QUOTE(vaistininkas @ 2008 06 12, 01:37)
Avietėlei, Pinacea`ai ir kt.
Kažkas prieš kelis puslapius paminėjo kelis ežiuolių preparatus. Kraujas užvirė, kai sąrašėlyje pamačiau vieną ežiuolės preparatą, kuriame yra berods tik 8 mg ežiuolės ekstrakto (prisiminiau, vadinasi limfozilis). Nesakau, kad tai blogas preparatas, bet, sorry, ką gali 8 mg? Rašiau, kad ryžio grūdas sveria 50 mg. Beje, limfozilyje yra B vitaminas, kurio bijo onkoligoniai. Ežiuolė - liuks daiktas leukopenijai "mušti", tik reikia gerą preparatą susirasti, t. y., bent kad būtų jos daugiau, nei 8 mg.
Aš
Lymphozil paminėjau. Man Birštone Tulpės sanatorijoje po radikalios mastektomijos operacijos paskyrė kuruojanti sanatorijos
gydytoja. Sustiprėti. Pagerėjo kraujas ir nebeskyrė.
Dukrai mažai buvo skirtas. Po mononukliozės. Mėnesiui gal dviem.
Jūs kalbėjote apie pasitikėjimą. Gydančiu gydytoju, ypač onkologu, reikia pasitikėti. Kitaip nebus nieko gero.
P.s. nebijo onkologai vitaminū B. Skiria: neuropatijoms ir kitiems sutrikimams gydyti. Tik, tada kai reikia. Labai gerai pasakėte, gauname daug medžiagų su maistu. Visas reikalingas medžiagas taip gauname, nuo pat gimimo. Kai trūksta, kai neįsisavina, tada įvertinę situaciją , ir vienokio ar kitokio mineralo, vitamino, galimą trūkumą, atstatinėjame vitaminais, papildais, arbatomis. Ir, čia manau nereikia skubėti. Tarp chemijų yra duotas laiko tarpas pačiam organizmui susitvarkyti. Nuo 3 iki 5 savaičių. Kai dėl bendros būklės sekančios chemijos atlikti negalima, esi ant tiek nualintas, kad matai - reikia pagalbos iš šalies, tada, kodėl gi ne. Prašom.
Jūs paminėjote žinomus onkologus dirbančius VOI ir jų teigiamą požiūrį į gydymą ženšeniu. Jau nekartą kalbėjome , kad fitoterapeuto J. Ruolios nuomonė dėl ženšenio vartojimo griežta ir labai neigiama. Jis dirba tame pačiame VOI. Taip, kad vienos gydomos įstaigos medikai su skirtingomis nuomonėmis to paties objekto atžvilgiu. Visi šitie galima, negalima, subjektyvūs dalykai, o ne objektyvūs. Aš vartočiau ženšenį, kai nebegalėčiau išlipti iš lovos, pasirūpinti savimi. Vartočiau didelėmis dozėmis, jei reikėtų. Kai jausčiau, kad laikas skirtas būti čia labai trumpas, o gyvenimo kokybė labai prasta. vartočiau, kas būčiau stipri, kiek įmanoma ilgiau. Dabar nevartočiau, nes situacija gana normali. O tam, kad visi vartoja ir man reikia, ne.
Lygiai tas pats su minėtu limfoziliu, reikėjo - vartojau, trumpai. Padarė savo darbelį, nebereikia.