ievuschka, nuostabus angelas rūbeliai ir portfelis tokie gražūs tikras "senas hipis" fainas toks
Ievuchka, labai fainas angelo "CEMODANAS", o jau plaiku raudonumas
QUOTE(111dalia @ 2008 03 30, 16:25)
Ievuscha,tave žiūriu angelai traukia.Aš tai tiek kantrybės neturėčiau,galiu pasigrožėt tik kitų darbais.Man prie širdies šlapias vėlimas.
Praeitą savaitę gėlių vėlimo manija buvo užėjusi
Tai kad nelabai jie mane ir betraukia, ale kad prisižadėjusi esu tai dar kokie 8-9 turėtų atsirasti, o paskui tikrai pertrauką darysiu, nes šlapias vėlimas ir man patinka, va tik laiko nebelieka...O be to-ir to laiko šlapias vėlimas mažiau užima, greičiau rezultatas matosi, daugiau darbų padaryt galima...
Labai dailios tavosios gėlytės
DOSETH-
QUOTE(111dalia @ 2008 03 30, 15:25)
Nerealios gėlės
QUOTE(jolita-atiloj @ 2008 03 31, 17:13)
Laba diena,
Prisiziurejau i jusu darbelius. Vienas ivertinimas - PUIKU. Esat tikros saunuoles .
Nusipirkau vilnos. Veliau rutuliukus, dariau karolius. Viskas puikiai gavosi.
Vakar veliau kepure i pirti. Darbu eiga:
-pasidariau iskarpa is kartono, apklijavau plevele, kad neperslaptu.
-dejau vilna trim sluoksniais, ant virsaus tinkleli, slapinau siltu vandeniu, muilinau muilu.
-visa darba apverciau, uzlenkiau galus,krastus ir vel vilna deliojau 3 sluoksniais, dejau tinkleli ant virsaus, slapinau, muilinau.
-visa darba vel apverciau, nuemiau tinkleli ir uzlanksciau, priglosciau krastus.
-uzdejau tinkleli
-visa darbeli susukau ant kocelo, apvyniojau ranksluosciu ir kociojau
-kas kazkiek laiko isvynioju ir kita puse apvynioju
-kocioju, kocioju....
-kai iskarpai pasidaro ankstoka kepureje, prakerpu apacia ir isimu iskarpa.
KAIP MAN TOLIAU VELTI KEPURE???
As tryniau rankomis. Man kai kur gavosi skylutes? Tikriausiai reikejo vilnos deti 4 sluoksniais?
Dziovinau ant pripusto baliono
Kuri vilna slapiuoju budu veliasi geriau. Ta kuri svelnute ar ta kuri 'kandziojasi" ir yra siurksti?
Prisiziurejau i jusu darbelius. Vienas ivertinimas - PUIKU. Esat tikros saunuoles .
Nusipirkau vilnos. Veliau rutuliukus, dariau karolius. Viskas puikiai gavosi.
Vakar veliau kepure i pirti. Darbu eiga:
-pasidariau iskarpa is kartono, apklijavau plevele, kad neperslaptu.
-dejau vilna trim sluoksniais, ant virsaus tinkleli, slapinau siltu vandeniu, muilinau muilu.
-visa darba apverciau, uzlenkiau galus,krastus ir vel vilna deliojau 3 sluoksniais, dejau tinkleli ant virsaus, slapinau, muilinau.
-visa darba vel apverciau, nuemiau tinkleli ir uzlanksciau, priglosciau krastus.
-uzdejau tinkleli
-visa darbeli susukau ant kocelo, apvyniojau ranksluosciu ir kociojau
-kas kazkiek laiko isvynioju ir kita puse apvynioju
-kocioju, kocioju....
-kai iskarpai pasidaro ankstoka kepureje, prakerpu apacia ir isimu iskarpa.
KAIP MAN TOLIAU VELTI KEPURE???
As tryniau rankomis. Man kai kur gavosi skylutes? Tikriausiai reikejo vilnos deti 4 sluoksniais?
Dziovinau ant pripusto baliono
Kuri vilna slapiuoju budu veliasi geriau. Ta kuri svelnute ar ta kuri 'kandziojasi" ir yra siurksti?
Kiek žmonių, tiek skirtingų vėlimo būdų! Pabandysiu papasakot, kaip daryčiau aš:
-iškarpą geriau daryk iš storos polietileno arba tokios medžiagos, kuri dedama po laminato grindim.O kaip tu sugebėjai visą kepurę su kartonu ant kočėlo užsukt?
-išklojus vilną reiktų paviršių atsargiai paglostyt rankomis, iš pradžių-labai švelniai, po to-gal kiek stipresniais judesiais, kol nors šiek tiek vilna sukibs. O iš karto pradėjus kočioti vilną, ji susistumia, vietomis sustorėja, vietomis suplonėja, atsiranda skylės.
-kočioti reikia labai atsargiai,nuolat keisti gaminio kočiojimo kryptį, t.p. ne per ilgai, kad nesusidarytų siūlės tose vietose,kur užlankstei vilną. Todėl išėmus šabloną pirmiausia labai atsargiai rankomis užglostyk tas siūlių vietas, išlygink.
-o paskui jau trink rankomis, ar kočiok bambukiniu kilimėliu. Sluoksnių skaičius tikrai neįtakoja skylučių atsiradimą. Čia matyt būsi per stipriai patrynus dar nesukibusią vilną, t.y. tik išklotą vilnelę iškart kočiot pradėjai.
Dėl vilnos rūšies. Šlapiai, mano manymu, geriau velti sluoksną(tą švelnutę), bet ne dėl paties vėlimosi, o tiesiog ją lengviau lygiai vienodai iškloti, ji švelnesnė, galima suvelti tvirtą, bet tuo pačiu ir gana ploną veltinį, paviršius lygesnis. O karšinys labiau tinka sausam vėlimui, bet tikrai tai nėra taisyklė. Aš pati esu bandžiusi iš karšinio batukus velti, labai gerai susivėlė, tvirti. Viskas priklauso nuo būsimo gaminio paskirties, tavo norų ir įsivaizdavimų.
Sėkmės
Gal kas dar parašys ir kitokių nuomonių bei patyrimų
Ąžuolo rafinuotas skonis
tikrai taip skoni vaikinas turi puiku , labai grazu viskas
Fantastiškai aprėdyta Ąžuolo meilė