Įkraunama...
Įkraunama...

Buto fotoalbumai - 5

QUOTE(Nosferatu @ 2008 04 17, 19:52)
doh.gif Galiu ir isvardint butent kas man asmeniskai nepatiko. WC standartiska kriaukle, duso kabina nieko neprikibsi, spalvos smelio , dekoras kiek tai papuosia, bet nezymiai. Miegamasis: siena roziu grazu, bet uzuolaidos per prastos su lovatiese ir isvada tamsu niuru, jaukumo nesudaro, truksta staliniu gal lempu, apsvietimo užslepto, kad isryskint graziausias detales. Toliau..... orangine siena  doh.gif labai daug orange spalvos, jai butu viena siena dekoruota, puse bedos, bet dabar  doh.gif apibrezta balta kaip statula praejimas i virtuve kuris niekaip nesuderinta su kambariu, nera pereinamu spalvu  verysad.gif  cool.gif , odiniai baldai standartiniai , bet kodel autore pasirinko kreminius  g.gif .... Virtuve labai apkrauta niekalais, reiskias truksta pasidejomo daiktams, uzkrauta tamsi virtuve..... man sitame bute truksta erdves ir sarysio spalvu, pereinamu spalvu, susvelnint ir kaip intarpas i kitas patalpas. Daug staciu kampu, grubumo...net atrodo kad vyras dizaineris siame bute, o moteriskos rankos pritruko, arba neleido jai pasireiksti.  unsure.gif

Kaip negražu schmoll.gif Įdėk pirmiausia savo buto nuotraukas , o paskui užsiimk tokia griežta kritika. O iki patarimų tau dar toli. doh.gif
Po tokių išsišokimų, nenuostabu, kad niekas nebenori dėti savo buto nuotraukyčių g.gif
Atsakyti
aha pritariu,tiek kritikos prisiskaicius,nesinori jos isgristi ir savo adresu... blink.gif ne kiekvienam leidzia galimybes pirkti modernius,prabangius,pacius naujausius,pagal uzsakyma gamintus baldus,siutas uzuolaidas po kelis tukst. lt. smile.gif ar cia visos labai pasiturincios tik rodo ir kritikuoja namus? smile.gif man atrodo tolerancijos truksta,reikia gerbti kiekvieno skoni ir pasirinkima,jei kas ir nepatinka,galima viska svelniau pasakyti ar patrti mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(kusachius @ 2008 04 17, 23:30)

Tokie pasakymai: [b]uzuolaidos per prastos su lovatiese , odiniai baldai standartiniai , Daug staciu kampu -mano manymu, ne kritika, o sudirbinėjimas. Tai nieko nesakantys, ir jokių alternatyvių sprendimų nesiūlantys pasakymai. Reiktų argumentuoti, kuo prastos užuolaidos -nedera spalva, faktūra, tankumu? ar kaina nedera? [/B]

va butent drinks_cheers.gif visi kazkaip skirtingai suvokia ta kritika..
Atsakyti
Ka jau padarysi jau as toks zmogus, tiesus doh.gif ir daug kam nepatinka aisku. bet uzsleptu fraziu nemoku sakyti, sakau ta ka matau.
Atsakyti
labutis

kazin kodel mnes nepiktina cia issakyta kritika g.gif
gal del to kad man patinka ten gyventi...ne viskas tobula,bet .....

tik noretusi tos kurios daugiausia kritikuoja parodytu savo namucius...ir mes galetumem pasidziaugti tobulais namais smile.gif
Atsakyti
QUOTE(laimikė @ 2008 04 18, 10:27)
labutis
kazin kodel mnes nepiktina cia issakyta kritika g.gif
gal del to kad man patinka ten gyventi...ne viskas tobula,bet .....
tik noretusi tos kurios daugiausia kritikuoja parodytu savo namucius...ir mes galetumem pasidziaugti tobulais namais smile.gif

Per tą kritiką mano klaismo nepstebėjot doh.gif man smalsu kor lovą miegamojo pirkta, nes aš kažko panašaus stiliaus ieškau.
Atsakyti
Šiaip tai ir aš manau, kad nededa, nes bijo kritikos. Gera šaukti, kad aš dizainerė, ir padariau viską čiki. bet tada gal jei ne savo namus, tai gal kokį kitą savo darbą parodytų, juk jei tą darbą dirba, tai tikrai pavyzdžių turi. Ir tegu tik neaiškina, kad reklamos nereikia, kažkodėl kiti savo darbus viešai rodo, o yra tikrai žinomi. Gal dėl to, jog nebijo. mirksiukas.gif
Aš dar neapsisprendžiu, ar dėsiu čia savo namučius, kai jie jau bus sutvarkyti. Bus matyti. Manau, kad paprasčiausiai NEIŠDRĮSIU. O ir iki dizainerės man, kaip karvei iki mėnulio biggrin.gif
Atsakyti
As asmeniskai manau, kad geriau jau pasakyti patinka nepatinka, negu prirasyti visa aibe "patarimu" ir taip manau del keliu priezasciu: visi zmones skiriasi ir niekada neturesi tokiu namu, kurie patiktu visiems, ir naturalu kad kazkam patiks, kazkam nepatiks; manau idejusi savo namus as tikeciausi, kad kazkam nepatiks ir man daug labiau patiktu pamatyti tik "ne mano stilius", o ne "pas tave namuose tas negerai, reikia keisti tuo, tas negerai, reikia keisti anuo, dar tas trecias nesiziuri, o ir ketvirtas blogai, o penktas isvis brokas", paskui dar rimtai pradeciau pati matyti tuos 'trukumus' ir jie kliuti pradetu; jeigu man butu idomu, kas pas mane kazkieno nuomone blogai, pasiklausciau.. Esme, kad namu temoje nera teisingos nuomones ir kodel vienos ar kitos 'dizaineres' patarimai turetu rupeti zmogui, kuris jau pasistate tokius namus, kokiu ir norejo - nemanau kad kuri nors puls pasiskaiciusi cia kas pas ja uzuolaidos negrazios jas keisti - gi ji jau issirinko tokias kokiu norejo.. Patarimus reiketu duoti tose temose, kur zmones dar tik renkasi, dvejoja, galvoja ka pirkti, o ne cia, kai matai 'gatava produkta'..

Man paciai labiau prie sirdies antrasis butas, bet kazkaip nedrysciau cia pradeti zmogui aiskinti kad pas ji ne tokie kokie MANO NUOMONE (kam rupi mano nuomone? biggrin.gif ) turetu buti baldai ar dar kas..

Reikia pasidziaugti, kad yra zmoniu, kuriems patinka butas, bet reikia priimti ir tai, kad kazkam nepatinka ir 'nesiknisti' giliau, nes paskui prasideda pastabos atgal ir pykciai..
Atsakyti
QUOTE(kryyste @ 2008 04 18, 13:36)
Per tą kritiką mano klaismo nepstebėjot  doh.gif man smalsu kor lovą miegamojo pirkta, nes aš kažko panašaus stiliaus ieškau.

mes pirkom siauliuose....oo jus is kokio miesto g.gif
Atsakyti
QUOTE(laimikė @ 2008 04 18, 13:13)
mes pirkom siauliuose....oo jus is kokio miesto  g.gif

Aš tai iš Vilniaus, bet mano sesuo Šiauliuse gyvena, o gal firma ar parduotuvę galit norodyti? Ir kainą jei nėra didelė paslaptis, galima ir į až blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(kusachius @ 2008 04 18, 01:30)
Deja, dar tik po 2-3 mėnesių nusimato įkurtuvės  ax.gif ir galės kritikuot visos norinčios išsijuosusios  mirksiukas.gif  lotuliukas.gif

Mano ikurtuves irgi kazkur uz 2men wink.gif Bet dabar suprantu, kodel zmogiukai cia taip neaktyviai fotkytes deda...Juk pilna tokiu, kurios neturi, kur issiliet ir maiso su zemem, vaizduodamos neva "kokios jos kietos dizaineres" viska ismanancios, bet keisciausia, kad sawo tobulu namu, su moderniais, fantastiskais baldais, nepriekaistingom lovatiesem ir uzuolaidom, isskirtiniais vonios kambariais neparodo...Mano manymu, zema yra peikti kitu idejas, juk cia zmones ideda savo namu sprendimus, ir zema is ju tyciotis...Todel dar gerai pagalvosiu, ar apskritai verta cia deti savo namus...
Atsakyti
Bet gal tada dedame tik nuotraukas, rūpimus klausimus rašome į až, ir jokių bereikalingų aikčiojimų ir oikčiojimų nerašinėjame?Jei randame idėją, tada ją prisitaikome sau, jei ne, tada mandagiai nutylime g.gif Nes bet kokiu atveju, jau iki absurdo daėjome.
Atsakyti