QUOTE(Siracusa @ 2008 04 24, 13:29)
Adis, jei gerai supratau, jei darbingumas 60 proc, tai nieko nemoka
čia visada taip buvo
aš porą kartų turėjau 40 proc, pernai 50, tai šįmet jaučiu 60 -- gal man neverta net eit tų komisijų visų, jei sumastysiu pilnu etatu dirbt, tai tik trukdys tie procentai ir jokios naudos
tai dar per vietinius daktarus visokius pereit pirma reiks, akių, dar ten kažkokie, nebepamenu
bet anksčiau viską per pusantros sav. susitvarkydavau kažkur. Reiks su maže į vietinę pol eit, greičiau prieisiu gal
Na taip, jeigu darbingumas 60% - nepriklausytų.
Kaip jūs rimtai vaikštot.
Man šeimos gydytoja surašo visą istoriją ir pasiunčia. Einu labai rami į tą NDNT. O ten šokas. Visų pirma, neduoda ilgiau kaip metams. Antra - aš su kiekvienais metais -sveikyn. Nors operuotos jau abi rankos ir abi krūtys.
Jų pagrindinis argumentas: koks gydymas buvo taikytas. Jei jokio - tai lyg ir nebe ligonis. Reali fizinė būklė nelabai rūpi. Pernai buvau, ką tik po antros operaciojos, tai dar nebuvo galutinių histologinių tyrimų, tai vos gavau II atitinkančią, nes pasakė, kad kol nėra histologijos, tai gal mane tik šiaip apgenėjo . Dar tos juokingos formulės. Turiu aukštąjį - viskas, jau tau kaip ir trūkumas. Na ir kas, kad baigiau prieš 20 m. su trupučiu. Sakau, aš pagal specialybę nedirbu. Ne argumentas.
Aš manau,
Siracusa, kad verta tau eiti tas komisijas, kadangi gauni
pastovų gydymą Gliveku, tai
turėtų būti ir invalidumas. Todėl eik tuos poliklinikinius žygius, o su neįgalumu, kuris atitiks III grupę dirbti 6 val. tikrai galėsi, net gal visas 8. O kur Rusnelę? Į daržą ar auklei, ar gerai močiutei?
Ir parašyk kaip seksis, ne tik dėl smalsumo, bus kitiems informacija.