Įkraunama...
Įkraunama...

Onkologinės ligos 8

QUOTE(Gabija. @ 2008 04 15, 17:43)
Pasiekiau išrašymo namo rekordą.Penkios paros po operacijos.Norma - 8-9.Matot kaip greit apsisukau.

Atliktas labai didelis darbas. Dabar - sėkmingo gijimo ir stiprėjimo. 4u.gif

QUOTE(Romantike. @ 2008 04 15, 17:43)
Isvada: esu labai labai darbinga ir vos vos gali man duoti buvusia III grupe  Vat taip.

Bus tų procentų. Aišku, pinigėliai labai reikalingi. Kiek atsimenu, ten yra terminas, per kurį galima užginčyti sprendimą. Berods 30 dienų.

O kaip pati jautiesi?

Aš jau 5-ta diena dirbu. Tikėjausi, kad būsiu labiau viską užmiršusi, bet viskas gana greitai atsigamina. Kliūna tik įvairios naujienos. Ir dar ... į darbo pabaigą smegenėlės atsisako dirbti. Na, gal išsimankštins biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Gabija. @ 2008 04 15, 17:43)
Pasiekiau išrašymo namo rekordą.Penkios paros po operacijos.Norma - 8-9.Matot kaip greit apsisukau.

Gabija, labai gera matyti Jus sugrįžusią drinks_cheers.gif wub.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Teta @ 2008 04 15, 19:09)
Atliktas labai didelis darbas. Dabar - sėkmingo gijimo ir stiprėjimo. 4u.gif
Bus tų procentų. Aišku, pinigėliai labai reikalingi. Kiek atsimenu, ten yra terminas, per kurį galima užginčyti sprendimą. Berods 30 dienų.

O kaip pati jautiesi?

Aš jau 5-ta diena dirbu. Tikėjausi, kad būsiu labiau viską užmiršusi, bet viskas gana greitai atsigamina. Kliūna tik įvairios naujienos. Ir dar ... į darbo pabaigą smegenėlės atsisako dirbti. Na, gal išsimankštins biggrin.gif

Jauciuosi as gerai.
Del procentu, tai net nebus ka skusti, nes leme viska aukstas issilavinimo ir darbo pareigu procentas. Ir jokio fizinio kruvio darbovietei. Del to ir neiseina didesniu procentu isgauti, nes viska apskaiciuoja programa.
Kaip bus, taip gerai smile.gif Visvien dar metus nezadu grizti i darba bigsmile.gif
Man kazkas atsitiko su klausa-girdziu blogiau. Ar gali tai buti salutinis chemo ir spinduliu poveikis? g.gif

Sekmes darbe, Teta 4u.gif

Gabija, 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Sveiki,skaiciau nemazai postu ir siaip,atsiprasau is anksto, kad uzsiregistravau nebudamas moterimi ar mergina nestuke.gif , turiu didele beda ir man labai reiketu pagalbos,gal galetumete parasyti,kokius receptus kaip gydyti (vezy) unsure.gif Suprantat mano "Patevis" suzinojo kad serga (veziu) Jis visiem greztai pasake, kad nesidarys chemoterapiju ir panasiai,gydysis tik gamtiniais vaistai,gal galetumet parasyti kokiu nors receptu kaip pasidaryti vaistus ir visokius misinukus,busiu labai labai dekingas,beje ar tikrai "Morfinas" leidzemas tik vezininkam kai jie nebegali istverti skausmo?Nes jam daktarai juos jau leido.Ir dar labai nenoriu susitaikyti su ta mintimi kad jis serga veziu,jis maitinosi labai sveikai gere labai daug is parduotuves saltinio vandens per diena isgerdavo maziausiai 2l vandens jo sudeimas labai sportiskas jo ugis 2m su trupuciu svere gal 150kg neruko,negere ir kaip tai galejo atsitikti verysad.gif Su juo mano mama susipazino neperseniausiai,bet ji as kaip patevi myliu labai labai ir nors to mamai nerodau bet sirdyje labai labai liudziu del jo ir del jo ligos kiekvieni jo zodziai man yra labai skaudus apie jo liga,dar kas svarbiausia jis gyvena amerikoje,o mes lietuvoje "Vizu" niekaip nesutvarko ir jis pats nenori kad mama ir mes ji matytume merdejanti verysad.gif verysad.gif verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Ieskantis @ 2008 04 15, 22:50)
Jis visiem greztai pasake, kad nesidarys chemoterapiju ir panasiai,gydysis tik gamtiniais vaistai,gal galetumet parasyti kokiu nors receptu kaip pasidaryti vaistus ir visokius misinukus,busiu labai labai dekingas,

Kadangi esu senbuvė, atsimenu, jog buvo sudėta „rusiška išmintis“. Atsimenu ir ištraukiu į dienos šviesą.
Pasižiūrėkit, neatsakau nei už tų receptų efektyvumą, nei už jų nekenksmingumą. Nežinau ir šaltinio. Jei įdomu, susiekit su šių postų autoriumi. Gal pasakys iš kur ėmė visą šią išmintį.
Beje, patėvio teisė rinktis. Jei jis taip nusprendė, jo valia tokia. Amerikos medicina, ne mūsų. Rezultai gydymo žymiai geresni. Liūdna, kad toks sprendimas. Matyt, motyvuotas.
Liaudiški rusiški vėžio gydmo būdai.

P.s. Skaityti Šiaurės postus.

P.s. labanakt naktibaldos.
Ryke, nors ir nepatinka – VISKAS BUS GERAI.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo adis: 15 balandžio 2008 - 22:39
Laba rytukas 4u.gif
As cia pas jus naujoke, tiesiog labai ieskau pagalbos savo sesutei ir nezinau kur isijungti. Gal tarp cia esanciu mergaiciu kas nors tures kokiu ziniu ir gales man bent kiek palengvinti nezinia ir skausma.
Mano sesutei vienoje kiausideje aptiko (gydytojo teigimu) augli. Padare CA 125 vėžio žymens tyrima ir dar kazkoki tyrima bent nezinau kaip vadinasi. Gydytojas sake, kad auglys piktybinis ar ne bus aisku po tyrimu. Vakar skambinau sesutei ir klausiau atsakymu:
CA125 - norma (sake kad geras)
Taciau pasake kad antras tyrimas blogas ir kad uzaugusi mikoplazma. Vakar visa interneta isnarsiojau kad bent kiek informacijos suzinociau, kadangi jos gydytojas siuo metu isvykes ir grys tik kita savaite. Ir neradau nieko apart tai kad tai yra labai bjauri bakterija.
As labai noriu paprasyti jusu pagalbos - gal kuri bent ka zinote, nes ta nezinia varo is proto, sesutei is viso blogai. Sukasi visokios mintys.
Aciu jums labai verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(adis @ 2008 04 14, 22:15)
O mano sieloje jau šventė, chemija baigta. Tereikia išlaukti paskutinės poveikį ir dar pabandyti susitvarkyti su visokiais niuansėliais. Tenka vartoti prednizoloną, truputį peraudringai sureagavau į gydymą.

Adis, su finišu 4u.gif . Gal ir žinoma, bet va pamenu kraujo forume skaičiau, kaip žmonės įsigudrina išvengti "kaulų laužymo", kuris gali būti po prednizolono nutraukimo: nutraukia palaipsniui mažindami dozes. (gal pravers: hodžkino limfomos 4psl.) smile.gif

Gabija, malonu matyti jus sugrįžusią 4u.gif Jums irgi pavasariniai linkėjimai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ieskantis @ 2008 04 15, 22:50)
Jis visiem greztai pasake, kad nesidarys chemoterapiju ir panasiai,gydysis tik gamtiniais vaistai,
... ji as kaip patevi myliu labai labai ir nors to mamai nerodau bet sirdyje labai labai liudziu

Gal tai tik pirma žmogaus reakcija. Gal jam reikia laiko suprasti ir priimti tinkamą sprendimą. Jo sprendimas dar gali pasikeisti. Galima būtų pasiaiški, kodėl jis atsisako chemoterapijos. Šis gydymas nėra lengvas ir nekaltas, tad gal jis jau pasvėręs visus už ir prieš.

Labai suprantamas jo nenoras rodytis silpnu ir jus liūdinti. Bet artimųjų palaikymas yra labai svarbus. Nebijokite būti nuoširdūs, nežinia kiek dar turėsite progos atsiverti.
Atsakyti
Gabija,sveika sugrįžus 4u.gif

Adis,sveikinu baigus kursą. Tikrai sieloje šventė. drinks_cheers.gif Kada tyrimai?

O man kitą savaitę,antradienį,bus tyrimai.Echoskopas,rentgenas,mamograma,
markeris.,ginekologas.KT vėl nepaskyrė.Klausiau,sakė,paskirs,jei bus kas neaišku šiuose tyrimuose. g.gif Kažko nenoriai skiria mums Klaipėdoj KT. Nesinori labai lipt ant kulnų,o gal reikėtų? g.gif Gerų pavasakiškų nuotaikų visoms 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Ūkanota @ 2008 04 16, 09:17)
Adis, su finišu   4u.gif . Gal ir žinoma, bet va pamenu kraujo forume skaičiau, kaip žmonės įsigudrina išvengti "kaulų laužymo", kuris gali būti po prednizolono nutraukimo: nutraukia palaipsniui mažindami dozes. (gal pravers: hodžkino limfomos 4psl.)  smile.gif

Ačū Ūkanota, (pravers mirksiukas.gif )
Prednizoloną man paskyrė, nes įtaria, kad įsijungė autoimuniniai procesai, kurių neturėtų būti, kaip ne visai tinkamas atsakas į gydymą. (Gydytoja daug nekomentuoja, nes pačiai dar niekas neaišku). Dėl prednizolono neturiu temperatūros, nėra bėrimų ir šiaip jaučiuosi gerai. Vienu metu temp. buvo net 35,2. doh.gif Dabar pastoviai kažkur ~36.
Kol kas paskyrė mėnesiui, bet gali tekti vartoti ir ilgiau. (Minėjo tokį terminą kaip pusmetį unsure.gif . Vaistas bjaurus, nuo jo išsiputi kaip balionas ir apetitas, tai verysad.gif , kaip manoji jaunėlė sakydavo - suvalgytum visą pasaulį).
Jau rašiau, kad po ketvirtos ir penktos ch. temepratūra nukrisdavo tik iki 37,5, maks. būdavo 38,9-39,7, beveik kiekvieną vakarą. Labai vargino + beprotiškas prakaitavimas.
Arune tikuosi viskas tau gerai ir nuotaikos geros?
Tyrimai bus gegužės 10 d. kompiuterinė TM. Plaučių nuotrauką ir širdies echo. padarė. Plaučių nuotrauka ir parodė tuos nevisai gerus dalykus.
Kompiuterinės neskiria turbūt, kol nemato būtinybės. Daug rentgenų duota, jei neklystu lyg 6-10 k. daugiau nei paprastas rentgenas.
------------------------------------------------------------------------------------------
Noriu atkreipti dėmesį: mano šeimos gydytoja, dar anksčiau rekomendavo baigus gydymą (po kažkiek laiko) pasidaryti gliukozės tyrimą, nes sakė, kad kartais prasiseda cukrinis diabetas ir kaip netinkamas atsakas į gydymą.
-------------------------------------------------------------------------------------------

skarletukui. Aš žinau tik plaučių mikoplazmos bakteriją. Vyresnioji dukrytė sirgdavo plaučių uždegimu ir bronchitais. Pirmą kartą susirgus plaučių uždegimu ilgai gulėjo ligoninėje, nes įprasti antibiotikai nepadėjo. Nustačius mikoplazmą ir parinkus tinkamus antibiotikus, sveikti pradėjo greitai. Tyrėmės visi: pas mane ir jaunesniąją rado, nes ir buvome įsikosėję. Antibiotikai neblogai susitvarkė, tik ilgas vartojimo laikas apie 10-14 d. (Ši mano pasakojama istorija gerų 5 m.).
Po to vyresniajai vėl liga pasikartojo. Vėl tyrėmės, pas mus su jaunyle bakterijų nebebuvo. Mums sakė, kad kažkas yra šios bakterijos nešiotojas ir ji pastoviai užsikrečia. Įtarinėjom suolo draugę, nes ji vis kosėdavo. Tik nepriversi žmogaus tirtis, juo labiau vaiko. Baigė dukra mokyklą, baigėsi bronchitai.
Gal ir visas tos bakterijos bjaurumas, kad linkus atsikartoti, kol niekas neaišku, labai ir nepergyvenkit.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo adis: 16 balandžio 2008 - 09:31
Aciu tau Adis labai uz palaikyma ir neliudinancias prognozes, ziuresim kaip cia toliau bus 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(adis @ 2008 04 16, 09:58)
Arune tikuosi viskas tau gerai ir nuotaikos geros?

Ačiū,pas mane lygtai viskas tvarkoj.Kadangi ilgą laiką nemiegojau,tai dabar negaliu atsimiegot biggrin.gif Po piet labai norisi pasnaust nors pusvalandį.Su dukryte išsideram,kad leis ax.gif Kadangi dabar nedirbu,tai ir pinigų trūksta.Bet tenkinuos tuo,ką turiu,vistiek užsidirbu,kad ir nedirbu ax.gif ,nors kelis šimtus.Ai,visko užtenka.Dabar visu šimtu procentų esu dukros.Bendraujam,kalbamės,žaidžiam,ir viskas gerai.Blogas nuotaikas vejame šalin.

Kas 3 sav.važiuoju Herceptino.Ten susitinkame sava kompanija-tos pačios kelios jaunos moterytės.Kol gauname vaistą,kaskart užtrunka 5-8 val.Labai smagiai pabendraujam,tapom artimos.Pasikartosiu-kaskart važiuodama susitinku moterį,kuri 15 m.gyvena ,nors buvo diagnozuota 3 st..Dabar lokalus recidyvas.Tai geras pavyzdys ir viltis.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo arune: 16 balandžio 2008 - 10:23