QUOTE(harley @ 2008 04 01, 00:11)
Laikykis! Man irgi buvo labai sunku, kai suzinojau, jog mano mamyte serga. Nemiegojau naktimis, verkiau, neradau vietos, dusia tiesiog plyso i gabalus, o ir dabar dar plysta, bet laikas yra toks dalykas, kuris nori tu to, ar nenori kazkaip viska sudelioja. Susiimk save i rankas kiek gali - del saves, del vaikuciu, del mamytes ir eik i prieki! Tikek ir niekada nenustok tiketi, kad viskas bus gerai! Nuosirdi uzuojauta del tevelio. O del mamytes nepanikuok anksciau laiko. Nusiramink ir susikaupk. Stiprybes ir sveikateles jums kuo didziausios
QUOTE(vi_ @ 2008 04 01, 00:22)
Dabar reikia tikėtis, jog stadija bus ankstyva ir atsipirksit tik operacija. Apie blogesnius variantus kol kas nė nesvarstykit. Spėsit, jeigu kas... O kodėl taip atsitiko čia amžinas klausimas, į kurį niekas, net onkologai, neturi atsakymo, tad ir kaltės ieškojimas kažkame yra tik nervų gadinimo būdas. Taip jau atsitiko. Nežiūrėkit atgal ir toli į priekį ir vienos dienos rūpesčių pakanka per akis. Baisiausia pasidaro, kai buvusius ir dar nebūtus rūpesčius bei pergyvenimus susikrauni sterblėn, ir nežinai, ką su šiuo turtu daryti bei kaip toliau gyventi, pasijauti it ant bedugnės krašto. Visiškai šios būsenos nepavyks išvengti, bet neužsibūkite joje. Užsiimkite kuo nors. Galima kad ir šio forumo skaitymu užsiimti. Rasite daug pozityvaus ir naudingo, kas ateityje vienaip ar antraip pravers. Man kažkada tai labai padėjo. Net ir tada, kai vakare niekas nežadėdavo, jog išgyvensim bent iki ryto...
Sėkmės jums. Lauksime žinių, kaip pavyko.
QUOTE(upsikaz @ 2008 04 01, 01:24)
labai tiksliai
harley pasakė, labai tiksliai... aš irgi pagalvojau, kad šitie metai, kai mamytei diagnozavo ligą, prasidėjo gydymas ir t.t. buvo kažkoks klaikus košmaras, iš kurio vis dar tikiuosi atsibusti... sunku apsakyti tą skausmo, nevilties ir tikėjimo, gailesčio ir savigailos persunktą jauseną.
bet yra dar vienas dalykas - per šiuos metus aš iš naujo atradau mamą
![4u.gif](https://www.supermama.lt/forumas/public/style_emoticons/default/4u.gif)
, pamačiau ją mažutę, pažeidžiamą, tikinčią manimi ir kartu tokią nuostabią, tokią pilną gyvenimo troškimo. kai kalbėdama laikau ją už rankos, dėkoju Dievui, kad galiu tai patirti.. vsio.. apsižliumbiau
![blush2.gif](https://www.supermama.lt/forumas/public/style_emoticons/default/blush2.gif)
mes dar niekada nebuvom tokios artimos.. tiesiog labai labai tikiu - būtinai išsikapstysim
![drinks_cheers.gif](https://www.supermama.lt/forumas/public/style_emoticons/default/drinks_cheers.gif)
būtinai.
aciu labai visoms uz palaikyma.Net apsiverkiau beskaitydama.....Kaip as cia atradau sita temele,niekad nemaciau......aciu visoms.Pranesiu butinai kas ir kaip,snd jau pagulde ja,rytoj operuos.gal zinot ar po operacijos galima lankyt?Kur ji bus palatoi ar kur?Nieko nezinau,bijau rytojaus,bijau ja pamatyt po opeacijos....Ir dar ji taip sako,kad tevas kai mire as pastojau iskarto.Tai sako,kad vienas zmogus iseina,kad kitas galetu ateit.Tai ji dabar taip kalba,kad ji numirs ir sese pastos.As nenoriu net tokiu minciu pritraukt,kazkokia nesamone,dieve.....O dar dukryte susirgo gulejom ligoninei,vyras be darbo buvo du menesius,mama susirgo...Kodel taip yra,kodel viskas vienu momentu ir toks jausmas niekada nesibaigs.Tik po tecio mirties atsigavom ir vel...uz ka tokie isbandymai...uz ka.....