galiu sawo miegamaji parodyti, bet nemoku nuotraukyciu ideti cia.....
QUOTE(Will @ 2008 04 23, 17:51)
taip stiklinė. tokia vonia labai gerai,kai mažas vaikas nori taškytis vonioje. įsodini į tą apvalesnią dalį ir gali taškytis kiek širdis geidžia, nė lašo ant grindų.
komodą nusižiūrėjau baldų parduotuvėje, pasiėmiau jų katalogą ir pas pažįstamą pasigaminom. išėjo žymiai pigiau
QUOTE(auksegi @ 2008 04 23, 18:28)
labai jauki vonia ir tualetas. Viskas suderinta labai skoningai. Kaip supratau, čia butas? Mūsų vonia nedidelė, todėl niekaip neišsprendžiu galvosūkio, kaip viską sutalpint
ačiū
taip, čia butas
tuoletas ir vonia kartu, plotas 4,6 m2
Papildyta:
QUOTE(jurga1985 @ 2008 04 23, 19:06)
SM pradiniam puslapyje, dažniausiai užduodamuose klausimuose gali pasiskaityti kaip tai daroma, nes tai priklauso kur savo nuotraukas laikai
QUOTE(jurga1985 @ 2008 04 23, 18:06)
atsiusk man foto i mmergyte@gmail.com su dviem mm,idesiu
QUOTE(auksegi @ 2008 04 23, 18:28)
labai jauki vonia ir tualetas. Viskas suderinta labai skoningai. Kaip supratau, čia butas? Mūsų vonia nedidelė, todėl niekaip neišsprendžiu galvosūkio, kaip viską sutalpint
Joa labai jauki vonyte Mano butukas dar irenginejamas, reiks vonioj spinteles ir veidrodzio. Kartais sitie baldeliai ne is sba, nes kazka panasaus ten maciau ir man patiko
jei kalbama apie mūsų buto vonią, tai baldus pirkome senukuose, ne senukuose esančiame SBA balduose, bet pačiuose senukuose. čia lietuviški baldai, lygtai minijos baldai ar kažkaip. pastatoma ir pakabinama spintelė apie 1000,- lt gaunasi
jurgos 1985 miegamasis:
QUOTE(burbuliukasbum @ 2008 04 23, 22:02)
jei kalbama apie mūsų buto vonią, tai baldus pirkome senukuose, ne senukuose esančiame SBA balduose, bet pačiuose senukuose. čia lietuviški baldai, lygtai minijos baldai ar kažkaip. pastatoma ir pakabinama spintelė apie 1000,- lt gaunasi
burbuliukbum, labai super tavo vonia Plytelės kaip manojoj
nu guliu burbuluose ir dūšia džiaugiasi
kitoms ir noriu patarti - vonei rinkitės geltonas ir jai giminingas - šiltas spalvas mes jau du metai be gyvatuko...kažkaip nepasigendam jo...vonioje stoglangis, tai šviesos, saulės pakankamai, o dar šiltos plytelės su kupranugariais
Ši dar nebaigta, - nėra baldelių, kriauklės (nes turime du patogumų kambarius, tai pinigėliai stabdo... ), bet parodysiu ryt
Jurgos 1985 miegamasis labai šiltas man saulės niekada negana
jurga1985 > laaaaabai siltas miegamasis, net saules nebereikia
man irgi jurgos1985 miegamas auksu tviska
QUOTE(burbuliukasbum @ 2008 04 23, 15:29)
burbuliukasbum, norejau paklausti del vonios baldeliu, ar esate patenkinti? Beje, jie is sba? Nes tokius nusiziurejau sawo vonytei, butent veidrodzio ir spinteles reikia, tik nezinom, dar kokios- aukstos ar zemesnes ir platesnes
pirkom pačiuose senukuose, ne senukuose esančiam SBA salone - tai raguvos baldai-
pastatoma
ir pakabinama
keliu įmonės produkcijos nuotraukas
pastatoma
pakabinama
pas mus pakabinamoj spintelėj jau lemputė nebedega, buvom uždegę tik vieną kartą, o jau nebedega. elektra iki rozetės, esančios spintelės viduje ateina, bet lemputė nedega.
o šiaip kaip baldas tos spintelės visai nieko ir žiūrisi gerai, nepigiai atrodo ir dera interjere
pastatoma
ir pakabinama
keliu įmonės produkcijos nuotraukas
pastatoma
pakabinama
QUOTE(Neo_laura @ 2008 04 24, 13:51)
burbuliukasbum, norejau paklausti del vonios baldeliu, ar esate patenkinti? Beje, jie is sba? Nes tokius nusiziurejau sawo vonytei, butent veidrodzio ir spinteles reikia, tik nezinom, dar kokios- aukstos ar zemesnes ir platesnes
pas mus pakabinamoj spintelėj jau lemputė nebedega, buvom uždegę tik vieną kartą, o jau nebedega. elektra iki rozetės, esančios spintelės viduje ateina, bet lemputė nedega.
o šiaip kaip baldas tos spintelės visai nieko ir žiūrisi gerai, nepigiai atrodo ir dera interjere
Aiskiukas, reikes po senukus pasizvalgyt