QUOTE(Jolė @ 2008 04 24, 18:43)
Nu liux
Maža, bet jauki ir tvarkinga virtuvytė
Svetainė - suderinta spalvos, faini baldukai, tik su pasidėjimu matau ne kas
Trūksta tau vietos - perkrauta ir sudaro tokį chaosą
kaip suprantu čia vyksta gyvenimas, ne svetainė, o gyvenamasis kambarys
O vat kam tau trys telikai
tas kur kampe - ko gero kompas
man gražu
taip vietos tai tikrai trūksta, nes tik 47 m2, 2 kambariai ir turim tik 2 spintas kurios yra 1,8 ilgio ir 60 cm gylio į jas turim susitalpinti viską. tamsaus kambario nėra, rūsio taip pat. tai ir gyvenam chaose. bet ant tos sekcijos daiktai sukrauti dėl to, kad mažoji labai juos rakinėti mėgsta, tai tenka griebtis aukštumų. kai didysis telikas pasikabins, tai spintelės pasikeis vietomis, gal ir vaizdas pasikeis
o dėl telikų
prie lango kompas, per vidurį žiūrimas telikas, o tas žemai pastatytas - tai buvęs telikas, dabar jis laukia sako kelionės į miegamąjį, nes dar nesualvojam kurį ten pastatyti, nes su vieta irgi labai limituota. jei statysi spintelę jam padėti - nepraeisi. mastom apie pakabinimą, tai tuomet jei gulint lovoj mes žiūrėsim, tai ir mažoji gulėdama savo lovytėje matys ir apie jokius miegus kalba jau nebus gvildenama.
QUOTE(flight @ 2008 04 24, 19:31)
Kaip kam - vyras žiūri kašį, žmona - serialą, vaikas- filmukus ir visi patenkinti
QUOTE(Dalbara @ 2008 04 24, 19:36)
Gerai kad uošvienė kartu negyvena
vyras uošvenės jau nebeturi, o aš su savo anytą į žvalgybą eičiau
QUOTE(Pampani @ 2008 04 24, 23:25)
nu ka idedu savo super maza virtuve (5 m2). remontas darytas pries 5 metus. baldai irgi is tu laiku. foto tamsokos, nes nakti fotografuota
va ka tik pries 15 minuciu.
tamsios foto, bet kiek įžiūrėjau, tai miela, o svarbiausiai spalvos man patiko
kažkada galvojau kai turėsiu nuosavą virtuvę (t.t. savus namus), tai virtuvė bus labai spalvota - kiekviena siena kitokios spalvos (bet čia buvo galvota apie uždarą virtuvę, o ne sujungta su svetaine).
niekaip nesuprantu, kodėl vieni mato nuotraukas, kiti ne.