Įkraunama...
Įkraunama...

Buto fotoalbumai - 5

QUOTE(Leticija @ 2008 05 18, 12:15)
Tai kiek suprantu tie baldai bus uz sofu, ar ne? o ten kur pufas stovi nieko nebus?

Taip, prie tos sienos kur sieniniai sviestuvai ir pufas, jokiu baldu nebus. Tik paveikslas.
Papildyta:
O tu
tai tiesk nedidelį, kvadratinį kilimą, po staliuku, bus ir kilimas ir matysis parketas 4u.gif
[/quote]

Tai kad ir tas nedidelis kilimelis daug grindu uzdengs. Nuotraukose gerai matosi, kiek tos erdves belieka nuo trivietes sofos iki priesingos sienos. Na, kai turesiu staliuka, tada galutinai ir apsispresiu del to kilimelio.
Atsakyti
Fijora labai grazi svetaine wub.gif
Atsakyti
QUOTE(infrared @ 2008 05 18, 16:52)
Fijora labai grazi svetaine  wub.gif

Malonu skaityt gerus atsiliepimus 4u.gif
Atsakyti
kiek ziurejau nuotraukyciu tai visose radau kas man patiko....paciame pirmame butuke tai ziauriai grazu (asmeniskai man) orandzine ryski kvadratais isdazyta siena.... thumbup.gif kazkaip uzstrigo priesais akis tai vat negalejau susilaikyti ne pagyrus.... blush2.gif o paskutineje Fijoros berods svetaineje irgi labai patiko kaip padarytos sienos...ypac tos dvi vertikalios linijos....tik sofkutes man truputeli per dideles...arba darydama sau statyciau tik viena...bet svarbiausia kad seimininkam patinka.... smile.gif labai dekuj visoms uz savo namu nuotraukytes.mes irgi su vyru greitai isirenginesim...bet tik minimaliai,nes bustas ne musu tai kazkaip ideti daug pinigeliu nelabai norisi...susitvarkysim kad tik svaru ir minimaliai pagal norus butu... mirksiukas.gif
Atsakyti
[quote=Orkinta,2008 05 18, 19:29]kiek ziurejau nuotraukyciu tai visose radau kas man patiko....paciame pirmame butuke tai ziauriai grazu (asmeniskai man) orandzine ryski kvadratais isdazyta siena.... thumbup.gif  kazkaip uzstrigo priesais akis tai vat negalejau susilaikyti ne pagyrus.... blush2.gif  o paskutineje Fijoros berods svetaineje irgi labai patiko kaip padarytos sienos...ypac tos dvi vertikalios linijos....tik sofkutes man truputeli per dideles...arba darydama sau statyciau tik viena...bet svarbiausia kad seimininkam patinka.... smile.gif  labai dekuj visoms uz savo namu nuotraukytes.mes irgi su vyru greitai isirenginesim...bet tik minimaliai,nes bustas ne musu tai kazkaip ideti daug pinigeliu nelabai norisi...susitvarkysim kad tik svaru ir minimaliai pagal norus butu... mirksiukas.gif

Pritariu Orkintai, kad sis forumas labai naudingas. Ir taip pat dekinga toms, kurios dejot savo nuotraukas. Jas beziurinejant, gime ir mano svetaines vizija. Greiciau supratau, kokio kambario noriu.
Sutinku, kad tokiam kambariui musu sofos truputi per masyvios. Taciau jos labai komfortiskos. Ir as, ir mano vyras megstame TV ziuret, drybsodami ant sofkutes. Tad vienos sofos mums butu per maza smile.gif Ir foteliai siuo atveju atkrito (juos jau turejom) Na, ir del sveciu: ant vienos sofos pasodinti galima tik tris zmones, tad reikia dar vienos. O kadangi kita dviviete, tai labai gerai tas pufas.
As pati visa laika norejau minimalistiniu minkstu baldu. Taciau kai pasedejau ant ju, noras praejo schmoll.gif Komfortas nugalejo.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Fijora: 19 gegužės 2008 - 01:10
Fijora, labai neblogas butukas mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Fijora @ 2008 05 14, 23:22)
I svetainiu temele idejau savo ka tik suremontuota svetaine. Idedu ir cia. Labai norisi isgirsti kitu nuomone wink.gif

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

nesimato fotkių schmoll.gif
Papildyta:
o kur kitos foto, thumbup.gif patiko grindys ir tos dvi juostos ant sienų thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(burbuliukasbum @ 2008 05 19, 11:18)
nesimato fotkių  schmoll.gif
Papildyta:
o kur kitos foto,  thumbup.gif patiko grindys ir tos dvi juostos ant sienų  thumbup.gif

paieškok aukščiau yra ir foto su minkštais baldais 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(rutelyte @ 2008 05 19, 12:39)
paieškok aukščiau yra ir foto su minkštais baldais 4u.gif

ačiū
mačiau jau
tik nesupratau,kad čia tos pačios
Atsakyti
kas dar nuotraukyčių pasirodymui? g.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Plumeria @ 2008 06 04, 10:53)
kas dar nuotraukyčių pasirodymui? g.gif  4u.gif