juperi- įdomus komplektukas Švelnus, žiemiškas
Man tik skrybėlė tokia aukštoka atrodo, tarsi cilindras, bet ant galvos gal kitaip atrodo?
Rodausi su nauja sage:
QUOTE(ievuschka @ 2008 08 22, 11:42)
juperi- įdomus komplektukas Švelnus, žiemiškas
Man tik skrybėlė tokia aukštoka atrodo, tarsi cilindras, bet ant galvos gal kitaip atrodo?
Rodausi su nauja sage:
Rodausi su nauja sage:
is tikruju -tai kepurike dariau pirciai- tai jos visos pas mane aukstokos, kad nebutu aptemptos... o paskui ziuriu, kad gan simpatiska gavosi ir uzsidejus nera auksta. Atvirai kalbant- cia as ziopla, nes nemoku tinkamai nufotografuot...
Sveikos, darbstuoles.
Ar tinginius dar priimsit? )
Pilkasis salis:
Ar tinginius dar priimsit? )
Pilkasis salis:
nieko sau "tinginys" ...atleidziama nuodeme, kai rodomas toks grozis...
sveikos kazkur sioje temoje skaiciau, kad norint, jog vilna neperslaptu, reikia ja mirkyti lanolina (t.y. veltinio gamini) snd nusipirkau as to lanolino, bet gi ten kose jame niekaip neismirkysi (o skaitydama isivaizdavau ji kaip koki alieju ar pan ) dabar galvoju, kad busiu apsirikus, kad gal reikejo prikt kazkoki skysti vilnos prieziurai su lanolinu? na, nuostolis mano nedidelis bus, bet net paciai is saves juokinga o gal galiu vis delto kazkam ta lanolina panaudoti? gal is jo galima tirpala tiesiog padaryti pvz?
is anksto dekoju, jei kas parasys apie tai
is anksto dekoju, jei kas parasys apie tai
Labas vakaras, vėlėjos, turiu tokį subtilų klausimą: ar galimą sluoksną ir karšinį kaip nors išvėdinti, kad nebūtų specifinio kvapo? (katinukus į kartoninę dėžę, kur vilna į celofaninius maišelius buvo sudėta, pasisiojo... )
vien tik klausimai, nera kam atsakyti kurgi visos zinoves?
Jeigu velsi ųlapiai, tai kaip sakant išsiskalbs ir viskas ta vilna, bet jeigu baksnosi adatėlėmis, tai biesas žino kaip pašalint ta kvapa
Juperi, Ievuschka, *Diva* as apsalus tiesiog pasaka Juperi, del foto dydzio nepergyvenk mane pacia tokia pati beda istikus
QUOTE(juperi @ 2008 08 22, 14:10)
is tikruju -tai kepurike dariau pirciai- tai jos visos pas mane aukstokos, kad nebutu aptemptos... o paskui ziuriu, kad gan simpatiska gavosi ir uzsidejus nera auksta. Atvirai kalbant- cia as ziopla, nes nemoku tinkamai nufotografuot...
as nezinau kai jus bet ash jau susiveliau veltinukus ziemai sako ruosh roges vasara nu tai ash veliau
na mano veltinukai irgi visai simpatishki
QUOTE(mina123 @ 2008 09 08, 23:26)
as nezinau kai jus bet ash jau susiveliau veltinukus ziemai sako ruosh roges vasara nu tai ash veliau
O mums belieka juos tik įsivaizduoti???.......
O gal galėtum ir nuotraukytę kokią įmesti?