braskes......... mmmmmmmmmm
noreciau paklausti mamyciu, koks mazdaug turetu buti batuku ilgio, plocio ir aukscio(cia apie kelti) santykis mazam mazam kukuliui, jei pvz ilgis 8cm? kazkada dariau, tai buvau nutaikius atsitiktinai, bet kadangi tokiu dovanu nedaznai prireikia, tai jau ir sablonas kazin kur nukistas ir ta santyki kazkaip sunkiai isivaizduoju buciau labai dekinga uz pagalba nes jau speju, kad reiks ka kita mastyt, nes bijau anatomiskai koki brieda padaryt....
Aš naudojausi šituo paveikslėliu veldama batukus kūdikiui. Atrodo, kažkur čia SM ir buvau radus. Tik išėjo jau tokie ne visai naujagimiui, maždaug 3-6 mėn. vaikui. Bet gal bent jau proporcijas padės nustatyti. Langelis ten 1 colis = 2,5 cm.
Dar čia yra gera nuoroda, kaip pasigaminti šabloną, tik jau daug kartų buvo įdėta...
Dar čia yra gera nuoroda, kaip pasigaminti šabloną, tik jau daug kartų buvo įdėta...
Ačiū , Chuliganka,labai aiškiai viską papasakojai- reikės kada pabandyti.
Man keista girdėti kažkaip kad *Diva* retai dabar veli . Ar neturi laiko , ar daug dirbi ?
Man keista girdėti kažkaip kad *Diva* retai dabar veli . Ar neturi laiko , ar daug dirbi ?
Baisingai dziaugiuosi ir didziuojuosi siuo savo darbu , todel parodysiu ji visai placiajai visuomenei
QUOTE(Katinytis @ 2008 06 15, 13:55)
Baisingai dziaugiuosi ir didziuojuosi siuo savo darbu , todel parodysiu ji visai placiajai visuomenei
Puiki, šilta, spalvinga vasaros pievelė
Siaip tai mano cia pirmas bandymas siuvinejime, bet kazkaip pamaniau, kad pavyko . O fototuot tu puikiai moki, tik kiekvienofototato stilius ir braizas kitoks .
Katinyti, nuostabus darbelis, tikrai yra kuo didžiuotis, ir tikrai pavyko
Pati labai mėgstu siuvinėti ant veltinio
Pati labai mėgstu siuvinėti ant veltinio
Man irgi kartais smagu veltinį pasiuvinėt Štai auksu siuvinėtas servetėlių komplektas:
Nors, atrodo, siuvinėjimo čia ne ypač daug, bet kiek laiko užtruko, kol visas išsiuvinėjau Net pati neįsivaizdavau,kad tiek... O dar karoliukai...Bet aš patenkinta rezultatu Nežinau,kaip iš šono atrodo
Nors, atrodo, siuvinėjimo čia ne ypač daug, bet kiek laiko užtruko, kol visas išsiuvinėjau Net pati neįsivaizdavau,kad tiek... O dar karoliukai...Bet aš patenkinta rezultatu Nežinau,kaip iš šono atrodo
Is sono atrodo labai grazu, o ir prancuzisku mazgu pamaciau
Katinyti - tikiuosi ia sau o tai šitiek darbelio, būtų gailoka kitam atiduoti pasaka.....
braškių laikas- batukai braškiukai papsipylė net ievuschkos servetėlės kažkuo perpjautas braškes man priemena
braškių laikas- batukai braškiukai papsipylė net ievuschkos servetėlės kažkuo perpjautas braškes man priemena
QUOTE(ievuschka @ 2008 06 16, 00:17)
Man irgi kartais smagu veltinį pasiuvinėt Štai auksu siuvinėtas servetėlių komplektas:
ievuschka labai serveteles + taip ir uzsinorejau kavos puodeli pasideti ant tokio grozio