Įkraunama...
Įkraunama...

Buto fotoalbumai - 5

QUOTE(shpylka @ 2008 04 25, 14:46)
kokios mes visos skirtingos smile.gif
man sitas butas vienas labiausiai patikusiu- viskas suderinta, ramios spalvos, neperkrauta, neprikimsta fintikliusku visokiu
Svetaineje atrodo sedeciau sau ir medituociau- taip mielai ir raminanciai atrodo smile.gif

drinks_cheers.gif man irgi sis butas nerealus wub.gif Mes su vyru dar remontu stadijoje, greit mums jie nevyksta, bet visame bute spalvos rudos, jokiu nereikalingu daiktu, jokiu suvenyru ir pan dalyku schmoll.gif Kiek laiko ir jegu susitaupo nevalant nuo ivairiu, nereikalingu daiktu, dulkiu thumbup.gif
Sio buto savininkei didziausi pagyrimo zodziai. Fatastika wub.gif
Atsakyti
QUOTE(activ @ 2008 04 25, 14:55)
drinks_cheers.gif man irgi sis butas nerealus wub.gif Mes su vyru dar remontu stadijoje, greit mums jie nevyksta, bet visame bute spalvos rudos, jokiu nereikalingu daiktu, jokiu suvenyru ir pan dalyku schmoll.gif Kiek laiko ir jegu susitaupo nevalant nuo ivairiu, nereikalingu daiktu, dulkiu thumbup.gif

Man irgi nepatinka kai prikimšta daug visokių niekalų drinks_cheers.gif na kokia vazelė, vazonėlis su gėlyte tai taip, bet kai perkrauta, paskui koks vargas valinėt ir akys pavargsta nuo jų gausybės doh.gif O pas mus kol kas žada vyraut minimalizmas...viena spalva visos sienos ir mažai daiktų biggrin.gif žiūrėsim kai pabaigsim viską kas gausis g.gif
Atsakyti
QUOTE(activ @ 2008 04 25, 14:55)

na aš ir nesakaiu apsikraut klunkais,bet vat vieno kito akcentėlio tikrai trūksta,o aš mane ,asmeniškai slėgtų toks butas,bet užtad erdvė rolleyes.gif jei tik tokią turėčiau wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Stikline @ 2008 04 25, 13:05)
Man irgi nepatinka kai prikimšta daug visokių niekalų  drinks_cheers.gif  na kokia vazelė, vazonėlis su gėlyte tai taip, bet kai perkrauta, paskui koks vargas valinėt  ir akys pavargsta nuo jų gausybės doh.gif  O pas mus kol kas žada vyraut minimalizmas...viena spalva visos sienos ir mažai daiktų  biggrin.gif  žiūrėsim kai pabaigsim viską kas gausis  g.gif

nu man tai nuojauta kuzda, kad galutinis variantas bus superinis drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(emrata @ 2008 04 25, 15:14)
nu man tai nuojauta kuzda, kad galutinis variantas bus superinis  drinks_cheers.gif

Man tai jau nebekužda biggrin.gif deja unsure.gif
Atsakyti
Kila noras kritikuoti, bet paskui supranti, kad apart pasipiktinimo nieko nepasieksi, niekas remonto tikrai neperdarines biggrin.gif

Jooratuku:

Butas tikrai vienas is graziausiu ir ramiausiu. Bet kaip rase jau kazkas , man irgi truksta akcento (-u)

Gal paveikslo ant pilkos sienos, bet labai suptilaus ir silto.. Gal pagalveliu riskesniu, gal kokia vaza ilga vietoj tu graziu zoliu. g.gif

Vienintele kritika gal sau leisiu, niekad nedaryciau tokiu niuriu juodu uzuolaidu. schmoll.gif

Bubruliuko butas thumbup.gif Labai grazi virtuves kaip sienu taip ir fasadu spalva
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Iriska: 25 balandžio 2008 - 15:13
QUOTE(mimosa @ 2008 04 25, 13:03)
burbuliuke, grazu smile.gif  man labiausiai tiko bideta is tavo buto thumbup.gif  tik labai jau ilga lotuliukas.gif

visada atrodai kvailai, kai nori būti praktiškas mirksiukas.gif .
tokią ilgą darėm dėl to, kad pasiektų vonią, kai ją reikia išplauti ar perplauti, tai nelipsi į pačią vonią, kad pasiekti patį dušą, nes nepasieki taip paprastai per tą stiklinę sienelę.

QUOTE(aitiii @ 2008 04 25, 13:35)
ne , ne ta turiu omenyje ta virtuves siena kur fotografijos sukabintos ir virs virsutiniu spinteli. ( turbut kiek matau ir svetaines viena siena tokia). atsiprasau jei klistu.
grazi spalva .

ta pati ir prieškambaryje (kolidoriuj) IGIS.7 J 090. Jų pirkome Kaune NIC (namų interjero centre, draugystės g.), tik reikia žiūrėti, kad būtų 7 (taip vadinamas septintukas, nes yra 3, tai tie dažai blizgūs, nes jų sudėtyje yra kiaušinių lukštų).

QUOTE(Stikline @ 2008 04 25, 13:38)
Na kadangi mes kraustysimės irgi į nediduką namuką, ...tai nžn kaip įtilpsim...pažiūrėsim ar bus misija įmanoma ar neįmanoma biggrin.gif Miegamajam pas mus irgi nedaug vietos, o ko ten reik...svarbiausia, kad tilptų lova, na ir spinta  biggrin.gif  Aišku idealu, kai yra koks tamsus kambarėlis visiems rakandams susidėt...

taip, gerai kai yra tamsus kambarėlis, o ką tada daryti kai jo nėra, tai ir gyveni į kiekvieną ertmę prisikišęs visokių daiktų.

QUOTE(emrata @ 2008 04 25, 14:03)
beje esu numaciusi viena nerealu

blink.gif oho kokia grožybė
Atsakyti
QUOTE(Iriska @ 2008 04 25, 15:45)
Kila noras kritikuoti, bet paskui supranti, kad apart pasipiktinimo nieko nepasieksi, niekas remonto tikrai neperdarines  biggrin.gif 

Na tokia kultūringa kritika pagirtina thumbup.gif

QUOTE(burbuliukasbum @ 2008 04 25, 15:55)
taip, gerai kai yra tamsus kambarėlis, o ką tada daryti kai jo nėra, tai ir gyveni į kiekvieną ertmę prisikišęs visokių daiktų.

Tai vat. Pas mus nebus jokio nereikalingo kampo, kur būtų galima sukišt viską, tai nžn kaip gyvensim...parodys tik ateitis biggrin.gif
Atsakyti
taip tik ji viską parodo
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo burbuliukasbum: 25 balandžio 2008 - 16:22
QUOTE(activ @ 2008 04 25, 13:55)

Aciukas visos uz grazius zodelius 4u.gif , butinai juos perduosiu vyrui, nes pagrindines idejos buvo jo wub.gif

P.S. naujuosius namucius sutvarkau tikrai greiciau, nei senuosius kuriuose buvo daugiau nereikalingu niekalu... thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(burbuliukasbum @ 2008 04 25, 10:29)
dedu nuorodą į albumą
mano namai

virtuveje truksta stalo, nesupratau kur jus valgot g.gif
Atsakyti
QUOTE(Kisinka @ 2008 04 26, 15:46)
virtuveje truksta stalo, nesupratau kur jus valgot g.gif

kaip turkai, ant žemės mirksiukas.gif lotuliukas.gif
susirietę sėdim prie mažo staliuko.
virtuvinis stalas laukia pirkinių sąrašo eilėje biggrin.gif
Atsakyti