QUOTE(romantikė @ 2008 03 21, 15:21)
Pasibaige mano svitinimo etapas. Reiskia ir aktyvaus gydymo laikotarpis praeityje. Pries akis - gyvenimas...
Sveikinu Sėkmės sanatorijoje. Jeigu rasi kokį priėjimą prie kompiuterio, parašyk, kokias procedūras gausi.
Tegul ši Prisikėlimo šventė būna visų mūsų prisikėlimu.
Teta, iseiginem dienom busiu namuose, tai viska aprasysiu. O tu pasidalink kokiu tau skyre proceduru Druskininkuose?
QUOTE(romantikė @ 2008 03 22, 11:25)
[b]O tu pasidalink kokiu tau skyre proceduru Druskininkuose?
Aš atostogauju. Mano kaimynė vos spėja iš vienų procedūrų į kitas, o aš valso žingsniu iki pietų viską apeinu:
- apykaklės masažas, kad pagerinti kraujotaką ir pakelti spaudimą (prisiprašiau, kad pamasažuotų visą nugarą, nes labai pradėjo tirpti šlaunis);
- vaistažolių arbatėlė su deguonimi (raminanti);
- ginekologinė mankšta (mano nuostabai mankšta dubeniui, o ne krūtinei. Kadangi pradėjo augti pilvas, tai man ji tinka. O krūtinei-rankai skirtą mankštą padarau pati prieš grupinį užsiėmimą);
- inhaliacija su pikiu (truputį prisibijau, ar jis man tinka)
- limfodrenažinis masažas rankai;
- audio-vizualinė psichoterapija (pusvalandžio malonus pasėdėjimas prie raminančių vaizdelių ir garsų).
Tik atvažiavus padarė kraujo tyrimus - sakė, kad normalūs, tačiau reiks išsiklausti tikslesnių skaičių.
Su gydytojos leidimu išdrįsau nueiti į baseiną paplaukioti. Užteko 15 minučių - išlipau baisiai nuvargusi. Bet sunkiausia šioje procedūroje buvo bendrame persirengimo kambaryje nusiimti peruką ir užsidėti kepuraitę.
Po švenčių laukia susitikimas su ginekologe. Tad, gali atsirasti kas nors naujo.
Labas mergaites,
Po laiko tarpo atsiradau. Gyvenau onkologiniam:)
Pirmad.mama atlaike 7 operacijas vienu metu.
Stomos neprireike.
Iki ketvirtad.gyvenau su ja. ir to skyriaus ligoniais.
Vakar vakare grizau,nes mamai sustiprejus (jei taip galima pasakyti, gal teisingiau butu, atsiradus jegu kalbeti ir truputi judeti) atsirado jaudinimasis, kur as valgau, miegu ir t.t. zodziu islindo visi motiniski jauduliai.
Palikau su skaudama sirdim, kaip maza vaika buciau palikus. Pirmad.vel vaziuosiu keliom parom, savaitgali ja paglobos jos brolis t.y. mano dede.
Per tas dienas ligoninej tiek prisijuokiau, tiek teigiamu emociju prisisemiau,kad nemoku apsakyt.
Pabuvau sava tarp savu, (gyvenau ten, tad treningiukai, vakare chalatukas) kasdien teko bendrauti su ligoniais,kurie naturaliai klause ar as jau po operacijos ar pries, su kuriais stebejau rungtynes ir kalbejau apie "bites" ir liga taip pat ir lankytoju gailestingus zvilgsnius,kurie verte jaustis nejaukiai.
Po laiko tarpo atsiradau. Gyvenau onkologiniam:)
Pirmad.mama atlaike 7 operacijas vienu metu.
Stomos neprireike.
Iki ketvirtad.gyvenau su ja. ir to skyriaus ligoniais.
Vakar vakare grizau,nes mamai sustiprejus (jei taip galima pasakyti, gal teisingiau butu, atsiradus jegu kalbeti ir truputi judeti) atsirado jaudinimasis, kur as valgau, miegu ir t.t. zodziu islindo visi motiniski jauduliai.
Palikau su skaudama sirdim, kaip maza vaika buciau palikus. Pirmad.vel vaziuosiu keliom parom, savaitgali ja paglobos jos brolis t.y. mano dede.
Per tas dienas ligoninej tiek prisijuokiau, tiek teigiamu emociju prisisemiau,kad nemoku apsakyt.
Pabuvau sava tarp savu, (gyvenau ten, tad treningiukai, vakare chalatukas) kasdien teko bendrauti su ligoniais,kurie naturaliai klause ar as jau po operacijos ar pries, su kuriais stebejau rungtynes ir kalbejau apie "bites" ir liga taip pat ir lankytoju gailestingus zvilgsnius,kurie verte jaustis nejaukiai.
QUOTE(Teta @ 2008 03 22, 11:49)
Aš atostogauju. Mano kaimynė vos spėja iš vienų procedūrų į kitas, o aš valso žingsniu iki pietų viską apeinu:
- apykaklės masažas, kad pagerinti kraujotaką ir pakelti spaudimą (prisiprašiau, kad pamasažuotų visą nugarą, nes labai pradėjo tirpti šlaunis);
- ginekologinė mankšta (mano nuostabai mankšta dubeniui, o ne krūtinei. Kadangi pradėjo augti pilvas, tai man ji tinka. O krūtinei-rankai skirtą mankštą padarau pati prieš grupinį užsiėmimą);
- audio-vizualinė psichoterapija (pusvalandžio malonus pasėdėjimas prie raminančių vaizdelių ir garsų).
Tik atvažiavus padarė kraujo tyrimus - sakė, kad normalūs, tačiau reiks išsiklausti tikslesnių skaičių.
Su gydytojos leidimu išdrįsau nueiti į baseiną paplaukioti. Užteko 15 minučių - išlipau baisiai nuvargusi. Bet sunkiausia šioje procedūroje buvo bendrame persirengimo kambaryje nusiimti peruką ir užsidėti kepuraitę.
Po švenčių laukia susitikimas su ginekologe. Tad, gali atsirasti kas nors naujo.
Aciu uz issamia informacija
O mano vienai "kolegei" (vienoje palatoje gulejome po operacijos) "Egle" sanatorijoje dar skyre dvi vonias: perline ir vaistazoliu As kazkaip maniau, kad mums ju negalima O baseino neleido del sudirgintos po svitinimo odos.
QUOTE(Daile @ 2008 03 22, 12:29)
Labas mergaites,
Labas
Sveikinu su padarytu zingsniu - mamai linkejimai greiciau sveikti
Pabuvus "sava tarp savu" supratai ka mes isgyvenam kasdien
Mielos mergaitės
Tegul gyvenimas būna toks šviesus, kaip kiaušinio baltymas, te saulėtas - kaip kiaušinio trynys, o sunkumai - trapūs, kaip kiaušinio lukštas.
Su Šv.Velykom
Su atbundančiu pavasariu, sugrįžtančiais paukščiais artėja pati gražiausia pavasario šventė - Velykos. Tegul į Jūsų namus ateina švelnus saulės spindulys, pirmųjų pavasarinių gėlių kvapas, o kartu su numargintais margučiais stiprybė, meilė ir džiaugsmas. Jums noriu palinkėti iš visos širdies, Kad sieloje gerumo gėlės skleistųs. Kad jėgos vėl atgimtų su gamta, Kad šviesią mintį dar geresnę keistų. Kad duona ir medum kvepėtų Jūs namai, Kad būtų jie užuovėja saugiausia. Kad baltas angelas - dangaus pasiuntinys - Juos saugotų, globotų, neapleistų. SU GRAŽIAUSIA PAVASARIO ŠVENTE !!!
Mielosios,
sveikinu su Velykom. Visoms geros nuotaikos,skalsaus stalo,ir,žinoma,sveikatos
Kad niekas,ir niekur,ir niekaip neskaustų,
Kad niekas nebūtų prie kojų mažu...
Kad viskas iš nieko...
Kad viskas iš naujo...
Kad viskas į gera...
Kad viskas gražu...
sveikinu su Velykom. Visoms geros nuotaikos,skalsaus stalo,ir,žinoma,sveikatos
Kad niekas,ir niekur,ir niekaip neskaustų,
Kad niekas nebūtų prie kojų mažu...
Kad viskas iš nieko...