[quote=Orkinta,2008 05 18, 19:29]kiek ziurejau nuotraukyciu tai visose radau kas man patiko....paciame pirmame butuke tai ziauriai grazu (asmeniskai man) orandzine ryski kvadratais isdazyta siena....
kazkaip uzstrigo priesais akis tai vat negalejau susilaikyti ne pagyrus....
o paskutineje Fijoros berods svetaineje irgi labai patiko kaip padarytos sienos...ypac tos dvi vertikalios linijos....tik sofkutes man truputeli per dideles...arba darydama sau statyciau tik viena...bet svarbiausia kad seimininkam patinka....
labai dekuj visoms uz savo namu nuotraukytes.mes irgi su vyru greitai isirenginesim...bet tik minimaliai,nes bustas ne musu tai kazkaip ideti daug pinigeliu nelabai norisi...susitvarkysim kad tik svaru ir minimaliai pagal norus butu...
Pritariu Orkintai, kad sis forumas labai naudingas. Ir taip pat dekinga toms, kurios dejot savo nuotraukas. Jas beziurinejant, gime ir mano svetaines vizija. Greiciau supratau, kokio kambario noriu.
Sutinku, kad tokiam kambariui musu sofos truputi per masyvios. Taciau jos labai komfortiskos. Ir as, ir mano vyras megstame TV ziuret, drybsodami ant sofkutes. Tad vienos sofos mums butu per maza
Ir foteliai siuo atveju atkrito (juos jau turejom) Na, ir del sveciu: ant vienos sofos pasodinti galima tik tris zmones, tad reikia dar vienos. O kadangi kita dviviete, tai labai gerai tas pufas.
As pati visa laika norejau minimalistiniu minkstu baldu. Taciau kai pasedejau ant ju, noras praejo
Komfortas nugalejo.