Zaliuzes pirkau maksimoje bet labai tankiai siulais perpintas. Laiko tikrai gerai nors senai su ja veliu. Tiek kad ju kaina nuo tos pigiosios gerokai didesne.
Bambukinius kilimelius reiketu iskart paciai perristi su tvirtu siulu ...ta prasme tokiu pat pynimu kaip kad jis perpintas. Kelis kartus gerai per krastus ir viduri pereiti ir neirs taip greitai
O aš ilgokai naudojau paprastą bambukinį kilimėlį labai plonais bambukiukais pintą.
Gėlytes jame fantastiškai veldavosi.Suiro mano kilimukas,o kito tokio niekur neberandu .Kiti kilimukai jo tikrai neatstoja
Gėlytes jame fantastiškai veldavosi.Suiro mano kilimukas,o kito tokio niekur neberandu .Kiti kilimukai jo tikrai neatstoja
QUOTE(blansyte @ 2008 10 13, 09:57)
O aš ilgokai naudojau paprastą bambukinį kilimėlį labai plonais bambukiukais pintą.
tikiu ,blansyt, kad gelytem uztenka ir tokio kilimuko, ale kaip tapcem ir kepurem- tai viens du ir payra... nu meginsiu su zaliucem, kad tik atsirastu namie vietos jai
reikia ir man zaliuze nusipirkti
QUOTE(Tranquility @ 2008 10 15, 15:55)
tikrai vualia- grazute...
QUOTE(Tranquility @ 2008 10 15, 15:55)
Labai įdomi..
Labai grazi roze
Ačiū
Tikra rožytė
Mano mažytis šalikiukas"JŪRA"
Mano mažytis šalikiukas"JŪRA"
blansyte, gražus šalikėlis. Tos bangelės, tikrai jūrą primena.