QUOTE(Gabija. @ 2008 06 08, 08:21)
Gal pas R. Nutautienę lankotės?Ji labai stengiasi pakelti dvasiškai.Eilės pas ją tikrai didelės.
Dėl stiprumo.Aš dar naudoju antidepresantus.Jie subalansuoja nuotaiką.Kitas etapas buvo psichologinių knygų apie pasamonės galią skaitymas.Tai Joseph Murphy "Jūsų pasamonės galia", "Per kitokį mąstymą į sveikatą , turtą ir laimę." , dar nebežinau autoriaus"Ir pamilk ligą savo" man psichologiškai daug padėjo.Dabar studijuoju knygutę apie savitaigą.
Pamažu atėjo mintis, jei jau tiek visko atkentėjau, kodėl turėčiau pasiduoti.Štai ir raunu save už plaukų iš liūno.
Be to jau greit bus 3 metai, kaip tęsiasi gydymas.Reikia daryti proto perversmą, nes reikia gyventi taip kaip yra.
Sėkmės ir užsispyrimo.
Dėl stiprumo.Aš dar naudoju antidepresantus.Jie subalansuoja nuotaiką.Kitas etapas buvo psichologinių knygų apie pasamonės galią skaitymas.Tai Joseph Murphy "Jūsų pasamonės galia", "Per kitokį mąstymą į sveikatą , turtą ir laimę." , dar nebežinau autoriaus"Ir pamilk ligą savo" man psichologiškai daug padėjo.Dabar studijuoju knygutę apie savitaigą.
Pamažu atėjo mintis, jei jau tiek visko atkentėjau, kodėl turėčiau pasiduoti.Štai ir raunu save už plaukų iš liūno.
Be to jau greit bus 3 metai, kaip tęsiasi gydymas.Reikia daryti proto perversmą, nes reikia gyventi taip kaip yra.
Sėkmės ir užsispyrimo.
Pas Nutautiene... Mano mama bijo jau antro etapo birzelio 18 diena... po pirmo Paklitakselio norejo mirti.. Gemzara perkelia kiek geriau, bet pykinimas nenustoja..
Shias knygas (pirmas dvi tai tikrai, kitos nezinau) mama jau priesh keturis metus per pirma ligos eiga perskaite. Ir man veze skaityti o ash... skeptike iki pat pashaknu..bet del mamos perskaiciau.
Gabija, kokius antidepresantus geriat? Paklaustume gydytojos. Man neramu ir del mamos nervu, nes jutamai jie susilpnejo. Kiekvienas menkniekis baigias asharom...
Gal ir kitos merginos galit patarti, kuom nervus stiprinat? Ir ishopejusia burna???