Įkraunama...
Įkraunama...

Onkologinės ligos 8

QUOTE(Avietėlė @ 2008 06 11, 21:01)
Ženčenio negalima vartoti visai, jokio! Jis laikomas nespecifiniu imunostimuliatoriumi, aktyvina viską iš eilės - imuniteto ir vėžines ląsteles.
Ežiuolė -echinacea visur ją rekomenduoja, kaip tinkamą imunomoduliatorių prie onkologijos.
O medus - labai įvairiai šneka, bet paties medaus vis tiek po daugiau, kaip pusę šaukštelio per dieną negalima dėl jo saldumo - lengvų angliavandenių.

Viena homeopate mamai sake, kad medaus ir kitu biciu produktu negalima ishskyrus...biciu duonele.. Ji valgo dabar ta duonele, o man kiek neramu. Kaip jus atstatinejat organizma tarp chemijos seansu? Mes negalvojom, kad bus taaaip slobnai shi karta. Priesh keturis metus nebuvo taip baisiai (man ir mamai taip atrodo) Jau po 7 dienu po chemijos plaukai kuokshtais ejo. Shiandien skutomes doh.gif ir bandom prie skareliu priprast.. tik jas uzsirisht dar reik moket doh.gif
Atsakyti
Avietėlei, Pinacea`ai ir kt.

Ketinau nebedalyvauti forume, bet nesusilaikiau. Galite dar kartą išvadinti chamu, bet pasakysiu, kad nervai visiškai nelaiko.

Iš kur ištraukėte, kad ženšenis yra imunostimuliatorius, o ežiuolė - imunomoduliatorius? Atseit, ženšenis stimuliuoja viską, o ežiuolė - ne? Tai kam tada ją gerti? Tarp imunomoduliacijos ir imunostimuliacijos yra tokia žalia plonytė linija, kad ją pastebėti yra beveik neįmanoma. Aš, galima sakyti, nežinau nėvieno imunostimuliuojančio augalo. Gaila... O tuos, kuriuos žinau, yra imunomoduliatoriai. Ir ženšenis tame tarpe. Esu minėjęs, kad Vilniaus onkologai, tokie, kaip Valuckas, Didžiapetrienė, Griciūtė labai gerai atsiliepia apie ženšenį onkologijoje (knygoje rašė), o jūs varote "homeopatė sakė". Juk homeopatai - ne vaistažolių ir bičių produktų žinovai. Kažkas prieš kelis puslapius paminėjo kelis ežiuolių preparatus. Kraujas užvirė, kai sąrašėlyje pamačiau vieną ežiuolės preparatą, kuriame yra berods tik 8 mg ežiuolės ekstrakto (prisiminiau, vadinasi limfozilis). Nesakau, kad tai blogas preparatas, bet, sorry, ką gali 8 mg? Rašiau, kad ryžio grūdas sveria 50 mg. Beje, limfozilyje yra B vitaminas, kurio bijo onkoligoniai. Ežiuolė - liuks daiktas leukopenijai "mušti", tik reikia gerą preparatą susirasti, t. y., bent kad būtų jos daugiau, nei 8 mg.

O ko bitutės jums prasikalto? Su galva - visi bičių produktai geri. Bet... iš savo praktikos žinau, kad žmonės, pvz., žiedadulkes geria po grūdelį (!), duonelės - po tą žirnio dydžio gabaliuką (retas geria po arbat. š.), o reikia gerti po du gerus valgomus šaukštus per dieną. Ir t.t., ir pan.

Aš tik teoriškai (ačiūdie) žinau chemoterapinių vaistų šalutinį poveikį, jūs su tuo susidūrėte asmeniškai. Žiauru? Taip. Tad pagalvokime, ką tokio baisaus dar gali padaryti kažkokia žolytė ar šaknelė? Krūtų vėžys priklausomas nuo estrogenų? Aha, negalima to, negalima ano? Bet geriame kmynų arbatą (pvz., Ruolia rekomenduoja), valgome duoną su kmynais, dar pankolio arbatos išgeriame, bet juk tai estrogeniniai augalai. Nebijote? Chemo ar radioterapijos metu jokių žolyčių, jokių vitaminų? Bet daržoves valgome. Duoną valgome. Vaisius valgome. Juk visa tai - augalai. Kodėl manome, kad vieni augalai piktesni už kitus. Geriau juos visus kartu pasikviesti į pagalbą. Vienus - vienais atvejais, kitus - kitais. Jie visi yra geri.

O gal ir padės...
Atsakyti
QUOTE(vaistininkas @ 2008 06 12, 01:37)
Avietėlei, Pinacea`ai ir kt.
Kažkas prieš kelis puslapius paminėjo kelis ežiuolių preparatus. Kraujas užvirė, kai sąrašėlyje pamačiau vieną ežiuolės preparatą, kuriame yra berods tik 8 mg ežiuolės ekstrakto (prisiminiau, vadinasi limfozilis). Nesakau, kad tai blogas preparatas, bet, sorry, ką gali 8 mg? Rašiau, kad ryžio grūdas sveria 50 mg. Beje, limfozilyje yra B vitaminas, kurio bijo onkoligoniai. Ežiuolė - liuks daiktas leukopenijai "mušti", tik reikia gerą preparatą susirasti, t. y., bent kad būtų jos daugiau, nei 8 mg.

„Lymphozil“ paminėjau. Man Birštone „Tulpės“ sanatorijoje po radikalios mastektomijos operacijos paskyrė kuruojanti sanatorijos gydytoja. Sustiprėti. Pagerėjo kraujas ir nebeskyrė.
Dukrai mažai buvo skirtas. Po mononukliozės. Mėnesiui gal dviem.
Jūs kalbėjote apie pasitikėjimą. Gydančiu gydytoju, ypač onkologu, reikia pasitikėti. Kitaip nebus nieko gero.

P.s. nebijo onkologai vitaminū B. Skiria: neuropatijoms ir kitiems sutrikimams gydyti. Tik, tada kai reikia. Labai gerai pasakėte, gauname daug medžiagų su maistu. Visas reikalingas medžiagas taip gauname, nuo pat gimimo. Kai trūksta, kai neįsisavina, tada įvertinę situaciją , ir vienokio ar kitokio mineralo, vitamino, galimą trūkumą, atstatinėjame vitaminais, papildais, arbatomis. Ir, čia manau nereikia skubėti. Tarp chemijų yra duotas laiko tarpas pačiam organizmui susitvarkyti. Nuo 3 iki 5 savaičių. Kai dėl bendros būklės sekančios chemijos atlikti negalima, esi ant tiek nualintas, kad matai - reikia pagalbos iš šalies, tada, kodėl gi ne. Prašom.

Jūs paminėjote žinomus onkologus dirbančius VOI ir jų teigiamą požiūrį į gydymą ženšeniu. Jau nekartą kalbėjome , kad fitoterapeuto J. Ruolios nuomonė dėl ženšenio vartojimo griežta ir labai neigiama. Jis dirba tame pačiame VOI. Taip, kad vienos gydomos įstaigos medikai su skirtingomis nuomonėmis to paties objekto atžvilgiu. Visi šitie galima, negalima, subjektyvūs dalykai, o ne objektyvūs. Aš vartočiau ženšenį, kai nebegalėčiau išlipti iš lovos, pasirūpinti savimi. Vartočiau didelėmis dozėmis, jei reikėtų. Kai jausčiau, kad laikas skirtas būti čia labai trumpas, o gyvenimo kokybė labai prasta. vartočiau, kas būčiau stipri, kiek įmanoma ilgiau. Dabar nevartočiau, nes situacija gana normali. O tam, kad visi vartoja ir man reikia, ne.
Lygiai tas pats su minėtu limfoziliu, reikėjo - vartojau, trumpai. Padarė savo darbelį, nebereikia.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo adis: 12 birželio 2008 - 08:53
Vaisitninikas, gi nereik taip nervuotis... ash filosofe pagal ishsilavinima, tai man anei imunostimuliatoriai, anei moduliatoriai neko nesako.. zalia esu, tad ir klausau, ka bobutes apie zolytes shneka. Kas gi daugiau belieka? mirksiukas.gif

O uz nuomone ir zinias - didelis aciu. 4u.gif Tam cia ir laika leidziu, kad Jusu visu nuomones ir patyrimus ishgirsti, savas ishvadas padaryti.

Mano mama po pirmos ligos laikesi Ruolio nurodymu visus 4 metus... deja, metastazes neaplenke. Na, bet cia zinoma, ne Ruolio kalte, tiesiog paluzus dvasishkai ji sunkiai bepatiki kazkuo.. tenka man ziurinetis ir itikineti ranku nenuleist..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pinacea: 12 birželio 2008 - 09:01
Gerbiamas vaistininke,. Man reikia Jūsų praktiško patarimo. Kaip geriau būtų elgtis ir sumažinti arba visiškai išspręsti mano problemą?
Vartoju prednizoloną. Jį tirpdau vandenyje ir išgeriu. Tabletės be apvalkalo. Gal jas reikia nuryti ir užgerti dideliu kiekiu vandens? Bet tada bus didesnis šalutinis poveikis skrandžiui, ar aš klystu? Skrandžio apsaugai buvo paskirtas Ranitidinas, Bet jis man ir nelabai. Lyg mažintų perdaug skrandžio rūgštingumą + dar papildomas medikamentas. Nevartoju.
Kodėl klausiu, ar galima tirpinti ar reikia nuryti? Pasidarė labai jautrūs dantys, įtariu, kad čia prednizolono darbas.
Lauksiu atsakymo su patarimais. smile.gif
P. s. klausiau vaistinėje, kaip geriau vartoti: tirpinti ar nuryti. Pasakė, klauskit gydytojo.
Onkologė Kaune, pas šeimos gydytoją registruotis dėl tokio klausimo kažkaip nei šiaip nei taip. Be to, kažin ar žinos atsakymą.
Atsakyti
noriu paantrinti Pinacea - aš esu filologė, medicina man kaip kosmosas. nors įtariu, apie pastarąjį dar daugiau žinau mirksiukas.gif ir ką... ir kaupiu po dalelę informacijos iš visų pakampių, ne žinoti norisi, nes tikiu - žinojimas yra sėkmingo dalyvavimo gydymo procese prielaida..
o vaistininkui galiu tik padėkoti už jo emocingus didaktinius pasisakymus: jie tokie informatyvūs!
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo upsikaz: 12 birželio 2008 - 10:39
QUOTE(adis @ 2008 06 12, 08:22)
Gerbiamas vaistininke,. Man reikia Jūsų praktiško patarimo. Kaip geriau būtų elgtis ir sumažinti arba visiškai išspręsti mano problemą?
Vartoju prednizoloną. Jį tirpdau vandenyje ir išgeriu. Tabletės be apvalkalo. Gal jas reikia nuryti ir užgerti dideliu kiekiu vandens? Bet tada bus didesnis šalutinis poveikis skrandžiui, ar aš klystu? Skrandžio apsaugai buvo paskirtas Ranitidinas, Bet jis man ir nelabai. Lyg mažintų perdaug skrandžio rūgštingumą + dar papildomas medikamentas.  Nevartoju.
Kodėl klausiu, ar galima tirpinti ar reikia nuryti? Pasidarė labai jautrūs dantys, įtariu, kad čia prednizolono darbas.
Lauksiu atsakymo su patarimais. smile.gif
P. s. klausiau vaistinėje, kaip geriau vartoti: tirpinti ar nuryti. Pasakė, klauskit gydytojo.
Onkologė Kaune, pas šeimos gydytoją registruotis dėl tokio klausimo kažkaip nei šiaip nei taip. Be to, kažin ar žinos atsakymą.

Cia ne i klausima atsakymas, tiesiog taip - mano mama geria prednizolona jau 4 metai del savo sistemines sklerodermijos. Shiuo metu, kai jai duoda chemija, sheimos gydytoja patare jo nebegerti, atseit, chemija (Paklitakselis su Gemzaru) padaro savo vietoj prednizolono... g.gif
Ka tik ish Kliniku, nuo vakar vakaro pradejo smarkiai svaigti galva, shiandien vos atsistoja, temsta akyse.. ir mama sako, kad jai pablogeja sulashinus skysciu su druskom ir elektrolitais. O jai ju reik, bet shirdis pyksta. Dabar gulineja baisiai nusilpus.. Mano akim ziurint, jai blogeja verysad.gif o ryt skrendu namo pas sheimyna... dukra irgi serga namie. Neramu, bet gyvent reik..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pinacea: 12 birželio 2008 - 13:18
QUOTE(Pinacea @ 2008 06 12, 14:17)
Cia ne i klausima atsakymas, tiesiog taip - mano mama geria prednizolona jau 4 metai del savo sistemines sklerodermijos. Shiuo metu, kai jai duoda chemija, sheimos gydytoja patare jo nebegerti, atseit, chemija (Paklitakselis su Gemzaru) padaro savo vietoj prednizolono... g.gif

Man prednizoloną paskyrė gydymo metu: dėl gydymo metu atsiradusio dusimo ir aukštų temperatūrų, nors buvau gydoma tuo paču paklitakseliu ir gemzara. Iki šiol niekaip negaliu atsisakyti šio man taip nemielo vaisto. Pabandžiau mažinti kiekį, sumažinus iki 1 tab. vėl sukarščiavau ir pradėjau kosčioti. Teko grįžti atgal prie jo. Tik tiek, kad dabar vietoj 6 tab. užtenka 2.
Labai nenorėčiau su juo taip ilgai draugauti, kaip tenka Jūsų mamai.
QUOTE(Pinacea @ 2008 06 12, 14:17)
Ka tik ish Kliniku, nuo vakar vakaro pradejo smarkiai svaigti galva, shiandien vos atsistoja, temsta akyse.. ir mama sako, kad jai pablogeja sulashinus skysciu su druskom ir elektrolitais. O jai ju reik, bet shirdis pyksta. Dabar gulineja baisiai nusilpus.. Mano akim ziurint, jai blogeja verysad.gif o ryt skrendu namo pas sheimyna... dukra irgi serga namie. Neramu, bet gyvent reik..

Gal spaudimas krito, kažkuris vaistas mažina, atrodo, kad paklitakselis, pasiskaitykit internete anotacijas. Lai bando gerti skysčius iki 1,5-2 litrų per dieną, jei gali. Geriausia grynas vandenukas, arba nuburbulintas mineralinis, labai man tikdavo džiovintų obuolių kompotas, be jokio cukraus. Galbūt kefyras, pasukos. Susiraskit sau tinkamą.
Ir vieno ir kito gydymo metu nesilašinau skysčių, nes gaila buvo venų. Aš išgerdavau tokį kiekį, nors ir sunku būdavo, po gurkšnį, po gurkšnį..
Na, bet jeigu kitaip nepavyksta, ką darysi...
Atsakyti
Adis dėl prednizolono

Labai atsiprašau, bet drįsiu prisipažinti, kad vaistinėje niekada nedirbau, tad mano atsakymas bus tik teorinis (su cheminiais vaistais nesusiduriu darbe). Atsakymas toks - tik ištirpinus. Ir visai ne dėl šalutinio poveikio (juk visvien tiek pat pateks į skrandį). Jei sužinosiu, kad yra kitaip, pranešiu.
Atsakyti
Sveiki,
Aš irgi nesu medikė... rolleyes.gif Remiuosi medikų samprotavimais ir gal dar kokį pusmetį skaičiau viską iš eilės apie vėžį – knygas, imunologijos vadovėlius… Labai jau aišku vistiek netapo, bet negali gi pasitikėti prieštarujančiais vienas kitam medikais ir pats visai nieko neraukti nei neįsivaizduoti…
Apie ženčenį ypač ketegorišką nuomonę pavyzdžiui girdėjau per LTV iš kažkurios profesorės laidoje apie onkologinių ligų gydymą – primygtinai siūlė nevartoti, nes pastebėta, kad paskatina ligos eigą…
Mes dabar po chemijos jau 3 mėnesiai. Bandome elgtis sistemiškai – kaip daugelis natūropatų autoritetų siūlo (čia suminėti pagrindiniai dalykai):
- Laikomės dietos (be saldumynų, miltinių, krakmolingų maistų, be pieno ir su super min kiekiu mėsos- kaimiška vištiena kartą savaitėje)
- Imunitetui stiprinti pakaitomis – skystas kordicepsas 30ml/d ir 4life Transferfaktorius advanced ir plus kartu 6-8kap/d
- Antioksidantai papildomi kokie nors stipresni didesniais kiekiais – cholikanas 6-4 kap/d, arba kiti panašūs kitų gamintojų .
- Flavanoidais turtingi preparatai – ir tuos kartu dar geriam. Mes vartojam oleksin (Permės farmacijos fabriko gamyba pagal sibiro žiniuonio receptą...) Žinau, kad čia siūlo visokių variantų kompanijos.
- Q10 – pradžioje didesniais kiekiais, dabar 6/d
- Laetrilį –t.y. B17 – gėrė prieš ir per visą chemoterapiją. Dabar 3000mg/d. Dar ir branduolius valgo po8-20/d
- Enzymus pritaikytos prie B17 efektyvios sudėties.
- Vitaminą C 3000mg/d
- Seleną
- Sorbentus
- Aliejaus laikymas burnoje - toksinų valymui
- NitroFX – iš Noni sulčių
- Greifrufo eksrtakto kapsulės
- Magnetoterapija – japonų medicinos populiariausias metodas
- Mankštos – tibetietiški 5 pratimai.
- Meditacijos

Pinacea, ką nors sistemiškai naudojote??

Atsakyti
vaistininke, ačiū už pagalbą. Reiks tik kažką sumąstyti, kaip dantis apsaugoti, nes toks įspūdis, kad prednizolonas (gal yra rūgštinis preparatas), veikia dantų emalę. Sensodyn padeda tik trumpam.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo adis: 12 birželio 2008 - 23:05
ЗНАЧЕНИЕ ВЕГЕТАРИАНСТВА И ОТКАЗА ОТ ЖИРА В ПРОФИЛАКТИКЕ РАКА И ЗАБОЛЕВАНИЙ СЕРДЦА
Многие считают, что диета с большим содержанием фруктов и овощей и низким содержанием жиров является панацеей от всех болезней. Исследование, проведенное в рамках программы Women’s Health Initiative в США и охватившее 50 тысяч женщин постклимактерического возраста, показало, что употребление фруктов и овощей 5 раз в день и прием пищи с низким содержанием жиров не сокращает риска развития рака молочной железы, толстой кишки, инфарктов и инсультов. Предполагают, что, возможно, здорового типа питания следует придерживаться строже и гораздо более длительное время, чтобы предотвратить возникновение рака и сердечно-сосудистых заболеваний. Исследователи попросили 19500 женщин в возрасте 50-79 лет придерживаться более здорового режима питания, а привычки другой группы женщин (29300) сохранили без изменений. Ожидаемое воздействие диеты на риск развития рака молочной железы и толстой кишки, а также сердечно-сосудистых заболеваний, не подтвердилось. Однако ограничение потребления жиров привело к сокращению на 9% случаев полипов толстой кишки, которые потенциально могут трансформироваться в рак. Подчеркивается, что в начале исследования не учитывалась важность разных типов жиров.

Дата размещения: 23.06.2007

http://www_pror_ru/n...p?sid=1&page=21

Kas supranta rusiškai.
Tame pačiame tinklapyje radau straipsnių, kad reikia kuo mažiau naudoti mėsos.
Prieštaravimai kiekviename straipsnyje.
Atsakyti