Tikra žiemos pasaka žiūrėčiau ir žiūrėčiau i tokius angeliukus...
Ievushka, tiesiog fantastika badyme ner tau lygiu
Jau kad prigyrėt, merginos... Tuoj nosį užriesiu
Netobulas jis, netobulas dar... Bet stengiuosi, bandau vis ką nors nauja išmastyti.
balu - tai kas kas, o tu tikrai gali visokių fainuolių žmogeliukų susikurpti
LT saulele-gi netinka šios angelės spalvos prie mano namų interjero teks parduoti...
Aurelia-yra yra daugybė sausojo vėlimo meistrų, mačiau internete-kokių grožių pridaro O beje-šiame darbe daug detalių ir šlapiai veltų:suknia, šalikas, kepurė, veltinukai, puodynė + kita technika atliktų, pvz.rogės. Aišku, badymas išlieka pagrindas, kuriant tokį angelą, bet krapštytis su tom šlapiom smulkmėm-irgi mielas užsiėmimas
Netobulas jis, netobulas dar... Bet stengiuosi, bandau vis ką nors nauja išmastyti.
balu - tai kas kas, o tu tikrai gali visokių fainuolių žmogeliukų susikurpti
LT saulele-gi netinka šios angelės spalvos prie mano namų interjero teks parduoti...
Aurelia-yra yra daugybė sausojo vėlimo meistrų, mačiau internete-kokių grožių pridaro O beje-šiame darbe daug detalių ir šlapiai veltų:suknia, šalikas, kepurė, veltinukai, puodynė + kita technika atliktų, pvz.rogės. Aišku, badymas išlieka pagrindas, kuriant tokį angelą, bet krapštytis su tom šlapiom smulkmėm-irgi mielas užsiėmimas
Padariau darbelių kuriais labai didžiavausi, visiem draugėm rodžiau, nosyte riečiau... Tada pamaniau reikia čia įkelti, prasiejau per visus veltinio forumas ir...PRAEJO NORAS DĖTI verksiu Tikriausiai kad jus nustebinti reikėtu pilaitę susivelti ar bent jau lambordžini
KAIP JUMS TAI PAVYKSTA?!
KAIP JUMS TAI PAVYKSTA?!
va merginos gal; cia jau ir buvo tokia nuoroda, bet man visai idomiai pasirode...
http://translate.goo...57594479785085/
http://translate.goo...57594479785085/
labai faina nuoroda , linksmu ten 'bauboku' yra man sitas toks mielas
Papildyta:
nagi baik save taip nuvertinti
laukiam tavo darbeliu foto
Papildyta:
QUOTE(Tamsioji ugnis @ 2008 11 13, 13:44)
Padariau darbelių kuriais labai didžiavausi, visiem draugėm rodžiau, nosyte riečiau... Tada pamaniau reikia čia įkelti, prasiejau per visus veltinio forumas ir...PRAEJO NORAS DĖTI verksiu Tikriausiai kad jus nustebinti reikėtu pilaitę susivelti ar bent jau lambordžini
KAIP JUMS TAI PAVYKSTA?!
KAIP JUMS TAI PAVYKSTA?!
nagi baik save taip nuvertinti
laukiam tavo darbeliu foto
Pasigirsiu ir as su savo naujais salikiukais
Gražūs šalikiukai. Ir tavo veltos gėlės labai dailios.
Sveikos,
Papirkau šiandien knygą "Veltinis", kaip nustebau ir apsidžiaugiau pamačius ten Ievuschkos angelus Sedonos pirštinaites ir nuostabius šalikus G00te tapočkas ir net savo šalikėlį
Nuoširdžiausi pagyrimai jūsų rankelėms
Bandysiu ir aš vilnelę prisijaukinti
Papirkau šiandien knygą "Veltinis", kaip nustebau ir apsidžiaugiau pamačius ten Ievuschkos angelus Sedonos pirštinaites ir nuostabius šalikus G00te tapočkas ir net savo šalikėlį
Nuoširdžiausi pagyrimai jūsų rankelėms
Bandysiu ir aš vilnelę prisijaukinti
pasirodysiu pakabukais JAUTUKAIS....
čia megzta veltinio technika....
ale kiek prisižiūrėjau gražumėlių...vulia.....
kaip tai retai užsuku, teks dažniau.....
čia megzta veltinio technika....
ale kiek prisižiūrėjau gražumėlių...vulia.....
kaip tai retai užsuku, teks dažniau.....
Ale jautukai- buliukai jau kokie!!!!