Uppsa, nuostabuoliška . Kur tiek dėsi, sakau gal suprasi užuomina
QUOTE(Katinytis @ 2008 09 13, 10:20)
Uppsa, nuostabuoliška . Kur tiek dėsi, sakau gal suprasi užuomina
padetos jau
uzhuomina tai supratau....jeez, kiek tokiu uzhuomminu gaunu
ale, zhinai, nezhinosi kas kieno feja...tai lauk shviesiai rudas, kaip visada?
QUOTE(uups @ 2008 09 12, 18:55)
iveltas kitos spalvos veltinis
uups, koki sablona naudojat? arba tiksliau ant ko pabaigoj formojat? l.grazi forma Jusu tapkuciu
QUOTE(juperi @ 2008 09 13, 11:37)
uups, koki sablona naudojat? arba tiksliau ant ko pabaigoj formojat? l.grazi forma Jusu tapkuciu
ant beleko, kas pasitaiko po ranka, svarbu, kad butu panashaus didumo turejau tokia kojos 'ishkamsha' pasidarius, kartais ant savos kojos, vaikishku guminuku, arba tu guminiu batuku, kur i jura skirti eit maudytis (ne lastu )
QUOTE(uups @ 2008 09 12, 01:37)
nu chia kas kiek megsta padirbet ....ash, pvz, tikrai nematau prasmes lankstinet kas 2 sluoksnius...nebent 2 spalvu tapkes veliu, tada jau nori-nenori tenka...
Ir 6 sluoksniu deliot tp nematau prasmes kam?- man ir 3, max4, sluoksniai-per akis.... o perejimai ir uzhlenkimai nuo lankstymo ar sluoksniu skaichiaus tikrai neatsiranda jei gerai ishtempi vilna palei shablono krashteli ir pradedi velt butent nuo jo,- niekada neatsiras tokio pobudzhio 'broko'
apsirodysiu ta pacia proga
[
Ir 6 sluoksniu deliot tp nematau prasmes kam?- man ir 3, max4, sluoksniai-per akis.... o perejimai ir uzhlenkimai nuo lankstymo ar sluoksniu skaichiaus tikrai neatsiranda jei gerai ishtempi vilna palei shablono krashteli ir pradedi velt butent nuo jo,- niekada neatsiras tokio pobudzhio 'broko'
[
tu čia tikrai apie tapkių vėlimą kalbėjai????? nesupratau nė vieno žodžio tik supratau, kad niekad nemokėsiu jų velti tu ką tik atėmei iš manęs viltį
QUOTE(winia @ 2008 09 13, 21:10)
tu čia tikrai apie tapkių vėlimą kalbėjai????? nesupratau nė vieno žodžio tik supratau, kad niekad nemokėsiu jų velti tu ką tik atėmei iš manęs viltį
chia konspiracija.... ish tiesu tai ash apdedu vilna sportbati ir metu i skalbianke...yzi
QUOTE(uups @ 2008 09 13, 22:14)
chia konspiracija.... ish tiesu tai ash apdedu vilna sportbati ir metu i skalbianke...yzi
šitą metodą aš žinau, bet kartais gaunas pustapkė tik
Aš ne taip lengvai, bet kartais gaudavau dovanu, manau ši karta nepraslysiu .Nes man abi variacijos labai sudetingos
reiks rinkt kolektyva ir pravest kursus, skaitau
uups, su sportbaciu tai manau, kad apskritai nieko nesigautu... karta bandziau baliona apvelt skalbenkej- tai tik daug vilnos sugadinau, kuri veliau siukslinej atsidure.
dar beda- kaip pasidaryti atitinkamu dydziu formas? sau tau nusiveliu- pabaigoj apveldama ant savo kojos, bet kaip pvz . kokiam vyrukui 43 d. ??? pasisodint svetima vyra vonioj ir "damusinet" ??? ...cia jau negerovem kvepia ...
dar beda- kaip pasidaryti atitinkamu dydziu formas? sau tau nusiveliu- pabaigoj apveldama ant savo kojos, bet kaip pvz . kokiam vyrukui 43 d. ??? pasisodint svetima vyra vonioj ir "damusinet" ??? ...cia jau negerovem kvepia ...
man ir su balionais ner bedos,- apklostau vilna,- shmuksht i skalbykle ir voila:
in fact, ketinu pirkt kokia geresne skalbykle, kur tik vilna imetei, rezhima uzhprogramavai ir nuvelia ka nori
o del vyru koju tai nezhinau...manau, galima tiesiog pagal centimetrus 'ish akies' rankomis formuot ir viskas
in fact, ketinu pirkt kokia geresne skalbykle, kur tik vilna imetei, rezhima uzhprogramavai ir nuvelia ka nori
o del vyru koju tai nezhinau...manau, galima tiesiog pagal centimetrus 'ish akies' rankomis formuot ir viskas
QUOTE(uups @ 2008 09 12, 00:37)
nu chia kas kiek megsta padirbet ....ash, pvz, tikrai nematau prasmes lankstinet kas 2 sluoksnius...nebent 2 spalvu tapkes veliu, tada jau nori-nenori tenka...
as irgi nesivarginu deti begales sluoksniu
Papildyta:
QUOTE(juperi @ 2008 09 14, 06:46)
uups, su sportbaciu tai manau, kad apskritai nieko nesigautu... karta bandziau baliona apvelt skalbenkej- tai tik daug vilnos sugadinau, kuri veliau siukslinej atsidure.
o tu savo vyra pasodink ir tegul velia vyriskas slepetes maniskis tai vis klausia, ar siandien darbo bus? Vyriskom rankom velti veltiniai nerealios kokybes
Kazkada sededavo jis ant kedutes laikrasti skaitydamas, o as jam tas kojas "glostydavau" per vilna Po to jis pats sako, kad tu cia labai letai vozoji, duok as pabandysiu Ir man patiko Dabar tik sudedu i vonia pusfabrikacius, randu po kiek laiko gatavus