Įkraunama...
Įkraunama...

Onkologinės ligos 8

Labas visoms! smile.gif

Stai as ir grizau.Viskas lyg ir praeity.. liko tik susiutas sonas ir rezultatas geresnis negu
buvo prognozuota. mirksiukas.gif
aciu visoms,kurios uz mane kumscius spaude ir kurios,maldele sukalbejo.
Greitai vaziuosiu i Druskininku Egle,dabar noriu zaizdas susigydyti,nes prastai gyja.

Dar reikia praktisko patarimo,kaip venas bent kiek "pasitaisyti "?Nes per operacija su jomis vargo turejo,o ju dar taip reikes.
Atsakyti
QUOTE(shaiba @ 2008 04 01, 15:09)
Labas visoms! smile.gif

Stai as ir grizau.Viskas lyg ir praeity.. liko tik susiutas sonas ir rezultatas geresnis negu
buvo prognozuota. mirksiukas.gif
aciu visoms,kurios uz mane kumscius spaude ir kurios,maldele sukalbejo.
  Greitai vaziuosiu i Druskininku Egle,dabar noriu zaizdas susigydyti,nes prastai gyja.

Dar reikia praktisko patarimo,kaip venas bent kiek "pasitaisyti "?Nes per operacija su jomis vargo turejo,o ju dar taip reikes.

Sveikinu sugrįžus.Labai šaunu, kad viskas gerai baigėsi 4u.gif
.Aš venas tepiau tepalais venaruton, gerai kaštono tepalas.Kai atsigavau maigiau guminį žiedą , po to kilnojau lengvus hanteliukus, bet tai po kelių mėnesių.Medikai paguodė , kad chemijos sugadintos venos neatsistato, bet dabar po 2-jų ciklų dar pataiko kraują paimti, tai gal kiek padėjo.Nežinau.
Taip ir sukamės ratu.Vieną grįžta iš po peilio, kita ruošiasi.
Atsakyti
Labas, gal zinot, koks yra pavadinimas taip vadinamos "raudonos chemijos"?
Atsakyti
QUOTE(Ryke @ 2008 04 01, 18:43)
Labas, gal zinot, koks yra pavadinimas taip vadinamos "raudonos chemijos"?

Doksorubicinas (adriamicinas) tikrai raudonos spalvos. Tačiau pagal gydymo schemą papildomai gali būti dar vienas ar du kiti vaistai, todėl dvi "raudonos chemijos", skirtos dviems žmonėms, nebūtinai bus visiškai vienodos.
Atsakyti
user posted image

Pamiršom, kad šiandien melagių diena.Kažkas atsiuntė telefoninę žinutę, kad naujienos blogos , guli ligoninėje, daro tyrimus, nes kepenys apsemtos šampanu, o skrandis pilnas torto.Nuo pirmų žodžiu, net širdis suspurdėjo , jau pernelyg artima tema.

Šią savaitę skiriu pozytyviam nusiteikimui.Mintis, pasamonę ir dievą prašau , kad mano organizmas pasiruoštų operacijai, kad būtų idelus kraujas, imuninė sistema, kad žaizdos greitai gytų.

Vaikštau po lauką, išpurenau savo gėlytes.

Su kava valgau gematogeną.Ryt jau darausi kraujo tyrimus operacijai.Matysiu kiek aš pasiruošusi operacijai.Po to eisiu į kavinukę, kur labai skanūs tortai.Šią savaitę lepinu save kiek galiu.Vis tiek bus riebalų atsiurbimas , kai vos ne tris paras reiks nevalgius būti.Oi nesuprantu plastinių operacijų aukų.
Saldaus miego visosms.
Atsakyti
Su kava valgau gematogeną.Ryt jau darausi kraujo tyrimus operacijai.Matysiu kiek aš pasiruošusi operacijai.Po to eisiu į kavinukę, kur labai skanūs tortai.Šią savaitę lepinu save kiek galiu.
[quote=Gabija.,2008 04 02, 00:31]

Va, pagaliau atpažįstu tą Gabiją, iš kurios stiprybės semiuosi jau 11 mėnesių. Nueisim, Gabija, į kavinę dar ne kartą. Turėsit parodyti tą vietelę. Viskas po to ir vėl bus gerai. Viltis - mūsų stiprybė ir varomoji jėga. Ir, kaip sako mano mielas gydytojas: "niekas tau nepadės, jeigu pati sau padėti nenorėsi". Tikiu, kad surasite jėgų atlaikyti dar vieną sunkų etapą. Mes gi jus palaikome ir lauksime sugrįžtant į forumą. Stiprybės.
Man po paskutinės chemoterapijos burnoje vien opos, dantis gelia ir nerandu būdų kaip sau padėti. Jaučiu, kad nuo to ir temp. pakilusi. Rodos, visą mielinių pyragėlių lentyną nušluočiau. Net šlykštynė alus kvepėti pradeda. Turbūt B grupės vitaminų stoka.

Atsakyti
QUOTE(mamalama @ 2008 04 01, 23:44)
  Man po paskutinės chemoterapijos burnoje vien opos, dantis gelia ir nerandu būdų kaip sau padėti. Jaučiu, kad nuo to ir temp. pakilusi. Rodos, visą mielinių pyragėlių lentyną nušluočiau. Net šlykštynė alus kvepėti pradeda. Turbūt B grupės vitaminų stoka.

Sveikos grazuoles, gyvenimas tesiasi ir gydymas vis delto kada nors pasibaigs, tik nenukabinkit nosies.

Del opu burnoje, na asmeniskai nesusiduriau, bet visu pirma reikia prisiversti valgyti, nori nenori - reikia, antra musu sauniam hodzkinu kolektyve vaikinai labai gyre geli Daktarin, daugeliui jis padejo atsikratyti burnos opu.
Cia daugiau info apie ji:
http://www.vaistai.l...stomatologiniai

Sekmes visoms.
Atsakyti
QUOTE(Deganti @ 2008 04 02, 09:55)
labai gyre geli Daktarin, daugeliui jis padejo atsikratyti burnos opu.

jo jo daktarin gelis neblogas,net maziems vaikams skyria.....Savo princesei tepiau nuo pienlyges burnyte.

nu va mamyte jau operuoja 48min.Paskambino pries operacija,sese nuvaziavo pas ja,pasake,kad negali namuose sedet,o as su dukryte prisijungsim vakarop,nes sloguoja.... verysad.gif ,tai abidvi apsiverkem,pasake,kad labai myli mus visas,kad neliudetume ir priziuretumeme savo auksiukus.....sake sese parasys,kai ziniu bus.....
ir dar paziurejau filma The secret,jis dokumentinis,bet siulau visoms jums paziuret ji,jeigu nerasit is kur atsisiust,galiu atsiust per skype....filmas apie musu pasamone...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Euguteee: 02 balandžio 2008 - 10:54
Ka tik paskambino daktare,pasake,kad prooperavo mama.Ir kad viskas gerai....,limfmazgiai nepadideja,pakitimu nera...juos jau istyre greitu tyrimu,dar laukia kazkokio tyrimo ir jeigu pasitvirtins,tai sekmadieni isleidzia is ligonines...... clap.gif ,nereikes jokios hemijos nieko.... smile.gif
Atsakyti
pirma karta cia uzsukau... mano artimam zmogui kruties vezys ir manau, kad cia snekuciuojates apie viska. Susigalvojo atsisakyti chemijos, nes lankosi pas kazkokia moteri, kuri gydo maldomis ir kuri megina atkalbeti nuo chemijos. Niekaip nesuprantu, kaip galima jos atsisakyti ir patiketi kazkokia moterimi. Gal kuri girdejote apie Neveronyse, Kaune gyvenanacia moteri, vardu Gina (gal ji varda pasikeitusi). Buciau labai dekinga 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(edita26 @ 2008 04 02, 13:44)
pirma karta cia uzsukau... mano artimam zmogui kruties vezys ir manau, kad cia snekuciuojates apie viska. Susigalvojo atsisakyti chemijos, nes lankosi pas kazkokia moteri, kuri gydo maldomis ir kuri megina atkalbeti nuo chemijos. Niekaip nesuprantu, kaip galima jos atsisakyti ir patiketi kazkokia moterimi. Gal kuri girdejote apie Neveronyse, Kaune gyvenanacia moteri, vardu Gina (gal ji varda pasikeitusi). Buciau labai dekinga 4u.gif

O va cia jau beda ir didele, nezinau keik zmogus Jums artimas, bet pasisnekekit su ja, tai ka ji daro nera protinga, jokios zoles, maldos ar uzkalbejimai nepades, jei reikia radikalaus gydymo, baisu.
Atsakyti
mano seneliui buvo akyje vezys, ejo pas bobute kuri ten melsdavosi, sausainiu apipoteriautu duodavo ir vandens is savo stebuklingo sulinio, pamacius mane karta pasake, kad as 'vandene' a la akys issproge, nors mano siaip dideles smile.gif tai va pirko pirko is jos tuos sausainius (krekerius surius) o veliau aki ispjove(cia jau zinoma klinikose). veliau vezys persimete i smegenis. ir toliau nera ka pasakot. ir manau ta pati bobute.. tokiam rusyje ten daro susirinkimus, duoda kazkokiu grybu uzpilu dar. nesamone, mano nuomone.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo panienka: 02 balandžio 2008 - 17:37