valioo, kaip gražu, kaip tik šiandiena pagalvojau apie ievuchkos angelus, nulindau į jos temą - gal ko nerodo, ir še tau nuojauta......
sparneliai siuvineti?ar adatėlėm baksnoti?
kada laiko randi? mergaitėsne mažutės - dėmesio reikalaujančios
Sedona, linada- dėkui
Sparneliai siuvinėti aukso siūlu, taip pat ir dūda bei padelkų pakraštėlis. Bet, supratau,kad lengviau yra išbadyti, ypač padelkas, nes siuvinėjant neišeina normaliai ištraukt adatos-duri, o ji ir pasilieka angelo kūne, neįmanoma nei palenkt kaip kokio audinio, nei ką... mačiau-būna lenktų adatų pirkt, gal lengviau būtų
O laiko su kiekviena diena turiu vis mažiau Mano mažoji-tikra aktyvistė, alpinistė, darbininkė, viską jai reikia kartu daryti, o jei ne-pradeda stalais, palangėm vaikščioti, į paukščiukus žiūrėti, arba prie kriauklių vandeniu teškentis, vos spėju grindis šluostyt ir rūbus keisti Va taip laikas ir lekia... tai čia toks lyrinis nukrypimas, atleiskit...
Sparneliai siuvinėti aukso siūlu, taip pat ir dūda bei padelkų pakraštėlis. Bet, supratau,kad lengviau yra išbadyti, ypač padelkas, nes siuvinėjant neišeina normaliai ištraukt adatos-duri, o ji ir pasilieka angelo kūne, neįmanoma nei palenkt kaip kokio audinio, nei ką... mačiau-būna lenktų adatų pirkt, gal lengviau būtų
O laiko su kiekviena diena turiu vis mažiau Mano mažoji-tikra aktyvistė, alpinistė, darbininkė, viską jai reikia kartu daryti, o jei ne-pradeda stalais, palangėm vaikščioti, į paukščiukus žiūrėti, arba prie kriauklių vandeniu teškentis, vos spėju grindis šluostyt ir rūbus keisti Va taip laikas ir lekia... tai čia toks lyrinis nukrypimas, atleiskit...
QUOTE(ievuschka @ 2008 03 13, 23:14)
QUOTE(ievuschka @ 2008 03 28, 13:14)
QUOTE(ievuschka @ 2008 04 07, 13:40)
Sedona-šaunus darbas, puikios nuotraukos
O aš vėl vaidenuosi su angelu
Angelas Baltramiejus
O aš vėl vaidenuosi su angelu
Angelas Baltramiejus
tai bent .kai vartydama sia tema pamaciau angelus apatinis zandikaulis iki apacios atvypo .ievuschka is kur toks ikvepimas as suzaveta .gal kur galima pamatyti daugiau angeliuku?
mmm.kokie angeliukai <33
labai sužavėjo.
labai sužavėjo.
QUOTE(ievuschka @ 2008 04 07, 15:00)
nu kodėl nukrypimas- čia netgi labai susiję dalykai .
aš pvz siuvieju (viduriukus, prisegimus) atsistojusi virš komodos, kur jau vaikas nieko nepasiekia o velti dažnai ir nesiimu, nes žinau kad procesas bus N kartų pertraukiamas, o man kažkaip nesinori. taip va ir nieko nebedarau.
Bet 27 tema nera skirta tik linksmiems rankdarbiams pavasario tema, ar ne?
Sedona, Tavo salikas ir Tavo katinas labai grazus. Musu katyte irgi visada prisistato, kai as savo darbelius fotografuoju. Kad ir cia
http://www.flickr.com/photos/feltingme
QUOTE(linada @ 2008 04 08, 08:32)
nu kodėl nukrypimas- čia netgi labai susiję dalykai .
aš pvz siuvieju (viduriukus, prisegimus) atsistojusi virš komodos, kur jau vaikas nieko nepasiekia o velti dažnai ir nesiimu, nes žinau kad procesas bus N kartų pertraukiamas, o man kažkaip nesinori. taip va ir nieko nebedarau.
ojoj! O as irgi ne i tema:) LInada- sveikinimai didziausi!!!! Jau zinau- greitai atsiras laiko velimui:)) Lengvo Tau nesiojimo!
Papildyta:
QUOTE(ievuschka @ 2008 04 07, 15:00)
Sedona, linada- dėkui
chiiii- o Tu cia ne apie maniske rasei netycia?)))))
QUOTE(greeninlosangeles @ 2008 04 09, 01:41)
Sedona, Tavo salikas ir Tavo katinas labai grazus. Musu katyte irgi visada prisistato, kai as savo darbelius fotografuoju. Kad ir cia
Susipažinau ir su tavo katinėliu ir su ta gražia veltinio gėle
*Diva*, - malonu tave ''matyti''- toks retas svečias dabar jau čia
Kas dar nezinot, tai pranesu, kad Kaune ABC vel atsirado ivairiausiu graziu spalvu sluoksnos ir karsinio. Tikrai daug ir graziu
QUOTE(ramkos @ 2008 04 15, 12:31)
Kas dar nezinot, tai pranesu, kad Kaune ABC vel atsirado ivairiausiu graziu spalvu sluoksnos ir karsinio. Tikrai daug ir graziu
Tik reikia neuzmirsti pasakyti kad ta grazi vilna nebutinai gerai velsis Tiesiog nepulkit pirkti is karto daug
Sveikos, jei dar liko pradedančių gaminti rankdarbius užsukit ir jei pavyks sudalyvaukit
http://www.supermama...?...02776&st=72
http://www.supermama...?...02776&st=72