ievuschka, Katinytis- gražūs darbeliai, ir suvėlimas
Va o aš keliu tuos rekordinius. Šiandieną turėjau nuostabų modelį tai pasižvalgykit
Kaip gražu
Ir darbai, ir modelis, ir nuotraukos...
Ir darbai, ir modelis, ir nuotraukos...
Na, super!!!
Labai nuostabus darbai
Nu pasakiški šaliai Ir modelis Tai vis dėl to suradai
Visų darbeliai nuostabūs
Doseth, labai gražu viskas
DOSETH -pasaka Nusotabūs šaliai
Net nežinočiau, kurį išsirinkt, jei reiktų na, visgi-antras ir trečias-patys pačiausi (spalvos-tisiog gražių gražiausios, dekoras-liuks )
Net nežinočiau, kurį išsirinkt, jei reiktų na, visgi-antras ir trečias-patys pačiausi (spalvos-tisiog gražių gražiausios, dekoras-liuks )
Tuoj ir issidalinsim , nes man pirmas ir paskutinis graziausi
pirmas
savaitgali buvau gruzinu kulturos renginyj...buvo daug veltinio...
nustebino shaliai, veliami ant..em...nzn....tokio sintetinio tinkliuko kaip uzhuolaidos....superplonyciai reikes pabandyt
nustebino shaliai, veliami ant..em...nzn....tokio sintetinio tinkliuko kaip uzhuolaidos....superplonyciai reikes pabandyt
Ačiū toms kurios parašė savo nuomonę Šaliai esu patenkinta, bet modelis vistiek jiems suteikia savotiško žavesio. Kaip ir papildo juos
Dar man patinka šitie, ne gal labiau nuotraukos
Papildyta:
Manau kad tai tiulis
Papildyta:
Prisigyriau iki soties
Dar man patinka šitie, ne gal labiau nuotraukos
Papildyta:
QUOTE(uups @ 2008 05 26, 12:28)
pirmas
Manau kad tai tiulis
Papildyta:
Prisigyriau iki soties
mammamia, man tas pirmas juodai-baltas koks grazhus
yep, tiulis buvo pavadinimas 'uzhkrites'...ant visokio spalvoto velia... ir dar paskui skyles kokias ishkarpo ir 'ilopo' shilku ar shiaip idomesniu audiniu...
dar ant gipiuro maciau veltu...
yep, tiulis buvo pavadinimas 'uzhkrites'...ant visokio spalvoto velia... ir dar paskui skyles kokias ishkarpo ir 'ilopo' shilku ar shiaip idomesniu audiniu...
dar ant gipiuro maciau veltu...