Įkraunama...
Įkraunama...

Buto fotoalbumai - 5

QUOTE(laimikė @ 2008 03 26, 17:16)
sveikutes

nutariau ir as parodyti savo namucius....

tikiuosi labai neispeiksit  mirksiukas.gif

bigsmile.gif labai grazus namuciai thumbup.gif mirksiukas.gif rolleyes.gif

laukiu nesulaukiu kada turesim savo namucius rolleyes.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(etynsur @ 2008 03 27, 19:42)
Labai grazu wub.gif  man lab patiko miegamas 4u.gif gal galetum pasakyti kur pirkot uztiesala lovytes bei uzuolaidas wub.gif mmm taip grazu ir romantiska pas jus wub.gif  wub.gif  wub.gif

na pirkau siauliuose parduotuveje uzuolaidu...pamaciau ir suzavejo... smile.gif
QUOTE(edita81 @ 2008 03 27, 20:31)
bigsmile.gif  labai grazus namuciai  thumbup.gif  mirksiukas.gif  rolleyes.gif
laukiu nesulaukiu kada turesim savo namucius  rolleyes.gif  wub.gif

tikiu kad lauki..nes tikra laime gyventi savam kampelyje sutvarkytam kaip tu nori wub.gif
Atsakyti
QUOTE(laimikė @ 2008 03 26, 17:16)
sveikutes

miegamasis
user posted image

Na as irgi galvojau sita tapeta det. Rozes, ta prasme.
Tik kaip supratau dejai du ir vertikaliai, o as noriu viena ir horizontaliai. Tik va niekaip neapsisprendziu ar remeli koki sumastyt ar ne. O balta - tai dazytos sienos, ar kt tapetai? As niekur graziu baltu tapetu nerandu... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(kristukas78 @ 2008 03 28, 12:32)
Na as irgi galvojau sita tapeta det. Rozes, ta prasme.
Tik kaip supratau dejai du ir vertikaliai, o as noriu viena ir horizontaliai. Tik va niekaip neapsisprendziu ar remeli koki sumastyt ar ne. O balta - tai dazytos sienos, ar kt tapetai? As niekur graziu baltu tapetu nerandu... doh.gif

na siaip tas foto tapetas is 4 daliu....
o balta tai tapetas plaunamas storas ...bet jis su lengvu auksiniu perlamutru....
Atsakyti
Na miegamasis tai labai seksualus wub.gif ! Ir siaip namuciai labai jaukus,nors as ir ne ryskiu spalvu megeja thumbup.gif !
Atsakyti
na aciu kad taip giriat mano namucius... smile.gif

o as maniau kad cia deda visos savo foto ...o dabar tik mano yra...pasirodykit ir kitos savo mielus namucius ..... mirksiukas.gif

norisi ideju pasisirinkti ax.gif kitam savo bustui....
Atsakyti
Gyvybingi namučiai. Norėčiau, Laimike, paklaust, su kuo klijavai rožių tapetus, man jie po poros dienų atsiklijavo. O aš va kaip pas tave norėjau... Kad būtų raudona ir romantiška. wub.gif
Atsakyti
QUOTE(vardė @ 2008 03 28, 19:54)
Gyvybingi namučiai. Norėčiau, Laimike, paklaust, su kuo klijavai rožių tapetus, man jie po poros dienų atsiklijavo. O aš va kaip pas tave norėjau... Kad būtų raudona ir romantiška. wub.gif

reiks paklausti vyro su kuom tepe...bet zinau kad sunku buvo klijuoti nes jie buvo vos nepermirke ir vos neplyso.... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(laimikė @ 2008 03 28, 19:04)
reiks paklausti vyro su kuom tepe...bet zinau kad sunku buvo klijuoti nes jie buvo vos nepermirke ir vos neplyso.... doh.gif

be galo graziai sutvarkyti namusciai wub.gif savo fotkes net geda det blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(jolituze @ 2008 03 31, 17:02)
be galo graziai sutvarkyti namusciai wub.gif savo fotkes net geda det blush2.gif

dek dek pazadam stipriai nemusti lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(vardė @ 2008 03 28, 17:54)

Fototapetams yra specialūs klijai mirksiukas.gif
Atsakyti
[quote=laimikė,2008 03 26, 17:16]
sveikutes

svetainej ant sienos truksta kokio nors paveikslo mirksiukas.gif
Atsakyti