Įkraunama...
Įkraunama...

Onkologinės ligos 8

QUOTE(naminuke2 @ 2008 06 05, 20:12)
Kaip suprantu, folio metodu tik diagnozuojami organizmo pokyciai lyginant su sveiku zmogumi. Bet kaip man aiskino galima individualiai parinkti produktus, kurie veiksmingiausiai atstatytu imuniteta ir pristabdytu metastazu atsiradima. "Kas tinka buliui, tas netinka sabuliui"

Ne tik diagnozuojama, homeopatai kurie diagnozuoja kai kurie uzsiima ir gydymu. mano viena bendradarbe dirba, tik po to suzinojau, kai apsilankiau pas kita "folista" , bet jau nebeeisiu. Ejau pas homeopate , del savo problemu , tad geriu zirniukus, laukiu rezultato unsure.gif man aiskino, kad tie zirniukai (apie 1,5 val testavo mane kol parinko) keicia mano organizmo terpe ir visoki brudai zusta.
Atsakyti
QUOTE(Gabija. @ 2008 06 05, 17:17)
Šiandien Triguba Šventė.Mano 32, sūnaus -4-os vestuvių metinės, o 14,57 val pagimdė marti anuką. mirksiukas.gif
Po chemijos, kavinukėje pasisaldinom su vyru gyvenimą, po to sužinojau dar apie anuką, tai iki graudumo gera širdyje.
Gyvenimas tęsiasi. 4u.gif  4u.gif  4u.gif

TRISKART SVEIKINIMAI 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(vikka @ 2008 06 05, 16:36)
Sveikos,mergaitės,
Vėl čia rašau,gal kuri atsilieps...Bent viliuosi...Taip skauda širdį dėl mamos,tad paguodos pas Jus ieškau.Mamai vėl skyrė chemiją,leis net 5 paras-žarnyno vėžys,kepenyse metastazės.Gydytojai įkalbinėja pasiryžti nes vaistai kažkokie nauji ir labai brngūs,tikisi,kad sustbdys metastes,o viltis paskutinė miršta.Lyg užsirašiau pavadinimą,bet matomai neteisingai nes nieko nerandu.Lyg FOLFYRIS ar kažkas panašaus,ar visas kursas taip vadinasi... verysad.gif Jei,kuri susidūrėt,tai tikrai suprasit apie ką kalba eina.Būsiu labai dėkinga,jei kas parašys.

Tai gal FOLFOX??
Atsakyti
QUOTE(ifauru @ 2008 06 05, 21:35)
TRISKART SVEIKINIMAI 4u.gif  4u.gif  4u.gif
Papildyta:

Tai gal FOLFOX??

Jau radau,kaip tiksliai vadinasi FOLFIRI.Gal kam teko susidūrti?Kai pajungia lašalinę,tai penkias paras ir laiko,bet įdomu,kas kiek laiko tie kursai bus?!Žinau,kad viską sužinosiu,kai paguldys,bet taip norisi,kuo ankščiau viską apmąstyti.Mama sillpna nes jau daug chemijų atlaikė,o dabar dar paskyrė ir dar tiek laiko pririštai reiks būti.Žavėjausi jos stiprumu ir optimizmu,o dabar palūžo.Papraščiausiai jėgų nebeliko.Taip sunku tokioje situacijoje nes nežinau,kaip ją palaikyti.Viliuosi,kad savo buvimu šalia,jai nors.kiek padėsiu...
Stiprybės Jums visoms!!!
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vikka: 06 birželio 2008 - 08:32
QUOTE(vikka @ 2008 06 06, 09:24)
Jau radau,kaip tiksliai vadinasi FOLFIRI.Gal kam teko susidūrti?Kai pajungia lašalinę,tai penkias paras ir laiko,bet įdomu,kas kiek laiko tie kursai bus?!Žinau,kad viską sužinosiu,kai paguldys,bet taip norisi,kuo ankščiau viską apmąstyti.Mama sillpna nes jau daug chemijų atlaikė,o dabar dar paskyrė ir dar tiek laiko pririštai reiks būti.Žavėjausi jos stiprumu ir optimizmu,o dabar palūžo.Papraščiausiai jėgų nebeliko.Taip sunku tokioje situacijoje nes nežinau,kaip ją palaikyti.Viliuosi,kad savo buvimu šalia,jai nors.kiek padėsiu...
Stiprybės Jums visoms!!!

Zinau, kad vienam pazistamu bendradarbiui leido 5 paras. Gal ta pati chemija? Bet jam kazkoks kraujo vezys. Tai girdejau kiek anksciau, kai dar pati nesirgau, tai labai ir nerupejo. Galiu pradziuginti nors tiek, kad tas zmogus po chemijos gyvena jau kelerius metus. Vadinasi atlaikyti imanoma. O kiek bus kursu, protingiausia buti klausti gydytojo.
Suprantama ir tai, kad mama paluzo. Gal ji tikinti? Pabandykit nuvaziuoti i baznycia. Pabuti kiek laiko, pasikalbeti su dievu. Skamba gal ir kvailai, bet...As pati tai dariau suzinojusi savo diagnoze, nors buvau baznycioje nebuvusi gal nuo paauglystes. Pirmas mano zygis buvo i cerkve prie Ausros vartu. Nepatikesit, bet apie valanda prazliumbus tuo viskas ir pasibaige, grizo ramybe. Dabar esu visiskai rami. Aisku, kiekvienas savaip raminasi.
Linkiu mamai stiprybes ir ramybes!
Atsakyti
Gabija., sveikinu ir as Jus visu maloniu ivykiu proga!!! 4u.gif

Kaip sunkiai siemet pernesu tokia "astria" saule verysad.gif Visada buvau ir esu silumos megeja, bet paskutinem dienom, pabuvus lauke, silpna darosi unsure.gif

Gavau pagaliau issvajota-iskovota vaista rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(romantikė @ 2008 06 06, 14:50)
Gavau pagaliau issvajota-iskovota vaista  rolleyes.gif

Tai irgi mazyte pergale 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(naminuke2 @ 2008 06 05, 19:12)
Kaip suprantu, folio metodu tik diagnozuojami organizmo pokyciai lyginant su sveiku zmogumi. Bet kaip man aiskino galima individualiai parinkti produktus, kurie veiksmingiausiai atstatytu imuniteta ir pristabdytu metastazu atsiradima. "Kas tinka buliui, tas netinka sabuliui"

Jei teisigai manau, tai gerai gydo įvairius chroniškus susirgimus, infekcinius uždegimus, atstato organų veiklą, nervų ligas.Dėl vėžio įdeda lašiukų, bet tai gal labiau imuninei sistemai palaikyti, išgydymo manau nereikia tikėtis.

Šiandien aplankiau savo anūką- blondinas kaip sūnus, akutės žydros.. tongue.gif
Sveikas , valdo, guguoja. 4u.gif
Dėkoju visoms už gerus žodžius.

O aš pati virta salota.Pamiegojau, o dabar pridususiomis smegenimis bandau rašyti.Na dabar atostogos 21 diena, bet kita savaitė bus imuniteto išnykimo metas.

Papildyta:
QUOTE(romantikė @ 2008 06 06, 14:50)
Gabija., sveikinu ir as Jus visu maloniu ivykiu proga!!!  4u.gif

Kaip sunkiai siemet pernesu tokia "astria" saule  verysad.gif Visada buvau  ir esu silumos megeja, bet paskutinem dienom, pabuvus lauke, silpna darosi  unsure.gif

Gavau pagaliau issvajota-iskovota vaista  rolleyes.gif

Saulė dabar veikia kaip lazeris. blush2.gif Nors ir nešiok megstą skrybelaitę.
Atsakyti
Lydejau shiandien mama antrai chemijai i klinikas. Dziaugiuos labai, kad shauni onkologe labai. Tai ir vilties neatima, ir regis, labai palaiko ir supranta. Tik plepute bigsmile.gif ..kam uz duru laukt reik doh.gif o laukia daug ax.gif
Dare dar galvos KT , nerado metastaziu nei skysciu, tai abi gera nuotaika isvaziavom biggrin.gif
Gabija, shauni moteris esat thumbup.gif Vakar mama paskaitinejo Jusu zinutes, sako, jai optimizmo ikvepet mirksiukas.gif Jus, berods, panashaus amziaus su mama.. rolleyes.gif
O ash jau sheimos namie pasiilgus, na, bet dar savaitele pabusiu pas mama... cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Ryke @ 2008 06 06, 09:59)
Zinau, kad vienam pazistamu bendradarbiui leido 5 paras. Gal ta pati chemija? Bet jam kazkoks kraujo vezys. Tai girdejau kiek anksciau, kai dar pati nesirgau, tai labai ir nerupejo. Galiu pradziuginti nors tiek, kad tas zmogus po chemijos gyvena jau kelerius metus. Vadinasi atlaikyti imanoma. O kiek bus kursu, protingiausia buti klausti gydytojo.
Suprantama ir tai, kad mama paluzo. Gal ji tikinti? Pabandykit nuvaziuoti i baznycia. Pabuti kiek laiko, pasikalbeti su dievu. Skamba gal ir kvailai, bet...As pati tai dariau suzinojusi savo diagnoze, nors buvau baznycioje nebuvusi gal nuo paauglystes. Pirmas mano zygis buvo i cerkve prie Ausros vartu. Nepatikesit, bet apie valanda prazliumbus tuo viskas ir pasibaige, grizo ramybe. Dabar esu visiskai rami. Aisku, kiekvienas savaip raminasi.
Linkiu mamai stiprybes ir ramybes!

Labai ačiū už palinkėjimus ir supratimą.Stengsimės laikytis,kad ir kaip sunku bebūtų!!!
Visoms to paties linkiu!!! 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Gabija. @ 2008 06 05, 18:46)
Aš Kaune tikrinuosi Pakraščio gatvėje, pas Sigitą Vaičiūnienę.Ji tik diagnozuoja, gydymu neužsiima, net nežada tokių vilčių , kad Folio metodas gali išgydyti.Reikia pasakyti, kad metastazę rado pirma daktarų.Kai baigiu chemijas , einu pas ją pasieškoti metastazių.Duoda profilaktiškai lašiukų,bet tai ne vaistai nuo vėžio.Apžiūra pirma tai brangi, gal 250 Lt ,kadangi aš sena klijentė man 50 Lt , vaistai 60-80 Lt.
Dėkoju visoms už gerus žodžius.

Diagnostika yra Folio metodu ir Vega testu. Jos siek tiek panasios, bet yra ir skirtumu...
Mano daktariukas dirba Maironio g. Jis parenka zirniukus, kurie, kaip bebutu keista, veikia - aciu Die, dar neina kalba apie onkologija. Bet as kazkada ruosiuosi skambint jam, pasikonsultuot del mamos. Idomu, ka sakys...Draugei, kuri serga issetine skleroze - ar tai saviitaiga ar tinkamas gydymas - padeda. Ji nuosirdziai dziausgiasi savo pasiekimais blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Gabija. @ 2008 06 06, 17:35)
Šiandien aplankiau savo anūką- blondinas kaip sūnus, akutės žydros.. tongue.gif
Sveikas , valdo, guguoja. 4u.gif

Iš tokių smagių įvykių susideda mūsų gyvenimo mozaika. Verta dėl jų pakentėti. Net, kai kartais atrodo, aš daugiau nebegaliu. GALIU. smile.gif GALIME. smile.gif smile.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Pinacea @ 2008 06 06, 17:39)
Lydejau shiandien mama antrai chemijai i klinikas. Dziaugiuos labai, kad shauni onkologe labai. Tai ir vilties neatima, ir regis, labai palaiko ir supranta. Tik plepute  bigsmile.gif ..kam uz duru laukt reik  doh.gif o laukia daug  ax.gif
Dare dar galvos KT , nerado metastaziu nei skysciu, tai abi gera nuotaika isvaziavom biggrin.gif
Gabija, shauni moteris esat thumbup.gif Vakar mama paskaitinejo Jusu zinutes, sako, jai optimizmo ikvepet  mirksiukas.gif Jus, berods, panashaus amziaus su mama..  rolleyes.gif
O ash jau sheimos namie pasiilgus, na, bet dar savaitele pabusiu pas mama...  cool.gif

Gal pas R. Nutautienę lankotės?Ji labai stengiasi pakelti dvasiškai.Eilės pas ją tikrai didelės.
Dėl stiprumo.Aš dar naudoju antidepresantus.Jie subalansuoja nuotaiką.Kitas etapas buvo psichologinių knygų apie pasamonės galią skaitymas.Tai Joseph Murphy "Jūsų pasamonės galia", "Per kitokį mąstymą į sveikatą , turtą ir laimę." , dar nebežinau autoriaus"Ir pamilk ligą savo" g.gif man psichologiškai daug padėjo.Dabar studijuoju knygutę apie savitaigą.
Pamažu atėjo mintis, jei jau tiek visko atkentėjau, kodėl turėčiau pasiduoti.Štai ir raunu save už plaukų iš liūno.
Be to jau greit bus 3 metai, kaip tęsiasi gydymas.Reikia daryti proto perversmą, nes reikia gyventi taip kaip yra.
Sėkmės ir užsispyrimo. 4u.gif
Atsakyti