QUOTE(Siracusa @ 2008 05 08, 07:06)
Laba
ale naujienos kokios Sveikinimai begaliniai Tau
aš pas kmu ginekologus lankiausi, nuostabūs tikrai ir visada jaučiau palaikymą
hematologai jau žino šito naujieną?
ale naujienos kokios Sveikinimai begaliniai Tau
aš pas kmu ginekologus lankiausi, nuostabūs tikrai ir visada jaučiau palaikymą
hematologai jau žino šito naujieną?
Aciu visoms uz palaikyma, as lankausi (tiksliau pradejau) daba kaune saules medicinos centre, ir pas ten dirbancia ginekologe, vakar buvau pirma kart, tai saunu kad ji neissigando mano diagnozes, pasake, kad tai buvo jau senai ir buves gydymas neturi jau jokiso itakos, tie vaistai senu seniausiai isgarave, antra atkalbejo nuo genetiniu tyrimu, tik sake 18 savaite (siandien dar tik 10) duos siuntima i klinikas ti kazkokiam krutam echoskopui su genetiku kartu, ir abi nusrendem, kad to pakaks, nes jei jau pavyko pastot, tai turetu but viskas gerai, be to nestumas vystosi normaliai, nera jokios persileidimo rizikos ir panasiai, na tai siandien ryte pridaviau visus tyrimus, kita savaite paziuresim kaip atrodo.
Zinai Siracusa as manau hematologas suzinos tik per kita tech apziura kuri bus kitamet, jau po vaikelio gimimo, paskutiniai tyrimai visi buvo geri, o ji pati mus uztikrino, kad jei pavyks pastot tai viskas ok, galim gimdyt, o jau ginekologai zinos kokius tyrimus paskirti esant po tokios ligos, kadangi po mano gydymo praejo jau daug laiko, tai as nebeieinu i jokias rizikos grupes pasirodo.