OI smagu, man smagu, kad jumi patinka mano angelėlis
Anzelmas? gal...O gal -Ambrozijus? O gal Kornelijus? Leonardas? Bertoldas? Vincentas? O gal koks Angelas Mąstytojas? Angelas Ganytojas? Visai jau krizė su tais pavadinimasi man O sugalvot kažką tiesiog būtina. Padėkit!!!
Katinyti- ne tokie jau ir ploni tie drabužiai, gal nuotraukoje nesimato tik, man net kažkokie pasišiaušę atrodo
Sedona-dar viena šventė lietuviams niekada nepamaišys Labai miela, kad taip manai
linada-rūbeliai velti nei atskirai, nei išvien, kaip čia pasakius... na-sakykim, dalimis:pvz.rankovės veltos atskirai ir prie pečių pribadytos adatėlėmis, taip gerai susilygina paviršius, kad tik prisikišęs atskirsi,kur šlapiai velta, o kur sausai. Va, bet dėl to ir rankovės pasišiaušusios išėjo, nes vėliau iš karšinio, kad po to ta pačia vilna pribadyt galėčiau.
QUOTE(ievuschka @ 2008 06 05, 09:05)
linada-rūbeliai velti nei atskirai, nei išvien, kaip čia pasakius... na-sakykim, dalimis:pvz.rankovės veltos atskirai ir prie pečių pribadytos adatėlėmis, taip gerai susilygina paviršius, kad tik prisikišęs atskirsi,kur šlapiai velta, o kur sausai. Va, bet dėl to ir rankovės pasišiaušusios išėjo, nes vėliau iš karšinio, kad po to ta pačia vilna pribadyt galėčiau.
aš panašiai ir galvojau, tik dar va atlapai švarko kraštai - daug darbelio... bet verta oi vis su vilna bendraujat tai daug ko ir prisigalvojat, aš jaučiuosi jau labai atitrūkus ir visai nebeturiu jai nei jėgų nei laiko, o gal pakankamai noro. tik vilnos turiu pilnus kampus
Mergaitės Vilnietės
Dekupaže renkamės padekupažiuti ir paplepėti šeštadieniui.
Tai galim ir veltinio mylėtojos pavėlinėti ir pakalbėti toks ale mytukas
Atlekiam su savo vilna, muilu, rankšluostuku ir bambuku ir pliotkų pilnu maišu Susitikimų vieta Žemaitijos gatvė
Va taip....
ievuschka- aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaiiiiii
Papildyta:
Galima ršytis į eilutę
Atlekiam su savo vilna, muilu, rankšluostuku ir bambuku ir pliotkų pilnu maišu Susitikimų vieta Žemaitijos gatvė
Va taip....
Papildyta:
Galima ršytis į eilutę
QUOTE(DOSETH @ 2008 06 06, 16:19)
Mergaitės Vilnietės
Va taip....
Papildyta:
Galima ršytis į eilutę
Va taip....
Papildyta:
Galima ršytis į eilutę
o cia si sestadieni ar kita? kas idomiausia, tai sianakt kaip tik sapnavau kazkoki veleju ale susitikima taip nei is sio, nei is to
QUOTE(Rūta Elzė @ 2008 06 06, 23:03)
o cia si sestadieni ar kita? kas idomiausia, tai sianakt kaip tik sapnavau kazkoki veleju ale susitikima taip nei is sio, nei is to
Tikriausia gautūs jau liepą
kad prirašiau...ir supratau kad kalba tikriausiai apie Klaipėdą sukasi
Laba diena, mergaites,
Doseth- as eileje:))Oapiekokiadata eina kalba?
Linada-nu kad mergaitems vilnietems buvo adresuota..))
Doseth- as eileje:))Oapiekokiadata eina kalba?
Linada-nu kad mergaitems vilnietems buvo adresuota..))
jei nebusiu kur isvykus - dalyvausiu
Kažkaip ant greitųjų neradau, kurioje temoje rodome riešines, tai dedu čia.
Dovana pagal užsakymą draugei:
Man taip patinka gauti rezultatą, tik kodėl aš taip retai veliu..?
QUOTE(Chuliganka @ 2008 06 10, 11:57)
Kažkaip ant greitųjų neradau, kurioje temoje rodome riešines, tai dedu čia.
labai dailios
DOSETH, ir aš labai norėčiau sudalyvauti