Įkraunama...
Įkraunama...

Onkologinės ligos 8

Ryt jau 4-a topotekano dozė ir 32-osios vestuvių metinės thumbup.gif .Po chemo suleidimo nueisim su vyru kur nors papietauti drinks_cheers.gif .
Aš ateičiai vizuolizuojuosi , kaip mes abu švenčiam anukų vestuves.Juk reikia kažko labai norėti ir tai įvyks.
Šiandien jaučiuosi geriau ne vakar gal , kad išsimiegojau.Vakar ryte atbudau pusę penkių, o kai jau tikėjausi užmigti geras kaimynas su zeimeriu malkas pradėjo pjauti.Taip gali iš pasiutimo ir žmogžūdžiu tapti, bei afekto būkle pasiteisinti.
O raidelės tai pasiklysta ir sudoku nebesisprendžia. g.gif
Gražios dienos, geros visoms nuotaikos. 4u.gif

Atsakyti
QUOTE(Gabija. @ 2008 06 04, 17:22)
Ryt  jau 4-a topotekano dozė ir 32-osios vestuvių metinės thumbup.gif

o kokia graži šventė į Jūsų kiemą atėjo wub.gif

QUOTE(Gabija. @ 2008 06 04, 17:22)
kai jau tikėjausi užmigti geras kaimynas su zeimeriu malkas pradėjo pjauti.Taip gali iš pasiutimo ir žmogžūdžiu tapti, bei afekto būkle pasiteisinti.

lotuliukas.gif lotuliukas.gif prajuokinot mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikos,mergaitės,
Vėl čia rašau,gal kuri atsilieps...Bent viliuosi...Taip skauda širdį dėl mamos,tad paguodos pas Jus ieškau.Mamai vėl skyrė chemiją,leis net 5 paras-žarnyno vėžys,kepenyse metastazės.Gydytojai įkalbinėja pasiryžti nes vaistai kažkokie nauji ir labai brngūs,tikisi,kad sustbdys metastes,o viltis paskutinė miršta.Lyg užsirašiau pavadinimą,bet matomai neteisingai nes nieko nerandu.Lyg FOLFYRIS ar kažkas panašaus,ar visas kursas taip vadinasi... verysad.gif Jei,kuri susidūrėt,tai tikrai suprasit apie ką kalba eina.Būsiu labai dėkinga,jei kas parašys.
Atsakyti
Labutis,
Priimkite i savo gretas dar viena naujoke. Turiu (turejau) onko krutyje. Istveriau operacija, chemo, svitinima. Dabar "draugauju" su tamoksifenu ir suku galva apie netradicine medicina. Artimieji pasiule testuotis ir vaistus (papildus) parinkti Folio metodu. Yra tikrinama varza be vaistu ir "paburus" su vaistuku. Ne labai tikiu tuo "paburimu', bet...O daktaryte neturi onko papildu. O pirkti visa pakuote ir po to nenaudoti jeigu netiks per brangu.
Turiu prasyma kaunietems (pati is Kauno). Gal kas naudojate ir galite parduoti po viena ampule Helixor M (konsentracija nesvarbi), angio cel, BioBran? Buciau labai dekinga.
Atsakyti

Šiandien Triguba Šventė.Mano 32, sūnaus -4-os vestuvių metinės, o 14,57 val pagimdė marti anuką. mirksiukas.gif
Po chemijos, kavinukėje pasisaldinom su vyru gyvenimą, po to sužinojau dar apie anuką, tai iki graudumo gera širdyje.
Gyvenimas tęsiasi. 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Šiandien Triguba Šventė.

Dziaugiuosi kartu su Jumis! Linkiu, kad Svente testusi ilgai ilgai..... Kai svente sirdyje ir negandos nublanksta. Sekmes!
Atsakyti
QUOTE(naminuke2 @ 2008 06 05, 18:16)
Labutis,
Priimkite i savo gretas dar viena naujoke. Turiu (turejau) onko krutyje. Istveriau operacija, chemo, svitinima. Dabar "draugauju" su tamoksifenu ir suku galva apie netradicine medicina. Artimieji pasiule testuotis ir vaistus (papildus) parinkti Folio metodu. Yra tikrinama varza be vaistu ir "paburus" su vaistuku. Ne labai tikiu tuo "paburimu', bet...O daktaryte neturi onko papildu. O pirkti visa pakuote ir po to nenaudoti jeigu netiks per brangu.
Turiu prasyma kaunietems (pati is Kauno). Gal kas naudojate ir galite parduoti po viena ampule Helixor M (konsentracija nesvarbi), angio cel, BioBran? Buciau labai dekinga.

Jei rinksiesi Folio metodu diagnozuojantį ir gydantį daktarą tai rinkis tikrai patikimą, iš savo praktikos: nuėjau pas vieną "folistą" jis paskyrė (po tyrimo) kirmėles varantį preparatą - moliūgų sėklų miltukus iš Ajurvedos , neva visos mano bėdos (iš tikrūjų jokių mano bėdų-tikrų bėdų jis net neįvardino) nuo to, kad organizmas užterštas parazitais, po to sužinojau, kad jis visiems skiria tuos pačius moliūgų miltukus. rolleyes.gif Kai po tyrimo pasakiau, kad mane iš tikrūjų kamuoja visai ne tai ką jis nustatė, ta tiesiog nukreipė kalbą ir tiek. unsure.gif
Yra homeopatų kurie diagnozuoja folio metodu, ir skiria ne brangius vaistus, o individualiai parenka gaminamus homeopatinius preparatus. Kurie kainuoja 6-12 lt (na panašiai, tai yra skirtumas, kur už moliūgų sėklas 60 lt)

QUOTE(Gabija. @ 2008 06 05, 18:17)
Šiandien Triguba Šventė.Mano 32, sūnaus -4-os vestuvių metinės, o 14,57 val pagimdė marti anuką. mirksiukas.gif
Po chemijos, kavinukėje pasisaldinom su vyru gyvenimą, po to sužinojau dar apie anuką, tai iki graudumo gera širdyje.
Gyvenimas tęsiasi. 4u.gif  4u.gif  4u.gif

Milijonas sveikinimų wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Gabija. @ 2008 06 05, 17:17)
Šiandien Triguba Šventė.

Oho!! Gabija, kiek pas jus svenciu!!! Sveikinu! 4u.gif 4u.gif Tikrai yra del ko gyventi thumbup.gif

O as siandien gavau eiline doze ir jau grizau namo visa apsnudus schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(naminuke2 @ 2008 06 05, 17:16)
Labutis,

Aš Kaune tikrinuosi Pakraščio gatvėje, pas Sigitą Vaičiūnienę.Ji tik diagnozuoja, gydymu neužsiima, net nežada tokių vilčių , kad Folio metodas gali išgydyti.Reikia pasakyti, kad metastazę rado pirma daktarų.Kai baigiu chemijas , einu pas ją pasieškoti metastazių.Duoda profilaktiškai lašiukų,bet tai ne vaistai nuo vėžio.Apžiūra pirma tai brangi, gal 250 Lt ,kadangi aš sena klijentė man 50 Lt , vaistai 60-80 Lt.
Dėkoju visoms už gerus žodžius.
Atsakyti
QUOTE(Gabija. @ 2008 06 05, 15:17)
Gyvenimas tęsiasi. 4u.gif  4u.gif  4u.gif

Vaauuu... didziausi sveikinimai!

As visgi vakar atskridau i Lietuva, mama guli namie, bet savijauta labai prasta. Pries dvi dienas teko reanimuoti..
Siaip, kaip ji sako, viskas butu puse bedos, bet pykinimas nesvietiskas.. net gyvent neisnori. O niekas nepadeda.. Ir onkologe nezino toliau.. Ryt leisim Gemzara ir lysim i kompiuteri. Ziuresim galva, gal ir ten priezastis slypi.. Nors as tikiu, kad tai chemijos pasekme.. nors visi sako, kad Paklitakselis nepykina...
Atsakyti
nežada tokių vilčių , kad Folio metodas gali išgydyti.

Kaip suprantu, folio metodu tik diagnozuojami organizmo pokyciai lyginant su sveiku zmogumi. Bet kaip man aiskino galima individualiai parinkti produktus, kurie veiksmingiausiai atstatytu imuniteta ir pristabdytu metastazu atsiradima. "Kas tinka buliui, tas netinka sabuliui"
Atsakyti
sveikutės,
mamai šiandien baigė lašint antrą kursą, ką gi, liko dar, tiksliau - tik, keturi 4u.gif visas tris dienas šauniai laikėsi, ačiū Dievui. ir, matyt, naujiems vaistukams. prieš chemo pasiskundė gydytojai, kad Zofranas ne taip gerai veikia kaip anksčiau (pasirodo, čia galimas daiktas, mat priprantama), tai išrašė pabandymui Kytril - leidžia į veną kartu su chemo, veikimo laikas 24 val. tai Zofrano kaip ir neprireikė, manau tai irgi psichologiškai palengvina situaciją, nes bijodavo leidimo... ax.gif
Atsakyti