Su jumis nėr ko lygintis, žinoma, ale laiko didesniems žygiams nebeturiu.
Labai greit reikėjo dovanos.
Karoliai mažai mergaitei
Irunia - karoliai puikūs, nuotaikingi, labai simpatiški
Pasiblaškiau po tavo albumą, tai labai patiko veltos sagės su akmenimis (ruda ir juodos)
Sedona - ačiū už gerų emocijų dozę iš pat ryto Nuotraukytės iškart įpūtė šypseną ir netikėtą linksmumą
Pasiblaškiau po tavo albumą, tai labai patiko veltos sagės su akmenimis (ruda ir juodos)
Sedona - ačiū už gerų emocijų dozę iš pat ryto Nuotraukytės iškart įpūtė šypseną ir netikėtą linksmumą
Čia tokią sagę "Rankinę" nuvėliau:
Ievuschka ačiuks.
O tokios kepurės tai man reiktų. Pastoviai gaunu saulės smūgį. Būčiau bais madinga ant savo rajono
O tokios kepurės tai man reiktų. Pastoviai gaunu saulės smūgį. Būčiau bais madinga ant savo rajono
Jo, atrodytum super
ievuschka,labai linksma sege. Tokia mielai nesiociau
Senokai nesirodziau.
Rankines ,salikeliai ir telefono dekliukas :
Senokai nesirodziau.
Rankines ,salikeliai ir telefono dekliukas :
Abi rankinės labai idomios
la
grazumelis kaip visada
grazumelis kaip visada
Jumi-viskas tiesiog nuostabu Rankines ir šalikėlius jau kitoj vietoj buvau apžiūrėjus, bet dėkliukas... toks baleriniškas gražutis, mielutis...
O aš kolkas su mažais darbeliais krapštausi (ai, patinka man toks smulkus krapštinėjimasis... ):
O aš kolkas su mažais darbeliais krapštausi (ai, patinka man toks smulkus krapštinėjimasis... ):
QUOTE(ievuschka @ 2008 05 19, 12:48)
patinka man tavo maži darbeliai
Jumi