Įkraunama...
Įkraunama...

Buto fotoalbumai - 5

idomi tema thumbup.gif pasisakysiu ir aš, esu prijaučiant tiems alia dizaineriams, bet tikrai ne peikt susiruošiau, o pasakyt savo, kaip kažkiek išmanančios toje srityje, nuomonę apie šį konfliktą tongue.gif juokinga mergaitės, kai šitaip piktai reiškiate savo nuomonę, kai viskas yra post factum, juk niekas neis ir iš naujo neperdarynės savo namų, kurie tik tik įrengti. galima patarti, kažkur kažką pakeisti, bet gražiuoju mirksiukas.gif nesiruošiu iš tikrųjų niekam nieko įrodinėt, tik noriu iš savo patirties pasakyt, kad kiek dizainerių, tiek nuomonių mirksiukas.gif vat mano kolegė, išgirdusi kaip ruošiuosi įrenginėt savo namus, pasakė "gražu, bet tu esi labai nuobodi/konservatyvi" biggrin.gif
ir dar ką norėjau pasakyt, jei žmogus savo namus kuria pats, tai jis tai daro kaip jam atrodo geriau, nepramatydamas to, ką mato dirbantis tą darbą žmogus mirksiukas.gif bet žmogus stegiasi, jam gražu, dėl to reikia tik pagirt ir pamatyt gražius dalykus, o ne vien trūkumus 4u.gif

laimike, gražūs tavo namučiai, svarbiausia, kad iš širdies įrenginėti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Cobrytė @ 2008 04 17, 13:35)
Suprantu, kad jei jau deda savo namučių nuotraukas, tai žmogus turi būti pasiruošęs išgirsti pačių įvairiausių nuomonių.
Bet sakyčiau, gal tikslingiau būtų išsakyti savo nuomonę, tarkime "žinai, man atrodo, kad pas tave, pakeitus užuolaidų spalvą, arba vietoj roletų pasikabinti x spalvos romanetes, tada kambarys taptų jaukesnis", arba jei pakeisi staliuką, vietoje stiklinio į rudą medinį, kambarys taps jaukesniu", " o gal perstūmus komodėlę prie lango atsirastų vietos tam ir anam ir tada nebebūtų tas ar anas kampas apkrautas".
O dabar kažkokia nesąmonė gaunasi, vienos sako, kad man tavo namai nepatinka, nes man toks stilius nemielas, o kitos atvirkščiai, man ten per šviesu, o vat pas tave tamsiau ir jaukiau. O viso šito prasmė kokia?  blink.gif Tada kokią apklausą surenkime, kokio stiliaus namučiai populiariausi mūsų tautiečių tarpe. Ar jūs čia bandote atrasti butą kuris patiktų be išimties visiems?? Manyčiau nerealu.

QUOTE(Cobrytė @ 2008 04 17, 14:56)
Labai gražiai pasakei. Ir aš prisijungiu drinks_cheers.gif
O kritika gal ir geras dalykas, bet turi būti motyvuota kritika, o ne patinka-nepatinka schmoll.gif

kol iki galo puslapius perskaičiau, tai radau kas pasakė tai ką ir aš norėjau pasakyti, tai spyglis2

QUOTE(spyglis2 @ 2008 04 18, 15:46)
idomi tema  thumbup.gif pasisakysiu ir aš, esu prijaučiant tiems alia dizaineriams, bet tikrai ne peikt susiruošiau, o pasakyt savo, kaip kažkiek išmanančios toje srityje, nuomonę apie šį konfliktą  tongue.gif juokinga mergaitės, kai šitaip piktai reiškiate savo nuomonę, kai viskas yra post factum, juk niekas neis ir iš naujo neperdarynės savo namų, kurie tik tik įrengti. galima patarti, kažkur kažką pakeisti, bet gražiuoju  mirksiukas.gif nesiruošiu iš tikrųjų niekam nieko įrodinėt, tik noriu iš savo patirties pasakyt, kad kiek dizainerių, tiek nuomonių  mirksiukas.gif vat mano kolegė, išgirdusi kaip ruošiuosi įrenginėt savo namus, pasakė "gražu, bet tu esi labai nuobodi/konservatyvi"  biggrin.gif
ir dar ką norėjau pasakyt, jei žmogus savo namus kuria pats, tai jis tai daro kaip jam atrodo geriau, nepramatydamas to, ką mato dirbantis tą darbą žmogus mirksiukas.gif bet žmogus stegiasi, jam gražu, dėl to reikia tik pagirt ir pamatyt gražius dalykus, o ne vien trūkumus  4u.gif

su tavąja nuomone sutinku 100 proc., nes jau čia parodomi namai, kurie baigti, o ne plikos sienos, tai jau tikrai žmonės finansais nesimėto, kad po gautos "kritikos" pultų nusikabinėt užuolaidas ir užsisakinėti romanetes ar pan.
kiekvienas į savo namus dedam tik tai kas prieinama pagal savąjį skonį, renkantis iš to kiek leidžia kišenė.

gal būt reiktų dėti dar tik įrenginėjamo būsto nuotraukas, pvz. nusidažius sienas tomis spalvomis kurios jam patinka ir tik tada jam patarti, ką ir kur sudėti, pakabinti ar patiesti
Atsakyti
Galima tik dziaugtis tais zmogeliukais, kurie jau taip namucius susitvarke... Juk dazniausiai taip yra, kad remontai niekada nesibaigia... Tai to truksta, tai ta dar reikia padaryti... Todel tik sveikinu merginas, kurios gali pasigirti graziais namuciais, kuriuose jauciasi laimingos. As galesiu savo namu foto ideti gal po 5 metu.. doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Ot susitvarkysiu iki galo ir būtinai įdėsiu. nuotraukas. Buvau pati sau dizainerė...galėsit kritikuoti.
Atsakyti
QUOTE(kusachius @ 2008 04 18, 01:30)
Tokie pasakymai: uzuolaidos per prastos su lovatiese , odiniai baldai standartiniai , Daug staciu kampu -mano manymu, ne kritika, o sudirbinėjimas. Tai nieko nesakantys, ir jokių alternatyvių sprendimų nesiūlantys pasakymai. Reiktų argumentuoti, kuo prastos užuolaidos -nedera spalva, faktūra, tankumu? ar kaina nedera? bet kad lygtai nesurašytos kainos... Kas laikoma standartiniais odiniais baldais, ir jeigu jų forma tiek paplitusi, kad jau tapo standartu, kuo jie netinka šiame interjere? na, o stačių kampų moderniuose interjeruose tikrai būna sočiai, tad čia visiškai abstraktus kritikos neatlaikantis pasakymas...

puikus komentaras thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Cobrytė @ 2008 04 18, 15:42)
Bet gal tada dedame tik nuotraukas, rūpimus klausimus rašome į až, ir jokių bereikalingų aikčiojimų ir oikčiojimų nerašinėjame?Jei randame idėją, tada ją prisitaikome sau, jei ne, tada mandagiai nutylime g.gif Nes bet kokiu atveju, jau iki absurdo daėjome.

Taikliai pasakyta drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(AMELY @ 2008 04 18, 22:15)
Ot susitvarkysiu iki galo ir būtinai įdėsiu. nuotraukas.  Buvau pati sau dizainerė...galėsit kritikuoti.

Lauksim 4u.gif Pasigrožėsim, pagirsim už tai, kas patiko. Gal kokią idėją pavyks nugvelbti blush2.gif O jei kas nepatiks, kultūringai nutylėsim (bent jau aš pasižadu) unsure.gif
Laukiam visų, norinčių rodyti savo namučius, nedvejokit ir nebijokit tos "dizainerių" kritikos, nes kiek teko sekti ir skaityti šį forumą, tai dar neteko regėti nei vienos aršios kritikuotojos ar išmintingos "dizainerės" namų. Įdomu, kodėl? hihihi.gif
Drąsiau mirksiukas.gif
Atsakyti
sveikos, skaiciau ir pyktelejau, jei reiskiat kritika, tai reik moket ir kritikuot mad.gif
QUOTE(Nosferatu @ 2008 04 16, 15:23)
Eilinis butas , tvarkingas, bet grozio neizvelgiu.Tamsu, niuru 

man jis nepanasus i eilini buta

QUOTE(Nosferatu @ 2008 04 17, 17:52)
Galiu ir isvardint butent kas man asmeniskai nepatiko. WC standartiska kriaukle, duso kabina nieko neprikibsi, spalvos smelio , dekoras kiek tai papuosia, bet nezymiai. Miegamasis: siena roziu grazu, bet uzuolaidos per prastos su lovatiese ir isvada tamsu niuru, jaukumo nesudaro, truksta staliniu gal lempu, apsvietimo užslepto, kad isryskint graziausias detales. Toliau..... orangine siena  doh.gif labai daug orange spalvos, jai butu viena siena dekoruota, puse bedos, bet dabar  doh.gif apibrezta balta kaip statula praejimas i virtuve kuris niekaip nesuderinta su kambariu, nera pereinamu spalvu , odiniai baldai standartiniai , bet kodel autore pasirinko kreminius  g.gif .... Virtuve labai apkrauta niekalais, reiskias truksta pasidejomo daiktams, uzkrauta tamsi virtuve..... man sitame bute truksta erdves ir sarysio spalvu, pereinamu spalvu, susvelnint ir kaip intarpas i kitas patalpas. Daug staciu kampu, grubumo...net atrodo kad vyras dizaineris siame bute, o moteriskos rankos pritruko, arba neleido jai pasireiksti.  unsure.gif

idomu, kaip pas pacia atrodo virtuve g.gif nera "niekalu" g.gif ? autore manau rinkos tokius baldus, nes tiko ir patiko.

QUOTE(Nosferatu @ 2008 04 17, 18:35)
nekritikuoju, bet gal greiciau patariu mirksiukas.gif
o del savo, o kam  g.gif kas ateina pas mus i sveciu, nori mane samdyti kaip dizainere, man jau kaip pagirimas/ ar kritika is draugu, pazystamu. Nors kritkos nesulaukiu aisku, o galetu pasakyti. Bet turbut neranda ka  rolleyes.gif

nepastebejau nei vieno patarimo, o tik tai kas negrazu schmoll.gif

QUOTE(Cobrytė @ 2008 04 17, 19:53)
O man jau geriau tokia konkreti kritika, negu patinka-nepatinka. Žmogus gal gali atsižvelgti ir kažką dar pataisyti. Jei mato reikalą, žinoma smile.gif

jei zmogus renginejosi buta, jis ji rengesi, kaip jam patogiau, grazu ir jauku, o PATAISINEJIMAI tai ka as zinau, foto buvo deta, tam, ka parodytu, o ne tam kad po kritikos taisynetis mirksiukas.gif

QUOTE(Nosferatu @ 2008 04 18, 08:10)
Ka jau padarysi jau as toks zmogus, tiesus  doh.gif ir daug kam nepatinka aisku. bet uzsleptu fraziu nemoku sakyti, sakau ta ka matau.

Manau po tokiu kritiku, o ne patarimu nei viena nebenores deti savo buto foto g.gif
Atsakyti
QUOTE(Nosferatu @ 2008 04 17, 19:35)
nekritikuoju, bet gal greiciau patariu mirksiukas.gif
o del savo, o kam  g.gif kas ateina pas mus i sveciu, nori mane samdyti kaip dizainere, man jau kaip pagirimas/ ar kritika is draugu, pazystamu. Nors kritkos nesulaukiu aisku, o galetu pasakyti. Bet turbut neranda ka  rolleyes.gif

Įdėk savo, gal mes rasim hihihi.gif
Atsakyti
as manau jei dedi savo namu fotkes tai seimininkas ir turi tiketis ir pagyrimu ir kritikos,niekas nesako jam kazka keist ar daryt tiesiog isklausyt,mes gi nepuolame taip daryt kaip zmones sako,tik atsirenkam kas mums priimtina ir kas grazu,jei as deciau savo nuotraukas visiems paziuret,tai tikrai nematau ko cia isizeidinet 4u.gif tai kokio velnio cia jas deti,juk tam ir yra forumas padiskutuoti,isreiksti savo nuomone,o jeigu matyt kas negrazu ir tyleti,kaip sakant primesti zmogui,kad grazu,manau neteisinga ax.gif
Atsakyti
QUOTE(linnce @ 2008 04 19, 13:23)
as manau jei dedi savo namu fotkes tai seimininkas ir turi tiketis ir pagyrimu ir kritikos,niekas nesako jam kazka keist ar daryt tiesiog isklausyt,mes gi nepuolame taip daryt kaip zmones sako,tik atsirenkam kas mums priimtina ir kas grazu,jei as deciau savo nuotraukas visiems paziuret,tai tikrai nematau ko cia isizeidinet 4u.gif tai kokio velnio cia jas deti,juk tam ir yra forumas padiskutuoti,isreiksti savo nuomone,o jeigu matyt kas negrazu ir tyleti,kaip sakant primesti zmogui,kad grazu,manau neteisinga ax.gif

pritariu tau, aisku reikia moketi ta kritika issakyti, kad tai ir butu kritika, o ne sudirbinejimas, pati ruosiuosi savo buta cia parodyt, tik sofa reik nusipirkt smile.gif yra keletas smulkmenu, kurios man schmoll.gif tai jei kas jas pastebes as tik pritarsiu, o tai kas man grazu, tas ir liks grazu po bet kokios kritikos, nes pasitikiu savo skoniu cool.gif
Atsakyti
kitaip tarian reikia gerbti laisvo žodžio demokratiją lotuliukas.gif

taigi reikia dėti fotkes ir nekreipti dėmesio kas ką blogo pasakė. na, o pagyros visiems patinka biggrin.gif
Atsakyti