Atrodo, kad paslaptis išaiškinta, belieka laukti autorės patvirtinimo arba paneigimo
O aš retokai ką benuveliu, o kai jau nuveliu, tai puolu pasirodyti
Komplektuks-sagė ir riešinės:
Labas vakaras. Saunuole Vaida
Ievuchka, bet jau kaip ateini ir parodai....galima nuo kedes nukristi. Nuostabu,tvarkinga,skoninga ir viskas taip kruopsciai atlikta ......
Ievuchka, bet jau kaip ateini ir parodai....galima nuo kedes nukristi. Nuostabu,tvarkinga,skoninga ir viskas taip kruopsciai atlikta ......
Vaida_P,man patinka tavo šalikėlis- ypač jo spalva jauki
ievuschka,,gražumai tie tavo darbai Gal pamilai ir šlapią vėlimą?
ievuschka,,gražumai tie tavo darbai Gal pamilai ir šlapią vėlimą?
o ievuschka koks grozis, o kaip riesines uzsisega ar uzsirisa
Dėkui, merginos
Riešinės užsisega mažais prisiuvamais "knopkiukais"
Vaida_P-dėkui už hipotezės patvirtinimą Liuks idėja
QUOTE(god@ @ 2008 08 15, 16:48)
o ievuschka koks grozis, o kaip riesines uzsisega ar uzsirisa
Riešinės užsisega mažais prisiuvamais "knopkiukais"
Vaida_P-dėkui už hipotezės patvirtinimą Liuks idėja
QUOTE(Vaida_P @ 2008 08 15, 18:34)
Idėja papaišyti ant šilko-tikrai ne nauja, bet papaišyti būtent tokius gyvačiukus, imituojančius šilko sruogeles- gal irgi ne nauja, bet man nematyta , užtat ir sužavėjo
Sedona - mėgstu aš šlapią vėlimą, visada mėgau, o protarpiais net labiau negu sausąjį, tiesiog užsakymai diktavo darbų pobūdį. Tiesa, didelės apimties darbai manęs kažkodėl nevilioja, daug smagiau "žaisti" su smulkesniais veltinukais-gėlėmis, interjero detalėmis, net nedidelis rankiniukas-man jau atrodo nemažas darbas , ką jau bekalbėt apie didesnę rankinę Todėl turbūt niekaip ir neprisiruošiu išbandyt šalį nuvelt Gal šį rudenį ?
Ievuschka - būtinai išbandyk kokį šalį nuvelti, smagu gi Juo labiau, kad su tavuoju kruopštumu turėtų gautis tikrai gražus ir įdomus dalykėlis... Aš pati veliu irgi itin retai - tiek tiesioginis darbas ne visados leidžia užsiimti tuo, ko norėtųsi, tiek ir kita papildoma veikla atima daug laiko....
Dėl papaišymo būtent tokiomis gyvatėlėmis - tokių ir aš turbūt nemačiau, na, nebent nebeprisimenu (visko gi būna gyvenime). Tiesiog norėjosi kokio nors papildomo dekoro, tad papaišymas pasirodė puiki išeitis. O kadangi piešti aš nemoku.... Tad kas beliko - gyvatėlės....
Dėl papaišymo būtent tokiomis gyvatėlėmis - tokių ir aš turbūt nemačiau, na, nebent nebeprisimenu (visko gi būna gyvenime). Tiesiog norėjosi kokio nors papildomo dekoro, tad papaišymas pasirodė puiki išeitis. O kadangi piešti aš nemoku.... Tad kas beliko - gyvatėlės....
QUOTE(Vaida_P @ 2008 08 14, 12:28)
mano paskutinysis (vienas iš labai nedaugelio..... ):
P.S. Ačiū Jumi už visokeriopą pagalbą ir palaikymą
P.S. Ačiū Jumi už visokeriopą pagalbą ir palaikymą
komplektelis
tik kazkaip nepavyksta didesniu nuotrauku sukelt
is arciau cia:
http://juperi.veltinis.lt
tik kazkaip nepavyksta didesniu nuotrauku sukelt
is arciau cia:
http://juperi.veltinis.lt