Įkraunama...
Įkraunama...

Buto fotoalbumai - 5

QUOTE(burbuliukasbum @ 2008 04 24, 17:30)
dar pridedu savo buto nuotraukyčių (svetainės nuotraukos labai neryškios, nes....

Nerodo... schmoll.gif

QUOTE(Pampani @ 2008 04 24, 23:25)
nu ka idedu savo super maza virtuve (5 m2). remontas darytas pries 5 metus. baldai irgi is tu laiku. foto tamsokos, nes nakti fotografuota smile.gif va ka tik pries 15 minuciu.

Nu šaunuoliai, net ir meninė dalis tilpo drinks_cheers.gif ir spalvytės gražios, neblogai viskas suderinta thumbup.gif Gerbiu žmones, sugebančius tilpti 5 kv.m. drinks_cheers.gif Aš su savo rakandais vos telpu 16-koje... blush2.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Joa @ 2008 04 25, 00:16)
man nerodo foto  g.gif

vat ir man nerodo verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(burbuliukasbum @ 2008 04 23, 11:32)
mes stiklo kategoriškai atsisakėm,ir kad spinta nebūtų "nuobodi", mes įdėjo medienos plokšteles kaip kambario durys. firmoje, kur gaminom duris,  užsakėm plokšteles, ir jas perdavėm spintos gamintojams ir jie vietoj stiklo įdėjo medį. kuklu, paprasta ir dera. pačios spintos duris derinom prie parketo, o jose esantis elementas dera prie lovos ir durų.

Labai įdomu, gal galėtum parodyti nuotraukose, plyyyyyyz blush2.gif lens.gif
Atsakyti
Nerodo nuotraukų. Gal galėtumėt pakartot!!! smile.gif smile.gif smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Jolė @ 2008 04 24, 18:43)
Nu liux  4u.gif

Maža, bet jauki ir tvarkinga virtuvytė  wub.gif Svetainė - suderinta spalvos, faini baldukai, tik su pasidėjimu matau ne kas  rolleyes.gif Trūksta tau vietos - perkrauta ir sudaro tokį chaosą  ax.gif kaip suprantu čia vyksta gyvenimas, ne svetainė, o gyvenamasis kambarys  smile.gif
O vat kam tau trys telikai  blink.gif tas kur kampe - ko gero kompas  g.gif

man gražu  thumbup.gif

taip vietos tai tikrai trūksta, nes tik 47 m2, 2 kambariai ir turim tik 2 spintas kurios yra 1,8 ilgio ir 60 cm gylio į jas turim susitalpinti viską. tamsaus kambario nėra, rūsio taip pat. tai ir gyvenam chaose. bet ant tos sekcijos daiktai sukrauti dėl to, kad mažoji labai juos rakinėti mėgsta, tai tenka griebtis aukštumų. kai didysis telikas pasikabins, tai spintelės pasikeis vietomis, gal ir vaizdas pasikeis

o dėl telikų hihihi.gif prie lango kompas, per vidurį žiūrimas telikas, o tas žemai pastatytas - tai buvęs telikas, dabar jis laukia sako kelionės į miegamąjį, nes dar nesualvojam kurį ten pastatyti, nes su vieta irgi labai limituota. jei statysi spintelę jam padėti - nepraeisi. mastom apie pakabinimą, tai tuomet jei gulint lovoj mes žiūrėsim, tai ir mažoji gulėdama savo lovytėje matys ir apie jokius miegus kalba jau nebus gvildenama.

QUOTE(flight @ 2008 04 24, 19:31)
Kaip kam - vyras žiūri kašį, žmona - serialą, vaikas-  filmukus ir visi patenkinti  smile.gif

thumbup.gif lotuliukas.gif

QUOTE(Dalbara @ 2008 04 24, 19:36)
Gerai kad uošvienė kartu negyvena  lotuliukas.gif

lotuliukas.gif
vyras uošvenės jau nebeturi, o aš su savo anytą į žvalgybą eičiau thumbup.gif

QUOTE(Pampani @ 2008 04 24, 23:25)
nu ka idedu savo super maza virtuve (5 m2). remontas darytas pries 5 metus. baldai irgi is tu laiku. foto tamsokos, nes nakti fotografuota smile.gif va ka tik pries 15 minuciu.

tamsios foto, bet kiek įžiūrėjau, tai miela, o svarbiausiai spalvos man patiko

kažkada galvojau kai turėsiu nuosavą virtuvę (t.t. savus namus), tai virtuvė bus labai spalvota - kiekviena siena kitokios spalvos (bet čia buvo galvota apie uždarą virtuvę, o ne sujungta su svetaine).

niekaip nesuprantu, kodėl vieni mato nuotraukas, kiti ne. g.gif
Atsakyti
QUOTE(burbuliukasbum @ 2008 04 25, 08:10)
niekaip nesuprantu, kodėl vieni mato nuotraukas, kiti ne.  g.gif

o kur jos pastave yra patalpintos? ta prasme kokiame internetiniame psl?
Atsakyti
dedu nuorodą į albumą
mano namai
Atsakyti
QUOTE(burbuliukasbum @ 2008 04 25, 10:29)
dedu nuorodą į albumą
mano namai

grazhus namuchiai, bet labiausiai man patiko virtuves zona wub.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(jooratuke @ 2008 04 06, 14:08)
Sveikutės! Pagaliau pabaigėme remontus  doh.gif ... galime ir pasirodyti ax.gif

user posted image

Super wub.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(burbuliukasbum @ 2008 04 25, 11:29)
dedu nuorodą į albumą
mano namai

grazu, labai noreciau suzinoti kokia cia spalva virtuves siena dazyta. as tokios noreciau, (gal ji koki koda turi ).
Atsakyti
QUOTE(burbuliukasbum @ 2008 04 25, 08:29)
dedu nuorodą į albumą
mano namai

nugi labai jaukus namuciai thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(Stikline @ 2008 04 25, 08:40)
Super  wub.gif  thumbup.gif

vat ir man sita svetaine istrigo galvon smile.gif tos zemiskos spalvos tiesiog ramina
Atsakyti
QUOTE(emrata @ 2008 04 25, 11:10)
vat ir man sita svetaine istrigo galvon smile.gif tos zemiskos spalvos tiesiog ramina

Teko pabuvot namuose, kur vyravo žemiškos spalvos...ruda, haki ir pan. Labai geras jausmas...nu toks jaukumas neišpasakytas, nebūčiau pagalvojus smile.gif Dabar jau pradedu galvot, kad blogai pasirinkau savo sienų spalvą lotuliukas.gif
Atsakyti