[/quote]
patiko dusas tikriausiai ir mes kazka panasaus darysime, tik viduje vietoj plyteliu atidengsim senoviniu plytu sienu kampa ir plytas uzdengsim stiklu cia dar tik ideja, galvojam ar bus grazu ir funkcionalu
[quote=mimosa,2008 04 21, 08:18]
[/quote]
patiko dusas tikriausiai ir mes kazka panasaus darysime, tik viduje vietoj plyteliu atidengsim senoviniu plytu sienu kampa ir plytas uzdengsim stiklu cia dar tik ideja, galvojam ar bus grazu ir funkcionalu
[/quote]
Isanksto siulau pasirupinti labai gera dregmes izoliacija, kad nerasotu ta siena po stiklu ir pats stiklas is vidaus, nes gali tekti krapstyti lauk pelesi.
O siaip man atrodo, turetu atrodyti labai originaliai
[/quote]
[/quote]
Isanksto siulau pasirupinti labai gera dregmes izoliacija, kad nerasotu ta siena po stiklu ir pats stiklas is vidaus, nes gali tekti krapstyti lauk pelesi.
O siaip man atrodo, turetu atrodyti labai originaliai
esu mačius dušo kabiną (joje) išklijuota akmenėliais, rinktais Preilos ar Pervalkos papludymiuose, tie labai gražiai jūros nugludinti, apvalūs, buvo suklijuoti kaip mozaikinės plytelės. padaryta tokia juosta per vienos plytelės plotį ir per visą vonios kambario ilgį.
labai gražiai atrodė, pačios plytelės smėlio spalvos ir tie akmenukai
QUOTE(burbuliukasbum @ 2008 04 22, 10:18)
esu mačius dušo kabiną (joje) išklijuota akmenėliais, rinktais Preilos ar Pervalkos papludymiuose, tie labai gražiai jūros nugludinti, apvalūs, buvo suklijuoti kaip mozaikinės plytelės. padaryta tokia juosta per vienos plytelės plotį ir per visą vonios kambario ilgį.
mmmm irgi nebloga ideja! cia matei pati, ar kokiam zurnale? idomu butu pamatyt
Sweiki, noreciau paklausti, o kokias grindys jusu namuose, nes nezinom kokias det...nes galvojom parketlente-o jai kas su kulnais kaip zengs, tai liks duobes, plyteles-slidu, ir smelis labai nesiojasi, padekit!!!!!!!!
QUOTE(jurga1985 @ 2008 04 22, 22:52)
Sweiki, noreciau paklausti, o kokias grindys jusu namuose, nes nezinom kokias det...nes galvojom parketlente-o jai kas su kulnais kaip zengs, tai liks duobes, plyteles-slidu, ir smelis labai nesiojasi, padekit!!!!!!!!
pliteles neslidu tikrai, tik pliteles reikia grindims skirtas pirkti. Ir sorry, bet kodel su kulniukais kazkas vaikscios namie? jei jau taip bus, tada reikia kieta medi tiesiog pasirinkti. Yra medziu kietumo lenteles
O del smelio, tai kilimeliai tam skirti IMHO
Labai norėjau paklausti, ar nesimato drabužiai per ta šviesų stiklą (kur per spintos durų vidurį įdėta). Pati labai noriu į prieškambario spintą užsisakyti ištiso tokios stiklo duris, tik nerimauju ar nesimatys kas sudėta
Jei rinksies matini stikla (nesvarbu smelinta ar chemiskai numatinta) - drabuziai persimatys. Ir tai nebus labai grazu nors ir tvarkingai sukabinta - juk taip ir persisvies "mirgu-margu" ivairiaspalviai drabuziai (tik kataloguose nufotkina vienos spalvos marskiniu prikabine, tai tvarkingai ir atrodo ) Bet dabar buna l.graziu dazytu stiklu, kurie tik siek tiek persimato arba yra isvis nepermatomi
QUOTE(mimosa @ 2008 04 22, 11:32)
mmmm irgi nebloga ideja! cia matei pati, ar kokiam zurnale? idomu butu pamatyt
pati mačiau, buvau svečiuose
QUOTE(jurga1985 @ 2008 04 22, 22:52)
mes dėjo dalį plytelėmis (virtuvėje ir prieškambaryje ir jie susijungia siaura juosta), dalį laminatą kambariuose. plytelės slidžios, kai jos šlapios arba blizgančios (dengtos glazūra ar kokios ten), mes dėjo grublėtas.
laminatą dėjo dėl to, kad turim mažą dukrytę, kuriai vis kas nors iškrenta iš rankų ar ji pati numeta (na pasitaiko ir man ką nors išmesti). jei būtume dėję parketlentes tai jau seniai viskas būtų duobutėmis nusėta. mūsų apsisprendimą nulėmė pardavėjas, pamatęs, kad turim mažylę, jis paėmė raktą ir įspaudė į parketlentę ir parodė, kas gali atsitikti kai vaikas ką nors išmes ant grindų. tai nusipirkom laminatą ir esam patenkinti. ai mažoji paaugs galbūt jį pakeisim į parketlentes.
Iriska - medžio kietumas niekada nebus toks kaip akmens, vistiek gali likti žymės po kažkokio smūgio, o juk pas jurgą1985 auga mažylis
QUOTE(Brigitte @ 2008 04 23, 09:51)
Jei rinksies matini stikla (nesvarbu smelinta ar chemiskai numatinta) - drabuziai persimatys. Ir tai nebus labai grazu nors ir tvarkingai sukabinta - juk taip ir persisvies "mirgu-margu" ivairiaspalviai drabuziai (tik kataloguose nufotkina vienos spalvos marskiniu prikabine, tai tvarkingai ir atrodo ) Bet dabar buna l.graziu dazytu stiklu, kurie tik siek tiek persimato arba yra isvis nepermatomi
mes stiklo kategoriškai atsisakėm,ir kad spinta nebūtų "nuobodi", mes įdėjo medienos plokšteles kaip kambario durys. firmoje, kur gaminom duris, užsakėm plokšteles, ir jas perdavėm spintos gamintojams ir jie vietoj stiklo įdėjo medį. kuklu, paprasta ir dera. pačios spintos duris derinom prie parketo, o jose esantis elementas dera prie lovos ir durų.
QUOTE(jurga1985 @ 2008 04 22, 20:52)
tuomet puikus sprendimas butu laminatas, tik jis turetu buti 32 ar 33 klases, zodziu atsparesnis duziams ir pan.
pradėsiu ir aš pateikinėti savo šeimos lizdelio nuotraukas, bet kelsiu po vieną erdvę, o ne viso buto iškarto, kadf neapkrauti forumo ilgu postu, ir kad gauti pakankamai nuomonių
mūsų miegamasis
mūsų miegamasis
Burbuliuk, labai neblogas tavo miegamasis. O sakyk ar ten drabužinė? koks jos gylis? Turiu spintą su stumdomom durim, tai man tos durys kabančiuų rūbų rankoves vis priveria
Papildyta:
O spalva sienu violetinė ar balta?
Papildyta:
O spalva sienu violetinė ar balta?