Įkraunama...
Įkraunama...

Buto fotoalbumai - 5

jooratukes butukas labai jaukus smile.gif Mano dar irenginejamas, bet maniskis bus irgi panasaus stiliaus, toks naturalistiskai minimalistinis. Ypac spalvytes patiko, neerzinancios, liux thumbup.gif
Atsakyti
doh.gif Galiu ir isvardint butent kas man asmeniskai nepatiko. WC standartiska kriaukle, duso kabina nieko neprikibsi, spalvos smelio , dekoras kiek tai papuosia, bet nezymiai. Miegamasis: siena roziu grazu, bet uzuolaidos per prastos su lovatiese ir isvada tamsu niuru, jaukumo nesudaro, truksta staliniu gal lempu, apsvietimo užslepto, kad isryskint graziausias detales. Toliau..... orangine siena doh.gif labai daug orange spalvos, jai butu viena siena dekoruota, puse bedos, bet dabar doh.gif apibrezta balta kaip statula praejimas i virtuve kuris niekaip nesuderinta su kambariu, nera pereinamu spalvu verysad.gif cool.gif , odiniai baldai standartiniai , bet kodel autore pasirinko kreminius g.gif .... Virtuve labai apkrauta niekalais, reiskias truksta pasidejomo daiktams, uzkrauta tamsi virtuve..... man sitame bute truksta erdves ir sarysio spalvu, pereinamu spalvu, susvelnint ir kaip intarpas i kitas patalpas. Daug staciu kampu, grubumo...net atrodo kad vyras dizaineris siame bute, o moteriskos rankos pritruko, arba neleido jai pasireiksti. unsure.gif
Papildyta:
QUOTE(Neo_laura @ 2008 04 17, 17:20)
jooratukes butukas labai jaukus smile.gif Mano dar irenginejamas, bet maniskis bus irgi panasaus stiliaus, toks naturalistiskai minimalistinis. Ypac spalvytes patiko, neerzinancios, liux  thumbup.gif

minimalizmu cia , net nekvepia.
O protingas minimalizmas yra brangus malonumas, siaip jau unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nosferatu: 17 balandžio 2008 - 17:51
Sukritikuoti lengviausia. Bet kartais nuomone reikia pareiksti subtiliai. Nes kas grazu vienam, kitam gali buti negrazu. Zinoma, kad zmones kurie parodo savo butukus viesai turi zinoti,, kad sulauks visokiausiu nuomoniu. Bet kazkodel tie kurie daugiausiai kritikuoja neigiamai, savo skoningai irengtu butu i foruma nededa. Gal vertetu ideti, kad kiti pasimokytu. As cia nepyktai. mirksiukas.gif
Atsakyti
nekritikuoju, bet gal greiciau patariu mirksiukas.gif
o del savo, o kam g.gif kas ateina pas mus i sveciu, nori mane samdyti kaip dizainere, man jau kaip pagirimas/ ar kritika is draugu, pazystamu. Nors kritkos nesulaukiu aisku, o galetu pasakyti. Bet turbut neranda ka rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(skarinka @ 2008 04 17, 19:08)
Sukritikuoti lengviausia. Bet kartais nuomone reikia pareiksti subtiliai. Nes kas grazu vienam, kitam gali buti negrazu. Zinoma, kad zmones kurie parodo savo butukus viesai turi zinoti,, kad sulauks visokiausiu nuomoniu. Bet kazkodel tie kurie daugiausiai kritikuoja neigiamai, savo skoningai irengtu butu i foruma nededa. Gal vertetu ideti, kad kiti pasimokytu. As cia nepyktai. mirksiukas.gif

drinks_cheers.gif as irgi manau, kad kritiką reiketu paremti ir "gerais" pavyzdziais. be to, tokia intensyvi kritika atbaido nuo minties parodyti savo namus, juk tema skirta pasisemti ideju, o ne apversti kitus kritika ax.gif
o dėl skonio nesigincijama...
Atsakyti
O man jau geriau tokia konkreti kritika, negu patinka-nepatinka. Žmogus gal gali atsižvelgti ir kažką dar pataisyti. Jei mato reikalą, žinoma smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Nosferatu @ 2008 04 17, 19:35)
o del savo, o kam  g.gif kas ateina pas mus i sveciu, nori mane samdyti kaip dizainere, man jau kaip pagirimas/ ar kritika is draugu, pazystamu. Nors kritkos nesulaukiu aisku, o galetu pasakyti. Bet turbut neranda ka  rolleyes.gif

Tavo idetas bustas butu didziausias patarimas kitiems, kaip skoningai ir graziai galima isirengti. O gal neileidi todel, kad bijai kritikos? Kad draugai ir pazistami nekritikuoja, tai cia dar nerodyklis, o paprasciausias mandagumas. As niekada nektritikuoju ne todel, kad man viskas grazu, o tiesiog kiekvienas renkasi pagal savo skoni ir galimybes (tai irgi daug ka reiskia, kaip betikintumet, kad jei nera skonio ir pinigai nepades). O gal nenori izeisti, nes pagal jusu postus sprendziat savo adresu kritikos nepakestumet. Bet cia tik mano nuomone, greiciausiai kad klystu.
Savo buto foto nedeciau butent del tokiu kritiku. Ir ne todel, kad mane tai isgasdintu, ar kaip nors paveiktu, o tiesiog, kaip bebutu banalu, bet mano bustas, tai mano tvirtove. Ir man butu nesuprantama kritika, kad kazkur pas mane per mazai dekoru, ar per prastos uzuolaidos. Gal daugiau pinigu dekormas ar geresniom uzuolaidom neturejau pinigu, arba man paprasciausiai grazu kai dekoru yra butent tiek kiek ju ikompanavau.
Siame forume ne dizaineriu darbai sudeti. Nors ne visi dizaineriai turi gera skoni ir dalina gerus patarimus.
Na gal per daug prirasiau drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(skarinka @ 2008 04 17, 21:00)
Tavo idetas bustas butu didziausias patarimas kitiems, kaip skoningai ir graziai galima isirengti. O gal neileidi todel, kad bijai kritikos? Kad draugai ir pazistami nekritikuoja, tai cia dar nerodyklis, o paprasciausias mandagumas. As niekada nektritikuoju ne todel, kad man viskas grazu, o tiesiog kiekvienas renkasi pagal savo skoni ir galimybes (tai irgi daug ka reiskia, kaip betikintumet, kad jei nera skonio ir pinigai nepades). O gal nenori izeisti, nes pagal jusu postus sprendziat savo adresu kritikos nepakestumet. Bet cia tik mano nuomone, greiciausiai kad klystu.
Savo buto foto nedeciau butent del tokiu kritiku. Ir ne todel, kad mane tai isgasdintu, ar kaip nors paveiktu, o tiesiog, kaip bebutu banalu, bet mano bustas, tai mano tvirtove. Ir man butu nesuprantama kritika, kad kazkur pas mane per mazai dekoru, ar per prastos uzuolaidos. Gal daugiau pinigu dekormas ar geresniom uzuolaidom neturejau pinigu, arba man paprasciausiai grazu kai dekoru yra butent tiek kiek ju ikompanavau.
Siame forume ne dizaineriu darbai sudeti. Nors ne visi dizaineriai turi gera skoni ir dalina gerus patarimus.
Na gal per daug prirasiau  drinks_cheers.gif

viskas teisinga ir suprantama, gal as ir per daug rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Nosferatu @ 2008 04 17, 18:52)
minimalizmu cia , net nekvepia.
O protingas minimalizmas yra brangus malonumas, siaip jau  unsure.gif

Turejau omeny, kad neperkraunama bereikalingais baldais...O naturalistiska, nes vyrauja gamtos spalvos, neprabangu, bet jauku...oj nebutu lietuviai, supeiks, iskritikuos ir laimingi... smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Nosferatu @ 2008 04 17, 19:35)
o del savo, o kam  g.gif kas ateina pas mus i sveciu, nori mane samdyti kaip dizainere, man jau kaip pagirimas/ ar kritika is draugu, pazystamu. Nors kritkos nesulaukiu aisku, o galetu pasakyti. Bet turbut neranda ka  rolleyes.gif

Tai gal parodyk mums iš ko mokytis bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Nosferatu @ 2008 04 17, 21:40)
viskas teisinga ir suprantama, gal as ir per  daug  rolleyes.gif

Joa tikrai per daug...nepatinka, gali subtiliai kazkokiu pasiulymu mestelt, o ne ispeikti. Su zemem maisyt lengviausia... rolleyes.gif Be to, namai- tai toks savitas dalykas ir kiekvienas juos kuria sawaip ir pagal galimybes smile.gif O man tie daiktai virtuvej grazu, ne sterilu kaip ligoninej, matosi, kad gyvena seima...Ir tikrai ne tamsu smile.gif
Atsakyti
man, tiesą sakant, dar nei vienam iš čia įdėtų interjerų nepatiko viskas nuo... iki... . Bet aš nebandau sukritikuoti jų visų, kiek įmanoma, kad parodyčiau savo skonį. Čia ne toks ir tikslas šios temos, kad dizaino šedevrų prisižiūrėti. Čia, kiek suprantu, pasirodo žmonės kaip pagal savo skonį, išgales, fantaziją ar jos trūkumą įsirengė namus, pasidarė remontą. Ačiū jiems, kad nepatingi, nepabijo kritikos.
Tokie pasakymai: uzuolaidos per prastos su lovatiese , odiniai baldai standartiniai , Daug staciu kampu -mano manymu, ne kritika, o sudirbinėjimas. Tai nieko nesakantys, ir jokių alternatyvių sprendimų nesiūlantys pasakymai. Reiktų argumentuoti, kuo prastos užuolaidos -nedera spalva, faktūra, tankumu? ar kaina nedera? bet kad lygtai nesurašytos kainos... Kas laikoma standartiniais odiniais baldais, ir jeigu jų forma tiek paplitusi, kad jau tapo standartu, kuo jie netinka šiame interjere? na, o stačių kampų moderniuose interjeruose tikrai būna sočiai, tad čia visiškai abstraktus kritikos neatlaikantis pasakymas...
aš pati būtinai įdėsiu savo naujus namus, kai tik jie bus užbaigti. Deja, dar tik po 2-3 mėnesių nusimato įkurtuvės ax.gif ir galės kritikuot visos norinčios išsijuosusios mirksiukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti