moterys, jus visos nerealios man zodziu truksta, apsakyti, ka jus cia visos pridariusios is tos vilnos snd kepiau pirma rnakinuka kol nebaigiau, tikrai nesirodysiu, bet landzioju po senas temas ir renku info ir vistiek nerandu, kaip pvz vientisos rankenos nuveliamos tokios placios kartu su rankine man cia toks aukstas pilotazas bet lb noreciau pameginti salikiuka koki ai, na nieko gero nepasakiau. tiesiog esu apzaveta - ir vilnos, ir jusu darbu
QUOTE(juperi @ 2008 10 09, 22:28)
Labai įdomus ornamentas, ir tikrai šlepetės nuotaikingiau atrodo Labai fainos
O gal čia koks ženklas, ką nors reiškia?
QUOTE(ievuschka @ 2008 10 10, 08:48)
Labai įdomus ornamentas, ir tikrai šlepetės nuotaikingiau atrodo Labai fainos
nu jooo...pati prisifantazavau- ir visiems sakau, kad tai "pagoniskas " simbolis ot melage bet kazkas panasaus i stilizuota saule
QUOTE(juperi @ 2008 10 10, 09:40)
nu jooo...pati prisifantazavau- ir visiems sakau, kad tai "pagoniskas " simbolis ot melage bet kazkas panasaus i stilizuota saule
Kas kada nors studijavo ką nors "prie meno", puikiai žino, kad svarbu gerai padaryti, o dar svarbiau gerai papasakoti
Gražios šlepetės
sveikutes, istiko man tokia beda ir nezinau kaip ja pataisyt,jei is viso dar galima ,nuveliau tapkes(pirma karta)bet matyt kazka negerai padariau,gal nelygiai sudejau sluoksnius.tai ir neuzsivele ties siulem,gavosi skyles,vietoj to,kad viena ant kitos uzeitu.gal kas gali patart? ar jau mesti jas lauk?
Žiūrint kokios ten skylės, gal parodyk, nes pagal pasakymą sunku patarti.
QUOTE(Kerpena @ 2008 10 10, 12:27)
Žiūrint kokios ten skylės, gal parodyk, nes pagal pasakymą sunku patarti.
tai kad neturiu fotiko
Noriu savo keletą darbų parodyti, tik labai ne koks pateikimas, reikės perfotografuot, o kol kas šios nuotraukos
QUOTE(laumar @ 2008 10 10, 17:03)
Noriu savo keletą darbų parodyti, tik labai ne koks pateikimas, reikės perfotografuot, o kol kas šios nuotraukos
Nu man tai laaaaabai grazu , o va klausimas kur pirkai medziaga ?
Ačiū, medžiagą pirkau www.vilnosfabrikas.lt ir galerijoje "Balta" Kaune. Tai šifoninis šilkas
labukas! grazumelis!
ir tinkamas metas saliams tas su raudonu
ir tinkamas metas saliams tas su raudonu