QUOTE(Gabija. @ 2008 04 26, 11:02)
Mano didžiausia chemijos problema spręsis pirmadienį , nes turi paaiškėti kraujo tyrimai, o kadangi po paskutinės chemijos praėjo nepilni 6 mėnesiai, trūksta 2 savaičių , tai galvojama ar duoti labai agresyvią chemiją ar lengvesnę. Įkalu "uspokojonsų" ir stengiuosi negalvoti.Nes jau pradeda nusibosti lipti trečią kartą iš tos pačios duobės.
Kaip greit laikas bėga!!! Jau pusė metų!!!
O čia pažiūrėk į mano neseną avantiūrą.Jei būčiau buvusi sveika, tai būčiau iki to nedagalvojusi.Gavau drabužėlių už 800 lt.Tik bėda, kad pasipuošti dar negreit galėsiu.Iki rugsėjo vienintelė išlylal bus į Klinikas.
Labai gražiai atrodot, Gabija. Kiekvienas ieškome savo šiaudo. Kodėl taip: vienintelė iškyla bus į klinikas? Bus dar tų išvykų, renginių ir galimybių, tik norėti reikia: nežinau kaip Jums, aš labai mėgstu rimtąją muziką.
Pirmąją chemiją derinau su Tytuvėnų festivaliu. Nuvažiuodavom su vyru, relaksuodavomės. Išgirdau kaip skamba arfai ir fleitai skirti kūriniai - nepaprastai sakralinėje aplinkoje. Nidoje lankėmės koncertuose. Man ta vasara buvo viena iš turtingiausių ir įstabiausių. Tiesa, chemija dėkingesnė buvo (nei ši antroji) išsijungdavau 10 dienų. Jos praeiavo ir turėdavau 10 normalių pilnaverčių.
Gal tai moteriška tuštybė, bet maloni, ypač kai dabar daugiausia apsiperki vaistinėje.
Moteriška tuštybė, ar gali būti kitaip? Kodėl aš dėl tų žandų ir besikeičiančios figūros taip nerimau, dėl to paties.
Šiandien tai sunki dienelė buvo - išėjau pasivaikščioti, tai net lūpos tinsta, nereikia silikono. Per pusvalandį tapau Holivudo gražuole.