Dekui labai visoms uz patarimus
Na ko gero pasiimsiu biuleteni keletui dienu, kad galeciau ramiai ishsiaishkinti darbo inspekcijoj kaip man cia elgtis.
Tam darbe likti pati nenoriu. Juk gyvenimas ir darbas turi buti svente, o ne kankyne
Darbas man patiko ir sekesi , tik kolegos pikti ir pavydus ( lyg butu ko man pavydeti )
Kartais imu galvoti, kad as ne tam kelyje, todel man taip ir nutiko. Turbut po ligos ne tuo keliu pasukau
Dar karteli dekui,
ziuresiu ka pavyks man ryt ishsiaishkinti.
Ir dekui Adis- uz patarima, su darbo inspekcija but atsargesnei.
QUOTE(Ramunike @ 2008 04 04, 22:58)
Kiek pamenu,mano vyro pati pati pradžia buvo tai,kad paskaudėdavo skrandį...na,tarsi ,blogai virškintų...kiek vėliau, jam būdavo šilčiau negu mums visiems,būnant toj pačioj aplinkoj.Mėnesio laikotarpy pradėjo smarkiau skaudėti,pajuodo paakiai, pagelto akys,negalėjo valgyti,pats kūdo,o pilvas keistai padidėjo.Apsilankius pas daktarą,parašė "omeprazolio",nes pagalvojo,kad bus skrandžio opaligė ir liepė išsitirti skrandį...Paros bėgyje sukilo karštis ir pradėjo nežmoniškai prakaituoti...išvežėm su greitąja.Tyrė viską-ekoskopavo,pati ekoskopijos metu pamačiau,kad baisios kepenys,o daktaras paklaustas pasakė tik,kad čia rimta bėda...kraują ėmė po 10mėgintuvėlių kas valandą...ištyrė skrandį,prostatą ir padarė kepenų biopsiją,kurios atsakymo turėjom laukti3savaites namie...
Paprašykit daktarų,kad vyrui atliktų kraujo tyrimą dėl hepatitų B,C,nes Lietuvoj,neprašius šio tyrimo ,kiek žinau nedaro...
Stiprybės Jums
Paprašykit daktarų,kad vyrui atliktų kraujo tyrimą dėl hepatitų B,C,nes Lietuvoj,neprašius šio tyrimo ,kiek žinau nedaro...
Stiprybės Jums
Matai aš manau, kad pas tavo vyrą biški kita liga, Hodžkino limfomos yra kraujo ligos, o pas mano vyrą-darinys kepenyse, panašu į tumorą. Kraujo tyrimai visi geri ir kepenų fermentai ir bilirubinas, tik dėl hepatitų dar atsakymo negavom. Jam skauda tik dešinį šoną, todėl ir darėm echo. Dar gyd. galvoja, kad čia hemangioma gali būti, ir aš labai tikiuosi, kad taip ir yra. Rytoj važiuojam pas onkologus, žiūrėsim ką jie pasakys
QUOTE(eziukai @ 2008 04 07, 09:57)
Matai aš manau, kad pas tavo vyrą biški kita liga, Hodžkino limfomos yra kraujo ligos, o pas mano vyrą-darinys kepenyse, panašu į tumorą. Kraujo tyrimai visi geri ir kepenų fermentai ir bilirubinas, tik dėl hepatitų dar atsakymo negavom. Jam skauda tik dešinį šoną, todėl ir darėm echo. Dar gyd. galvoja, kad čia hemangioma gali būti, ir aš labai tikiuosi, kad taip ir yra. Rytoj važiuojam pas onkologus, žiūrėsim ką jie pasakys
Kai mano vyrui padarė onkologiniam kepenų ekoskopiją,daktaras pasakė,kad yra tumoras-auglys...paklausus kiek didelis,pasakė,kad neįmanoma išmatuoti ir kad tai netaip svarbu...Tik po trijų mėnesių gydymo,daktaras pamiršęs,kad nesakė prasitarė,kad auglys buvo20cm dydžio ir kad yra sumažėjęs...
Labai džiaugiuosi,kad tavo vyro kraujo tyrimai geri...gali būti,kad nieko blogo nebus.Sėkmės
Kompas rodė , kad auglys priaugęs prie riestinės žarnos.Nervinausi juodai.
Man šiandien džiugi naujiena , kad žarnyne viskas gerai, kad joks auglys neįaugo.Tyrimas tai ne tik bjaurus , bet ir skaudus.Gal kur yra žarnyno posūkiai ar susiaurėjimai, bet kaip sakė gydytojas, kaip po tokios operacijos , dar labai gera padėtis , kad nėra suaugimų.
Bet vieną kartą tai syptelėjau kaip reikiant.Dabar tai toks keistas jausmas pilve.
Jau įsivaizdavau, kad ir žarnas pjaustys, kaip rodė kompiuterinė.Kaip sakė gydytojas, didesnė š...sankaupa gali mesti šešėlį ir kompiuteris tiksliai nerodo.Tai neaišku kuo ir betikėti.
Trečiadienį guluosi, tai ketvirtadienį gal operuos, bet dabar jau netaip bijau.
Fantastika būtų, jei chemijos po to nereiktų.Trečias ciklas tai jau perdaug , bet jei skirs, tai skirs
Kadangi Klinikose ilgai sėdėjau nusipirkau Malovičko knygą "Diagnozė vėžys" .Patarimai trokštantiems išgyti ir išgyventi.
Pasiutau 15 Lt išmetusi.Pagal jį operacija ir chemija intervencija ardanti organizmą/na su tuo sutinku/, bet kitos išeities nėra.O toliau 294 psl kaip to išvengti gydantis salotomis , meditacija, bėgiojimu miške, maldomis į Jėzų ir grūdinimusi ir taip toliau
Sutinku, kad tai galima daryti po visų gydymų, o ne vietoj to.O žmonės tai skaito tokius veikalus...
QUOTE(Gabija. @ 2008 04 07, 17:53)
Kadangi Klinikose ilgai sėdėjau nusipirkau Malovičko knygą "Diagnozė vėžys" .Patarimai trokštantiems išgyti ir išgyventi.
Pasiutau 15 Lt išmetusi.
Pasiutau 15 Lt išmetusi.
Gabija, ir aš turiu nusipirkusi Malovičko "Sunkių ir onkologinių ligonių gydomoji mityba ir organizmo valymas". Irgi keikiuos. Keisčiausia, kad tokios knygos pardavinėjamos pačiose Klinikose. Kitoj vietoj jos nebūčiau nusipirkusi. Keliose vietose autorius pats sau prieštarauja. Manau, kad puikiai sužaidžiama knygų pavadinimais.
Sėkmingos operacijos.
QUOTE(Brėkšta @ 2008 04 08, 10:43)
ar yra kur netoli klinikų kokia kavinė, kad galėčiau padorų maistą nunešt
Gal kokiom trim stotelėm anksčiau, nei Santariškių klinikos yra "Kalvarijų" stotelė. Nuo jos vienoj pusėj ant kalnelio matosi Kalvarijų bažnyčia, o kitoj pusėj - "Rimi". Ten dar daugiau įvairių parduotuvių yra ir mačiau, kad yra kavinė - kažkokia picerija. Tik nežinau ar "gera virtuvė" ten . Dar prieš keletą metų pačiose klinikose (ne onkologiniame institute) buvo kavinė, bet ar dar dabar yra nežinau
Aš šiandien pokavausi daiktus.Prisirinkau nemažai.Dar bibliotekoje knygų pasiėmiau.
Mano chirurgas kaip visada "moka gerai nuteikti".Aš galvojau, kad dabar bus paprastesnė operacija, o jis paguodė, kad 2-operacija daug sudėtingiau, ne išmesti lauk gimdą .
Buvau apsiraminusi , o dabar nukrito širdis į kulnus
Ryt geriu kololit ir lakstau maršrutu palata-tualetas.
Poryt bus kaip bus.
Sėkmės jums mergaitės.
Sėkmės ir tau,Gabija .Peršoksi kaip nors ir šį etapą. Mintimis rytoj su tavimi.
QUOTE(Gabija. @ 2008 04 08, 17:36)
Buvau apsiraminusi , o dabar nukrito širdis į kulnus
Kiekvienai iš mūsų kristų širdis į kulnus.
Ar didelės apimties operacija nusimato?
Zemai lenkiu galva pries Jus. Gabija, visa sirdimi su Tavim. Priimkit ir mane i savo draugija. Mano mama susirgo mieloleukemija (pirma stadija). Gal atsilieptu Siracuza. Idomu, kaip sveikata, ar jau pasieke remisija, kaip veikia Glivec?
Internete radau informacijos, kad leukemijai gydyti naudojama saldymedzio saknis, bet nieko nebuvo paaiskinta, kaip butent ji veikia Zinau, kad be rimtu vaistu ta saknis jokiu stebuklu nepadarys, bet gal ir turi koki teigiama poveiki . Gal kas zino apie tai daugiau, gal gerbiamas Vaistininkas tartu savo zodi? Taip truksta jo pasisakymu ...
Internete radau informacijos, kad leukemijai gydyti naudojama saldymedzio saknis, bet nieko nebuvo paaiskinta, kaip butent ji veikia Zinau, kad be rimtu vaistu ta saknis jokiu stebuklu nepadarys, bet gal ir turi koki teigiama poveiki . Gal kas zino apie tai daugiau, gal gerbiamas Vaistininkas tartu savo zodi? Taip truksta jo pasisakymu ...
QUOTE(adis @ 2008 04 08, 19:01)
Kiekvienai iš mūsų kristų širdis į kulnus.
Dėkoju už linkėjimus ir grąžius žodžius.
O kas dėl operacijos,tai , kad žinočiau.Augliukas 3,2x2,4, kai pasakė , kad su žarnynu nėra sąsajų man atrodė , kad visai nesudėtinga, o kai chirurgas užaiškino dalį galimų nemalonumų, tai jau geriau būčiau neklaususi.
Gerai sako, kad mažai žinai ramiai miegi.
Vyras žiūri Peterburgo banditus ,aš žaisiu Delfyje kompiuterinį žaidimą-spalvos.Po to įkalsiu uspokojonsų ir čiau mergaitės.
Laikykitės visos.Būkit sveikos.Mūsų dar laukia pavasario žiedlapių lietus.