rodyti
QUOTE(aitiii @ 2008 06 20, 13:01)
Reikia reikia O kai bus baldai, tada dar ir su baldais reikia
baisoka kritikos, bet teks, manau.
QUOTE(aitiii @ 2008 06 20, 14:05)
baisoka kritikos, bet teks, manau.
Na manau, kad tikrai neverta baimintis. Mes tau nebent patarimu kokiu bais protingu mestelsim
jus pacios interjera kuriates ar dizaineriai padejo?
QUOTE(Girmantee @ 2008 06 20, 17:35)
jus pacios interjera kuriates ar dizaineriai padejo?
nezinau ko cia klausia, gal manes. as tai pati kuriausi, be dizaineriu,
ilgai galvojau dėti ar ne dėti, bet apsisprendziau, padariau jums filmuka. prieš ir po.
atsiprasau uz foto kokybe, atsikelus fotkinau, ryte sviete jau saulute, tai foto ne kokios stengsiuosi pakomentuoti.
Štai taip buvo miegamas senuose namuose, baisu
dabar padarem taip išgriovėm sienas (palepes buvo) pasidarė daugiau vietos.
vienoj palepeje padarysim spinta . slankiojancim sistemom. stai cia.
atsiprasau uz foto kokybe, atsikelus fotkinau, ryte sviete jau saulute, tai foto ne kokios stengsiuosi pakomentuoti.
Štai taip buvo miegamas senuose namuose, baisu
dabar padarem taip išgriovėm sienas (palepes buvo) pasidarė daugiau vietos.
vienoj palepeje padarysim spinta . slankiojancim sistemom. stai cia.
cia buvo senas kambarys.
dabar cia musu svetaine sujungta su virtuve.
viena siena dazyta geltona kita tapetuota tapetais raudonais su gelsvom juostelem bet tu juosteliu nesimato, tik nenustebkite ten kitos sienos kampas atrodo zalias, bet ne- ten tokai pat geltona, ( nuo apsvietimo taip gavos)
cia tas pats kambarys tik kita siena
Papildyta:
cia taip pat to pacio kambario siena . priš- po.
o čia buvo tokia siena senos durys ir uz tu duru 4 kvadratu sandeliukas kur buvo galima eiti i balkona. isgriovem ta siena duris ir padarem ten virtuve su didesnem durim ir langu i balkona. gaila kad goto neturejau to sandeliuko. ir baisiu balkono duru.
va dabar kaip.
Papildyta:
čia po dvieju savaičiu bus virtuve baldai. buvęs senas sandėliukas
čia pro virtina matosi nesutvarkytas balkonas. jam ebus pinti baldai, gersim kava ryte prašom ir jus
pro balkona mano egles didziules
dar vienas kambarys sveciu 26 kvadratų neirengtas, jame dabar gyvenom, su visais daiktais apsikrovę, persikelsimi situs ir tvarkysi tą kambari, bet as jau pavargu nuo tų remontų net nesinori. imetu to kambario foto cia tik sofa jo matosi ir stalas. sienas perdažysi, nes viena siena orandžinė kita mėlyna, net nežinau kas tai sumaste.(tokias spalvas) tai padarysi balta su juodu kambari ir juodi baldai , ir dar koki rysku akcenta desim. tai tiek.
Atsiprašau jei nepatiko, ar kas ne taip. gal kas pasiulymų, kaip matot nera pasvietimo niekur, gal kas minciu turesite. aciu.
dabar cia musu svetaine sujungta su virtuve.
viena siena dazyta geltona kita tapetuota tapetais raudonais su gelsvom juostelem bet tu juosteliu nesimato, tik nenustebkite ten kitos sienos kampas atrodo zalias, bet ne- ten tokai pat geltona, ( nuo apsvietimo taip gavos)
cia tas pats kambarys tik kita siena
Papildyta:
o čia buvo tokia siena senos durys ir uz tu duru 4 kvadratu sandeliukas kur buvo galima eiti i balkona. isgriovem ta siena duris ir padarem ten virtuve su didesnem durim ir langu i balkona. gaila kad goto neturejau to sandeliuko. ir baisiu balkono duru.
va dabar kaip.
Papildyta:
čia pro virtina matosi nesutvarkytas balkonas. jam ebus pinti baldai, gersim kava ryte prašom ir jus
dar vienas kambarys sveciu 26 kvadratų neirengtas, jame dabar gyvenom, su visais daiktais apsikrovę, persikelsimi situs ir tvarkysi tą kambari, bet as jau pavargu nuo tų remontų net nesinori. imetu to kambario foto cia tik sofa jo matosi ir stalas. sienas perdažysi, nes viena siena orandžinė kita mėlyna, net nežinau kas tai sumaste.(tokias spalvas) tai padarysi balta su juodu kambari ir juodi baldai , ir dar koki rysku akcenta desim. tai tiek.
Atsiprašau jei nepatiko, ar kas ne taip. gal kas pasiulymų, kaip matot nera pasvietimo niekur, gal kas minciu turesite. aciu.
aitiii man labai patiko ypač spalvos labai gerai parinktos gal pasissemsiu įdsėju, nes man jų taip trūksta, dar nežinau kokių spalvų pati noriu
aciu labai uz pagyrima. as ir nezinojau tu spalvu kokiu noriu, bet labai norejau vieno kambario ramaus, kito ryskaus, tai ir pasirinkau tokias.(nors realiai jos man geriau atrodo nei fotike)
Papildyta:
va dabar kaip.
Papildyta:
[/quote]
Kaip sakoma iš zakamurkės padarėt erdves ...man labai patiko